martes, 26 de agosto de 2014

Editorial: TAVERNES SOLIDARIA

Com sabeu, estos dies passats hem assistit a actes soldiaris dels molts que hi han, i en els que s'està obtenint uns ressultats magnífics.

Així i sòls este cap de setmana, l' associació benéfica de ajuda als depenents, A.CU.DE. , va obtindre entre participació directa, més d' un centenar, esponsors i donacions anònimes uns 1.500 euros que els ajudaràn i de debò junt a l'aportació, 1.000 euros, del Ajuntament, i els beneficis de les paelles de festes locals que este any es destinaran al seu favor, a seguir portant endavant la lloable tasca d'esta associació i que cada vegada estiga més prop, encara que huí per huí i per desgràcia  mooooolt lluny, l'objectiu de tindre en Tavernes un centre de dia .

I en quant a Cárites i com vos hem anat informant, diumenge arreplegaren 200 quilos de menjar i 820 euros, que sumats als de el cap de setmana anterior, 840 quilos i 1.656 euros, ajudaràn i en sobremanera a paliar la difícil situació per la qué està passant el economat. 

I aprofitem per a demanar-li a l'administració local que el proper any i una vegada vist qué este projecte, eld e A.CU.DE, ,  es veu com s'ha consolidat, i del de Càrites ni parlem, siga un poquet molt més generosa en la seua aportació anual ordinaria, i que no sòls siga l'aportació dels particulars la que sostinga en la pràctica estes associacions que al cap i a la fí estan cobrint allò que deuría ser cobert per les administracions públiques.

I per acabar, dir que una vegada més i després de vore tot açò podem dir una vegada més qué els ciudatans es volquen amb els seus congéneres quant fa falta, i això ens reconforta . Nosaltres seguirem des d'este blog apoiant tota iniciativa que ho afavorisca, i partciparem en tot allò en qué pugam i no sòls económicament com ja fem : No esperem menys de vosaltres. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario