miércoles, 27 de agosto de 2014

Editorial : SÍ, HI HA CRISI EN EL GOVERN

I no, no és qué ho digam nosaltres o vosaltres, o és que vullgam especular o crear polémica per a desgastar a uns , altres o abdós, com segur diràn de seguida els de sempre i lo de sempre : És qué ja ho reconeixen obèrtament, almenys els de Compromís.

Així, setmana passada parlant de tot un poc amb un històric del nacionalisme valler, ens va parlar sense repar ningún del tema, axacant-ho a les males perspectives electorals locals ja no del PSPV de Tavernes, sino dels socialistes en general, vegent-se obligats a marcar distàncies.

Però ès que el que ens va "sorprendre" ?? va ser este cap de setmana i parlant dels actes solidaris i davant la pregunta de si havía estat algú del govern en ells, el que un familiar directíssim molt "compromés" ens va dir que els regidors socialistes no informaven ni al Alcalde ni als regidors nacionalistes dels actes per ells organitzats, i per supost menys encara els invitaven a assistir. 

Per tant, o açò és un "regne de taifes" en el que cadascún va a la seua i treballa en illes separades, algo no normal en un govern, o de cara al seu interés electoral reflexant una crisi interna greu.

Sòls esperem que açò afecte, perquè afectarà, el menys possible als veïns de Tavernes.

19 comentarios:

  1. I tot el relacionat amb els pressupostos és el major indicador de la crisi profunda que existeix. Han tardat moltíssim a presentar-los, precisament per les diferències existents entre ells, van haver de "tallar-li el cap" a Bufante i ni així. Estem sense pressupostos. Ara que si han desestimat o no han desestimat les al·legacions. Enganys d'algun regidor "compromès". Crítiques de Compromís a Borràs per tot: pressupostos, reten de la policia local, etc.
    I d'ací a no res un altre mes transcorregut i un altre mes de lloguer a pagar del reten, i el reten tancat.
    Actes en la platja organitzats pel Psoe i Compromís no va. Actes programats per Compromís i el Psoe ni cas. La platja abandonada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En això en done la rao: Actes en la platja organitzats pel Psoe i Compromís no va. Actes programats per Compromís i el Psoe ni cas.

      En lo de la platja abandonada tu deus ser foraster. mes actes este any que mai, s'han fet els de senpres, s'han fet mes concerts musicals, s'han fet mes activitats esportives i s'han fet mes culturals com Bolomor.
      Criticar sense trellat.

      Eliminar
    2. I mes vegades apagades els llums de la avenida que mai. Els contenidors de fem mes plens que mai ...

      Eliminar
    3. Aixo deu ser fals perque on jo visc hi ha mes basureros que mai.

      Eliminar
  2. Crisis i aproben el pressupost en Junta de Govern? No me ho crec.

    ResponderEliminar
  3. Hay crisis pero todos aguantan? Qué lo hacen por el dinero? Porque a estas alturas nadie va a intentar cambiar y acceder a la alcaldía. Me parece vergonzoso que nuestro gobierno se sostenga por cobrar un sueldo y poco más. Un fracaso de gobierno. El señor Juan no ha sido capaz de coordinar su equipo de gobierno. En Francia los ministros dimiten por no estar de acuerdo con el presidente. Aquí todo vale por la pasta

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No és eixa persona que dius ni tens perquè anomenar a ningú en concret que no estiga en la vida publica, i menys si sòls ho està per raons familiars. Així qué censurat.

      Eliminar
    2. Ni és eixa persona que dius, ni tens perquè anomenar a ningú privat que sòls té relevància pér ser familiar de qui és.Així qué censurat.
      I a més,estava esperant este comentari de aquells que no vos entra en el cap quadrat que teniu que es puga tindra amistat i bona o bona relació familiar amb qui pensa diferent a tu.

      Eliminar
  5. En tots el matrimonis de conveniencia al final ve la ruptura
    De totes maneres els pitjors resultats electorals van portar al govern al Psoe,ara tenen que justificar al seu electorat el maltracte que han rebut per part del Bloc i que no han fet valdre el seu poder en un govern que sense ells no es podia crear
    Tenien que fer com el Bloc en Xeraco,o tenim l'alcaldia o no pactem

    ResponderEliminar
  6. Menos mal que el Sr Juan va dir que "ell mai seria un jornaler de al política" que si ho arriva a ser, no se com quedariem..., s'incrementa el doble de lo que ja s'ha pujat, i no és poc, la partida pressupostaria destinà a gastos d'alcaldia, que serà lo següent?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El Sr. Juan cobra a l'any 6.000 euros menys que cobrarva el Sr. Vidal, però amb la diferencia que mentre el Sr. Juan treballa per al poble el Sr. Vidal treballava per arruinar el poble.

      El Sr. Juan si atenem resultats amb 2.100 euros al mes es molt barat. i encara es més si el comparem amb els vora 2.600 que cobrava nets el Sr. Vidal.

      Eliminar
    2. Quen enten voste per traballar per al poble? Cobrar els impostos més alts de tota la historia de Tavernes per a pagar a Botin i companya abans d'hora no és treballar per als veins. Això és treballar per als banquers.
      Treballar per al poble seria cobrar uns impostos moderats, tindre pressuspostos equilibrats sense superavit i aconseguir inversions publiques o privades per a Tavernes però això el sr. Juan, de compromís, ni sap fer-ho ni te ganes de fer-ho.

      Eliminar
    3. El sr. Juan rebaixa del 20% dels valors cadastrals sobre la pujada aprovada en el 2006 pel PP i que no van al·legar a Hisenda.

      El Sr. Juan. rebaixa des del 0'48 al 0'45 del coeficient municipal en l'IBI.

      El sr. Juan rebaixa entre el 14 i el 15% de l'IBI en el 2014, 2015 i 2016 sobre les previsions aprovades pel PP en el 2006 per aplicar fins el 2016 si apliquem els valors previstos en el 2014 i com va dir Manolo Vidal en el passat pleno un 6% sobre el 2013..

      No enganyeu a ningú. Per molt que mentiu i manipuleu no enganyeu a ningú perquè es pot discrepar en les xifres i calcular les rebaixes respecte al 2013 i el que haviem de pagar en el 2014 però hi ha una cosa no podeu mai negar i discutir i ho vau reconeixer en el passat ple:

      TOTS ELS VALLERS HAN VIST QUE ENGUANY HAN PAGAT MENYS IBI QUE L'ANY PASSAT.

      I gràcies a tindre pressupostos amb superavit s'han pogut pagar els 1'8 milions del vostre aparcament subterrani i els 3'5 milions que devieu als proveïdors. Si es que sou uns acabacases.
      O es que tu encara el creus que els diners es caguen els gossos i els xiquets venen de Paris?

      Eliminar
  7. Enric, si has parlat amb històrics del Bloc i t'han dit que no els conviden als actes dels socis i aquells no volen anar als seus, ara pregunta a algun històric (o modern, tant s'en dona) del PSOE i voras com et conten la mateixa historieta pero a l'inreves. I des de ja fa temps i sense acostar-se eleccions i sense manar-los-ho des de dalt. Jo crec que encara que no els conviden ni informen, els actes son publics i amb pressupostos aprovats per l'alcalde, no. An perque no volen, es que els politics es senten molt prompte ofesos, ara, mirament pel poble, pels ciutadans que assisteixen o simplement anar a tirar una maneta per si cal algo no s'els passa mai pel cap. Jo si tinc clar si governen per al poble o per al partit, encara hi ha algú que ho dubte?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Una pregunta Sr. Administrador:

      Imagine's que vosté es el regidor de festes i te que que fer una reunió per coordinar en festes tots els actes que es fan en base a que impliquen regidories com Esports (hi ha molt d'esport, no cal ni que ho recordem), regidoria de Seguretat Ciutadana (ja sap, això de la policia per controlar llocs, horaris, que no facen maldats... ) o la regidoria de manteniment (això dels operaris per muntar i desmuntar, o posar llum o so...)

      Ja s'ha imaginat que es el regidor responsable de festes? Ara la pregunta: ¿A qui citaria a eixa reunió? ¿Qui creu vosté que tindria que anar a eixa reunió per tindre-ho tot nugat i coordinar tots els actes?

      No és cap joc. Espere la seua resposta per jo continuar amb l'explicació de la falla.
      Gracietes.

      Eliminar
    2. Esta perdent facultats, mira que dir que els pressupostos els aprova l'alcalde.
      Els demes no pinten res?
      Aixina poc de cas farem del que puga dir.

      Eliminar
    3. Cada activitat no te un pressupost? Eixe pressupost no te una retenció de crèdit i ho ha de firmar el Sr. alcalde? Els demés pinten en la seua cartera, pero l'ultim a firmar-ho tot sempre es Jordi. O han canviat els modus operandi?
      Que responga l'anonim amb plenes facultats...

      Eliminar
  8. Xe, tu el de les 17, 27 volem saber que ni ha de nou per ahi. Va conta i no teu quedes dins.

    ResponderEliminar