lunes, 11 de agosto de 2014

Editorial : LA CRISI DE LES CADIRES

Nota : Este editorial va ser escrita divendres, ahir estiguerem a Sant Llorenç i com podeu llegar mes avall en artículo de ahir mes del mateix, el que reafirma el que diguem huí en esta editorial.

No sabem si serà veritat (bueno, algo sabem ) el que és comenta de crisi entre els socis del govern local, però el que si pareix hi ha es una crisi de cadires o de previssió, no ho sabem cert.

Per a qué serà esta plaçeta tan mona ?
I no, no ens referim amb lo de les cadires que vegam una lluita per vore qui ocupa una  o altra en el govern ( o sí, però eixe es altre tema, eixa ens pareix més una guerra de vore qui ix més en els mitjans i qui es fica més medalles) . Ens referim a que si setmana passada denunciarem la falta de previssió en l'event de les corals pel qual la majoría d'espectadors es quedaren de peu quant l'Ajuntament té cadires per a parar la mar, vegem per les imatges i ens conten assitents al acte que dijous es va repetir en altre acte, en este cas el concert de saxofons fet a la porta de la oficina de turisme de la platja. I esta vegada no es pot axacar a ninguna disputa entre nuvis perquè els organitador està en el ban del poder.

Per altre costat pensem que el lloc era totalment indadequat, doncs es tallà el pas de peatons a unes hores de màxima afluència i els sorolls del vehicles ens diuen era realment molest : Recordem que ben prop de allí, junt a l'esglèsia, hi ha una plaçeta ben bonica i adequada per a este tipus d' actes, en la que ni s'entorpix el pas ni hi han molesties per la circulació de vehicles.

I ara ja podeu començar els hooligans a donar-nos llenya, però no per això deixarem de denunciar el que ens parega dessacertat, siga d'uns, altres o dels de més enllà.

3 comentarios:

  1. Ens comenta un acólit del govern que clar, si ho fas en l.avinguda com passa gent i per la plaçeta no va tanta gent ... Mes públic segur i
    nosaltres diguem que mes apartat esta Sant Llorenç i estava a reventar . Mes be creguem es trata de publicitar els actes i de ganes de fer-ho.

    ResponderEliminar
  2. El concert que va fer la Ventoli'ns a la avinguda et va semblar de categoria i tot un èxit, ara critiques el format d'algo paregut. Que és que depenent de qui ho organitze alabes o critiques?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La Ventonín va actuar on li digueren i no, tampoc em va pareixer bé que és tallara l'Avinguda. Millor en ver dels manats busca qui ho mana o des-organitza.

      Eliminar