miércoles, 6 de agosto de 2014

Editorial : NO HO ENTENENEM

I és la manca de previssió vista en l'acte de diumenge de les corals en el tema de les cadires, perquè a primera vista i en quant arrivarem al lloc, sobre les set i  mitja, vegerem a simple vista que les cadires previstes eren escases per a qualsevol acte en el que s'espera , i diguem s'espera perquè del contrari no es faría pensem, acudisca el major nombre d' espectadors possible, i que per pocs que siguen i sòls contant amb els participants vissitants i acompanyants més els veïns de la zona ja en son uns quants centenars, més que de sobra per al poc nombre de cadires previstes.

I a mitat del acte apareix el caminonet més xicotet que tenim per a portar-ne unes quantes més, tant poquetes que encara no el s'havíen descarregat ja s'havíen acabat, perquè no cobriren ni  la tercera part dels que esperaven de peu.

Total que les crítiques que escoltarem, inclús per part d'algun altre mandatari, varen ser motivades i justificades del tot, perquè un poble que té cadires "per a parar la mar" utilitzant un símil que ni fet a posta, que té els mitjans per a dur-les encara siga un Pegaso "de quant Franco era cabo" però que seguix donant un excel.lent servici, qué té una brigada demostràdament eficient i sufcient, no es pot permetre el deslluir un acte per algo tant absurde com una manca de previssió d'este tipus, doncs quais quasi el mateix cost té portar cent que cinq-centes cadires , i si no el té es assumible i si no ho és no ho faces, pero si ho fas fes-ho bé i no "la cagues" per algo així. 

Hi ha qui va dir, (sí, ens ho varen dir) que ja tenim altra conseqüència del dessencontre entre socis, donat quina regidoría i de quin partit és la que ho organitzava, però pensem que no, sería absurde per del
Alcalde que estava pressent el tolerar-ho perquè a la seua imtage com a responsable final també afecta.

Però bé, l'acte en sí molt bó, qué es repetica i si pot ser amb tots sentadets. 

14 comentarios:

  1. L'organització i previsió d'assistents la va fer Turisme. No busques polèmica d'on no hi ha. La regidora de turisme diu 100 cadires, se'n porten 100. Si havera dit 500, se n'haveren portat 500. Sort que els de la brigada sempre estan ahí per tapar els fallos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nomes polèmica. No t'interessa res més. Informes de cadires i no dius quantes en van dur d'inici i quantes després, ni fas calcul d'assistents. Això sí a polemitzar.

      Eliminar
    2. Unes doscentes i poques i en portaren en el camionet més xicotet no se quantes perquè no ho vaig poder vore més pero calcule que no mes d.una cinquantena .

      Eliminar
  2. Amb la de coses que hi ha per a dir i fer noticies i menudes tonteries. Tot comentaris de bar i d'amiguets.
    I si n'haveren portan dos mil i haveren quedat buides els mateixos dirien falta de programació i diners malgastats perque escampar-ne dos-mil es doble temps que mil i quatre voltes mes temps que cinc-cents i dirien que es paguen mes hores extres i estarieu criticant. Com sempre.
    Les cadires estaven molt be posades per a la gent que sol anar, sobre unes 250 persones a estos actes. Lo que ningu podia pensar es que se'n clavaren mes de mil. Ni els mateixos de la coral i l'Ajuntament s'ho esperaven. A mi també m'ho digueren.
    I front a l'unica critica que es podia fer, no hem llegit en este lloc cap alabanza de l'acte ni de res que anava al seu costat. Carmen Canet pot estar contenta dels ¿amics? que té.
    I si no ara vorem els que van a l'escoleta al festival Sete Sois Sete Luas. No se'n posen mai mes de 250 i alli ni en l'Olimpo. No en van mes. Ara com tu no has anat mai ni ho saps.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Primera , en l.olimpo se.n escampen unes quatrecentes.
      Segona, per a ser tontería i comentari de bar ven bé que t.has allargat contestant.
      Tercera, m.alegre que per fi algu defenga i no sóls jo a Carmen, que es repetisca pero la amistat no censurara la veritat.
      Quarta, vaig on vullc i informe de lo que vullc.
      Quinta, d.este event es va parlar dilluns quant s.informa d.ell i es va dir el que pensavem.
      Sexta, si fem esta crítica es amb anim constructiu perquè ajuda a millorar.
      I per últim que es repetisca, que se.n fassen un munto més pero que no els deslluisca un fet com este perquè les crítiques van ser nombroses i ho se perque vaig estar entre el públic, tu no se on estaries.

      Eliminar
  3. Vaja Enric, és clar que si tu dius blanc de seguida algú dirá negre , van a per tú, tots sabem perquè i era d'esperar. I ho dic perquè mira que te'n han donat per defendre a Canet i mai han dit ni pío , ningú ix mai a defendre-la i ara ja de bon mati té paladins : La que te espera en este anyet electoral .

    ResponderEliminar
  4. Enrique no pierdas tiempo con esta gente, son los mismos que te atacaban cuando defendías a Carmen y ahora y como siempre aprovechan para atacarte siempre desde el anonimato .

    ResponderEliminar
  5. Es que era un acte "a cost zero".
    Per aixo no es pot criticar, com el futbet infantil a la platja o la gran pista d'atletisme.
    Esta vegada no es pot criticar a CC,ja que tambe estava JJ,i si es van dur 50 cadires mes deuria ser gràcies a que estava ell.
    Cal ser positius.

    ResponderEliminar
  6. Enrique, lo que te digo, estoy analizando la gramática, soy maestro, de otros comentarios atacándote cuando defendías a Carmen y son los mismos disfrazados y todos sabemos porqué : Tu partido y más ahora como partido independiente local les da tembleque.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tremolant estem. Que viene el lobo.
      No cap, Enrique, cap regidor. I estos del PP son tontos: fent-te coba no veuen que si en traus algun li'l furtaràs a ells.

      Eliminar
  7. És facil de entendre. Compromis i socialistes van a bot de matoll.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo em pensava que era de l'oca:
      D'oca a oca, i tire perquè em pertoca.

      Eliminar