martes, 19 de agosto de 2014

Editorial : DE CONFABULACIONS I ALTRES HISTÒRIES

També podríem titolar-ho, altra vegada, matar al missatger. I és qué de les dos cosses hem tingut estos dies amb el tema de la sequera del Ullal Gran i la mortandat de peixos.

Així, sòl pel fet d' arreplegar una noticia de un periòdic de gran tirada, el segon més llegit en la Comunitat Valenciana, ens han acussat inclús d' estar d'acord amb el corresponsal de dit periòdic per a atacar al govern local, de confabulacions per a tal fet. 

I ens ha recordat a aquell home baixet i amb veu de pito que quant les cosses no li anaven bé s'inventaba allò de les con fabulacions judeo-massòniques contra Espanya, i a més ho adreçava amb "pa i circ" : Serà qué les cosses començen a anar no tant bé com esperaven per a alguns i per això estos atacs als missatgers ? Serà que el corresponsal i nosaltres som judeo-massons i per això ataquem a esta "democràcia local" ? Quin serà el "pa i circ" qué ens tenen preparat ? Seràn les festes del poble i per això les tenen tan calladetes ? .

O més bé serà que per desgràcia seguixen havent massa ments tancades que no veuen més que el qué al líder li convé i tot el que li se critique és un atac, una confabulació digna de les époques més oscures de la història d'Espanya?.

Ale, ja teniu més matèria per a acussar-nos d'açò, d'allò i del de més cap allà .

8 comentarios:

  1. Un article brillant que explica el passat d'alguns, el que han fet fins fa poc....i el que poden fer en el futur.

    Podemos a curt plaç té un èxit garantitzat, altra cosa és el que dure. Mirant la trajectòria d'algunes incorporacions tinc els meus dubtes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vegent el gir brusc de regeneració en el PSOE, que el PP es manten fidel al capital i que als nacionalismes es veuen mes postures de dretes que d'esquerres (Catalunya,Valencia) sembla que Podemos pot durar i no poc. Dependrà mes d'ells que dels demés, perque la casta es tan roina que pensa que malparlant de Podemos continuarà amb la seua mentida. Per ara ningu del politics tradicionalistes han mogut fitxa pràcticament, encara estan molt be.

      Eliminar
  2. Hi ha una tècnica en periodisme per minimitzar els efectes d'una noticia d'un altre o per matxacar-lo: Es fer un article i usar l'article per a dir algo en positiu d'algu i tot seguit posar-ho en dubtes a través de manifestacions d'altres totalment contraries i que el deixen en mal lloc. També es pot fer a base d'exigencies o demandes impossibles, com demanar al govern actuacions que no poden ser seues, cas de demanar actuacions contundents contra la sequera.
    Ja ho vaig dir en un altre comentari que no s'ha publicat: eixa tàctica s'ha gastat ultimamenet i n'hem vist prou d'eixos articles: dir una cosa del govern i tot seguit cinc en contra del govern en boca de l'oposició. S'estudia a la facultat com actuació amb poca ètica i respecte a la imparcialitat i veracitat informativa.
    I d'això n'hem vist prou en la premsa comarcal. (No dire noms perquè no m'ho censuren) .
    Eixa es la confabulació.

    ResponderEliminar
  3. Actuació amb poca ética : Acas es la que usseu tu i els teus amiguets en altre blog local, al igual que la parcialitat i falta de veritat ? Tampoc diré noms per a que no m'ho censuren .
    Confabulació també .

    ResponderEliminar
  4. Eixa manera d'escriure del de les 16:13 a mi em sona i molt.

    ResponderEliminar
  5. Pues ja sou igualets els dels dos últims comentaris. Tant la dreta rància com la falsa esquerra. D'ahi el gran èxit de Podemos. Per molt que li busquem Xavis a nivell estatal i jo afegiria nacional deurien arrasar. Amb els pobles, com qualsevol partit nou caldrà esperar aconteiximents.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els dos penúltims.
      L'ultim s'ha colat pel mig, normal que Enrique no puga seguir-nos la velocitat de comentaris, es humà no com altres en altres blogs.

      Eliminar
  6. Nota del administrador : Esteu parlant de qui per a nosaltres es en estos moments un particular i de particulars no parlem.
    Demá en l.editorial ja ho expliquem aixi que no insistiu que de particulars ni mu .

    ResponderEliminar