lunes, 4 de agosto de 2014

CORALS EN LA PLATJA

Com vos informarem ahir vesprada i en el Llac, sí, dins del llac, es va portr endavant el priemr festival de corals al mar, amb les actuacions de la Coral  L'Almoina de Almoines, Sant Jaume de Villarreal i Marinyent de Tavernes. 

Un gran éxit de event ensombrit per la falta de previssió dels responables en quant a les cadires, que se'n van tindre que portar més sobre la marxa i així i tot la mitat o més dels assistents es quedaren de peu, però de això ja parlarem. 

Vos deixem algunes imatges del acte.  



Almoines dalt, més clàssica, en mig Villarreal, més moderna
(Va guanyar el concurs de Canal 9 "Cantem de cor", i Tavernes
baix, mescladet, varen oferir un repertori variat i molt amé. 
Una llèstima la manca de previssió de cadires

Espectacular el lloc elegit


I al final tots els tres cors junts cantaren "La Barraca",
en versió dels nostre paissà i fill predilecte recéntment
fallescut Antonio Chover. Servisca de homenatge. 

4 comentarios:

  1. Nia altra Coral en el poble, la de Bolomor, no se’ls va convidar, no entenc este Consistori, com per alguns Evens, no crida a totes les associacions per a invitar-les a participar, altra cosa es que es neguen....

    ResponderEliminar
  2. Algu li podría explicar a la presentadora del acte que vivim, ens agrade o no el nom, en la Comunitat Valenciana i no en el País Valencia i que eixe nom molesta a molts ? Son ganes de provocar .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I que esperaves de un govern catalino com este on els dos partits del govern i el soci del principi porten de cognom eixe imaginari País sucursal de altres?

      Eliminar
  3. Doncs o "pues" eixe nom que fa referència a la denominació del nostre territori esta reconegut i utilitzat en el vostre estatutet, estatutet xicotet de xixa i nabo que vau aprovar ela peperos juntament al psoe i que es un dels motius per els quals som un País o comunidad infrafinanciat, amb menys recursos que la resta de comunidades o Països (Vasc, Català, Andalus o Gallego). Tant d'ofrenar glories i aixi ens va... Ens diuen catalinos per ser mes valencians que altres! Te collons, els senyors del autoodi!

    ResponderEliminar