miércoles, 20 de agosto de 2014

Editorial : UNA LÍNIA MOLT DIFUSSA

És la que separa la qualificació d'una persona com a pública o privada. I també quines cosses es deuen o és poden o no publicar sobre éstes. 

Açí mateix hem pecat moltes vegades i segur qué pecarem i ja demanarem disculpes, de publicar comentaris que no deuríen d'haver vist la llum : Moltes vegades ha segut perquè publiquem des del móvil i no podem vore tot el text en este, i altres perquè no hem calibrat bé el fons i no hem considerat fora inadequat.

Com rectificar diuen és de sabis, bé per iniciativa pròpia, bé per inciativa de tercers hem eliminat comentaris moltes vegades una vegada ja publicats. I altres vegades perquè un comentari ha donat peu a altres i hem considerat qué el tema es "debarrava" i els hem eliminat per a que no seguira esta deriva, ahir mateix ho ferem.

De totes formes i com diguem en el titolar és una línia molt difussa i difícil de discernir entre el qué és deu i el qué no publicar.

Ara bé, fer un article personalitzat i a posta i a més alentar el menyspreci personal mai.

I menys si cap sobre una persona qué no té cap de relació en estos moments ni amb este poble ni amb ningún polític local, i per tant a nivell local per a nosaltres una persona privada. 

Pero bé , cadascu que fasa el que millor li parega i els lectors ja jutjareu.

9 comentarios:

  1. Tan difusa com la que gastes tu, censurant comentaris que simplement diuen coses per tots massa conegudes i amb xifres dites en els plenos i parlen dels gastos de passades legislatures amb mitjans de comunicació relacionats amb la mateixa persona i que eixos diners els pagavem tots. Ara no conve enemistar-se amb el responsable que d'aci quatre dies hi ha eleccions.

    Si es una persona que no te cap relació en este poble ni amb ningún polític local ( ja ha trencat palletes amb Karins Vercher?) perquè el preocupa tant el que un altre puga dir? En blogs locals i en este també han posat a parir a regidors i familiars de regidors (de llácer i de l'alcalde) i mai has escrit una ratlla en defensa dels familiars ans el contrari aci hem vist repetits els mateixos comentaris.
    Això de donar lliçons als demes de que han de fer en sa casa ....

    Cal desconfiar dels que prediquen que cal fer sacrificis
    necessiten que alguns se sacrifiquen per ells

    J.Fuster

    Com tu dius, ja tens tema per contestar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I el conteste : I reconeguem en part el que dius, no ho neguem, és molt subjectiu el criteri sobre qué publicar i que no i no tenim la veritat absoluta, ho deixem ben clar en l'editorial.
      Però tornem a dir que el que no hem fet mai es fer un article personalitzat sobre un particular i neguem el que dius sobre familiars de polítics, de això açí ja fa un bon grapat de temps que no voràs llegit rés, i si ho has llegit dis-nos qué.

      Eliminar
    2. P.D. I no volem donar lliçons a ningú, sòls opinem ... podem ? Gràcies ...

      Eliminar
  2. Enric el millor criteri es el de La Cotorra, no publiquen res i au.

    L'altre dia es vaig escriure un comentari per ferlos vore que havien escrit "Pallers" en conter de "Pajares" (problemes del corrector??) en referirse al misioner mort per l'ebola.

    Varen corregir la errata (tinc la captura de pantalla en PALLERS) pero no varen ser per publicar el comentari, ni altres en altres noticies.

    Son molt transparents. :))

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Va ser cosa de la configuració que tenim. Eixa pseudoerrada estava en el titular (tenim configurat català com a llengua del blog. Si un dia hi ha valencià ja ho farem) però dins del text hi havia i hi ha encara moltes vegades escrit el nom correcte del rector. Tu no ho vas vore o no vols voler vore-ho i no vas voler comprendre que això era cosa del corrector.

      I ens n'adonàrem i estava corregit abans de llegir el teu comentari.

      PD: Suposem que també a tu el corrector t'ha jugat una mala passada i has escrit "es vaig escriure" en lloc de "els vaig escriure"; "ferlos" en lloc de "fer-los"; en conter de" en lloc de "en compte de" , "referirse" en lloc de "referir-se", "l'ebola" en lloc de "l'Ebola" (en majúscula); "la errata" en lloc de "l'errada"; "noticies" en lloc de "notícies" i Son" en lloc de "Són".

      O siga que a tots en fan males passades els correctors automàtics. I no passa res.

      Salutacions.

      Eliminar
    2. Jo no utiltze corrector, i el meu nivell ee valencià es el que es, i molt orgullos d'ell perque soc autodidacta i almenys intente escriure.
      Si has llegit be la meva resposta, clarament parla del corrector com a possible causa del problema.
      Tambe dirte que la meva resposta al teu Blog parlava clarament de la errata al encapcelament i no al contingut de la noticia.
      Per lo tant les teves alegacions no serveixen de res.
      Ademes, el tema no va de errates, sino de que nomes publiqueu alló que vos convé, ningún comentari critic.

      Eliminar
    3. La errada no sols es ortogràfica, es tambe d'humiltat per no agrair públicament a qui et corregeix. Ni a la primera ni en esta segona ocasió. Egos pujadets.

      Eliminar
    4. Pa humiltat la vostra, agraïnt a qui vos diu que no es PALLERS sino PAJARES, mestre.
      Ni tan sols publiqueu el seu comentari.
      No accepte les teves correccions, estic satisfet. De fet has entes tot el que he escrit.
      Per cert, els accents son mals de possar al móbil

      Eliminar
  3. Inclus Alberto Chicote entra en Podemos???Mare meua ho arrepleguen tot...:-P

    ResponderEliminar