miércoles, 13 de agosto de 2014

ESTE CAP DE SETMANA CAMPANYA DEL QUILO DE CÀRITES TAVERNES

                   CAMPANYA DELS QUILOS 2.014
Un any més, ja en van set,  des de Càritas Interparroquial organitzem la CAMPANYA DELS QUILOS  a la platja de Tavernes de la Valldigna. Són moments difícils els que estem vivint, on quasi totes les famílies sofreixen de forma directa o indirectament per la crisi actual. Càritas Interparroquial atén a  442 famílies de la nostra població i d’aquestes 300 són  les que atenem en el que és més bàsic: poder menjar tots els dies. Des de les Càritas Parroquials fem un seguiment personal i particular de la realitat social de cada família i valorem aquelles que necessiten acudir periòdicament a l’ ECONOMAT INTERPARROQUIAL.

Càritas Tavernes va repartir durant l’any 2.013  més de 76.000 quilos amb aliments  i articles de neteja, aquest fet fa que des de  Càritas i mitjançant els equips d’animació parroquials no ens aturem dia rere dia d’anar obrint nous camins i preparant accions que ens permeten no sols conscienciar socialment si no a mes recaptar aliments i suport econòmic per dur endavant la nostra tasca.
La Campanya Institucional de Càritas ens proposa la construcció d’espais d’esperança i aquest és el nostre objectiu, volem construir nous horitzons arrelats en el cor  i comportament de cada persona. Tal i com ens diu el Papa Francesc hem d’estar oberts a l’alegria, les nostres accions han d’estar impregnades per la il·lusió i l’esperança. Valorant les seues paraules, enguany volem fer una campanya diferent....més oberta i alegre, plens de l’esperança aportada per tots aquells que ens doneu recolzament.
 Càritas Interparroquial vos proposa participar en les diferents accions  que tindran lloc en la Campanya del quilo de 2.014 i que tindrà lloc els dies 16 i 17 d’agost a la platja,
*      DISSABTE 16:
§  19: 30 h. Actuació dels BALLS POPULARS, a l’Avinguda de la Marina (Junt a Informació i Turisme) i arreplega d’aliments.
§  20:00 h. Arreplega d’aliments a la CAPELLA DE SANTA MARIA DE LA VALLDIGNA
*      DIUMENGE 17:
§  19:00 h. Passa carrer per l’avinguda de la Marina i a càrrec dels  músics de la SIUM i arreplega d’aliments
§  20:00 h. Arreplega d’aliments a la CAPELLA DE SANTA MARIA DE LA VALLDIGNA
Des de Càritas Interparroquial manifestem el nostre agraïment per com Tavernes es bolca amb totes les activitats que realitzem i sobretot  agraïm la resposta de tots els que malgrat trobar-se ressentits  amb la actual crisi, manifesten amb la seua resposta eixe recolzament generós als més necessitats. Agraïm a totes aquelles entitats, grups  i col·lectius que  ens donen suport  i agraïm, com sempre,  l’acció desinteressada dels mitjans de comunicació i el recolzament que l’Ajuntament ens ofereix. 
Moltes Gràcies!

No hay comentarios:

Publicar un comentario