viernes, 22 de agosto de 2014

Editorial : FALTA TOTAL DE ÈTICA

Estim sentint en les noticies :

- La seguritat Social nega ara a aquells que signaren un conveni després de quedar aturats i seguint la més estricta legalitat vigent i fent-se càrrec amb fons propis de seguir cotizant fins a eixa edat, el jubilar.se als 61 anys. 

- Front al criteri médic el Ministeri de Sanitat nega la gratuitat de certes vacunes que fins fa poc si ho eren.

Els criteris son en abdós cassos economicistes, per a estalviar. Però per contra no parem de sentir que si hi han diners i de debò per a bancs, autopistes i altres molts destarifs més.  
A més en el segón cas s'està jugant amb la salut de millers de ciudatans, i en el primer saben des del Ministeri a ciència certa que en cas de recurs judicial van  a guanyar els demandants, és "de primer de carrera" com es diu popularment, però també saben qué molts no ho podràn fer per manca de mitjans económics i més amb la barrera de les taxes : Com bé ha definit un comentariste, açò és com les preferents però a càrrec del estat. 

Es a dir, hi ha una falta total de ética, de moralitat , de decència , de ... en estos nostres governants que després es sorprenen si grups com Podemos no paren de creixer : Si és que no paren de donar motius.

Però bé, és tasca dels que apoiem altres alternatives no tant extremes el fer vore al ciudatà que no sòls en els extrems està la solució. I mai més ben dit cal preuntar-se si podrem i sabrem: De moment i vegent les enquestes va a ser que no. 

Qué penseu ? . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario