jueves, 21 de agosto de 2014

Editorial : INCONGRUÈNCIES

Estem llegint les al.legacions del PP de Tavernes als pressupostos municipals, i ens crida l'atenció una cossa.

Compartim el que diuen sobre la incongruència del govern en utilitzar una messura legal que han recurrit, com és la possibilitat de que en Junta de Govern es puguen aprovar algo tant important com son uns pressupostos municipals, quant i com diu el Consell d'Estat, en ressum i simplificant, ésta és un orgue executiu sense repressentativitat i proporcionalitat alguna front al Pleno Municipal que sí la té, defininit-se este consell en contra del article que ho permet. 

Però el que ens preguntem és a que espera el PP nacional per a  amb la seua majoría més que absoluta eliminar dit article. Es a dir també és una incrogruència que el PP local es queixe de que el govern local fassa ús d'una norma que el PP nacional podría canviar quant vullga.

Total que entre incongruència i incongruència açí estem, els vallers, sense pressupostos en vigor
a vint i pico d'Agost.

18 comentarios:

  1. Tornaran a fer el ridicul com el feren en la moció de censura, en el ple extraordinari de l'any passat i ara, que es repeteix la història, presenten al·legacions en l'ultim dia quan es el que van dir en el pleno i ho hagueren pogut presentar l'endema, pero han buscat el temps que els màxims responsables (politics i tècnics) estiguen de vacances. Només hi ha un objectiu: impedir la governabilitat de Tavernes i posar pals a les rodes del bon funcionament del poble.
    I van a fer el rídicul de nou. Temps al temps.

    ResponderEliminar
  2. Enrique li tires la culpa de no tindre aprovats els pressupostos al PP tant a nivell estatal com a nivel local. No t´enganyes, no tenim pressupostos per la desidia i les diferencies que existeixen dins del govern del senyor Jordi Juan. T´oblides que es el govern el que te que fer i presentar els pressupostos i si estem a vint i pico d´agost i estem com estem es culpa SOLAMENT de Jordi Juan i de Victor Borràs i els altres regidors del bipartit.
    Si s´agueren presentat en temps i foma no parlaries de incongruencies, no faría falta aprovar per Junta de Govern inicialment i ara seguir tot el protocol que s´ha de fer. Vorem quan tenim pressupostos. Queda encara camí que recorrer i el temps pasa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. On diu aixo ? Entre incongruencies diguem ... les de uns i les d.altres . I al no ficar.se d.acord pressupostos sense estar en marxa.

      Eliminar
  3. Solament se t'ocorre parlar d'incongruències en el PP i no de les incongruències del Bloc i del Psoe que han anat deixant passar el temps i estem a l'agost i el pressupost sense aprovar. Estruch demostres que has fet una lectura del document molt parcial i interessada. Només et crida l'atenció açò i t'oblides de coses tan importants com que no han fet cas de l'informe de la Interventora, que no han complit els terminis, solament dius de passada que la Junta de Govern no és representativa i està formada per regidors triats per l'alcalde, etc.
    Massa tint polític poses en la teua nota. Només veus coses per a criticar i atacar al PP. Una visió molt sesgada de les coses.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que no ha llegit bé crec eres tu perquè dos terceres parts de l.editorial esta dedicada a la incongruencia de aprofitar.se d.un article d.una llei que has denunciat per il.legal : o no ?

      Eliminar
  4. Saben que van a fer el ridicul novament, saben que les al·legacions no tenen cap i peus i menys quan un partit polític té el foro del ple per presentar-les i debatre-les.

    ¿Perquè foren incapaços els del PP de fer cap proposta o consesuar res en els dos mesos, abril i maig, que negociaren amb el govern? Dos mesos perduts per culpa del PP.
    ¿Perquè no van presentar els del PP les al·legacions en la sessió?
    ¿Perquè no van presentar els del PP cap esmena com tocava presentar-la per escrit i per a debatre?
    ¿Perquè volen ara els del PP que s'augmenten subvencions quan ells foren els primers en retallar-les en el 2009, sense encara la crisi, i el 2010?
    ¿Perque no aprofitarem els del PP els foros que cal per fer arribar les propostes, o siga la comissió o el ple?

    Perquè el PP no donarà resposta i explicacions a estes preguntes? Tot el demes, si la nova llei i si patatin i patatan només escuses de mal pagador.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cotorrí la nova llei de patatin i patatan que tu dius es la que ha permès que Jordi aprove inicialment el pressupostos per Junta de Govern. El PP, en boca del seu portaveu, va presentar en el ple una serie de mesures que li semblava eren necessàries. El senyor alcalde no les va tindre en compte i ni tan sols li donà torn de rèplica. Tampoc, el senyor Juan, va tindré en compte l´informe de la interventora, que es preceptiu.
      Ara als cotorrins vos sap mal que el PP presente al.legacions perquè eixes al.legacions es tenen que estudiar i contestar. A vore que diuen com excusa de no fer cas de l´informe de la interventora.

      Eliminar
    2. El PP no va presentar res en el ple com pertocava. Ni en el ple ni en comissió. Es va limitar a llegir en el ple una serie de disbarats sobre l'IBI i les subvencions que sembla ser son els mateixos que, ARA SI, ha posat per escrit. Però ja haveu arribat tard.

      Ni eren propostes ni eren esmenes per a debatre, ni estaven presentades com toquen. Simplement llegir i llegir durant 40 minuts.

      I si no són esmenes ni són propostes de debat, no es poden debatre ni es voten. Elemental, no?. ¿És així Sr. Enrique Estruch? Va ser o no aixi?

      I dubte que les al·legacions vagen avant. Temps al temps.

      Tot això estava programat i pensat pel PP per a tornar a repetir la jugada de l'any passat: en temps de vacances, quan l'alcalde no estiga, quan la interventora no estiga.
      L'objectiu del PP ben clar: entorpir, endarrerir l'aprovació definitiva dels pressupostos, fer que s'endarrerisquen pagaments i poder criticar al govern. No hi ha més.

      Per cert, no penseu respondre preguntes tan simples com:
      ¿Perquè el PP no va fer cap proposta o consensuar res en els dos mesos, abril i maig, que vau negociar amb el govern? Dos mesos perduts per culpa del PP.
      ¿Perquè el PP no va presentar eixes al·legacions en forma d'esmena en el ple?
      ¿Perquè el PP no va presentar cap esmena com i quan tocava en el ple o un pressupost alternatiu?
      ¿Perquè demana el PP que s'augmenten subvencions quan ells les retallaren en el 2009, quan no hi havia crisi?

      Eliminar
    3. Cotorrins ara m´adone que vertaderament vos cou molt el que el Partir Popular haja presentat les al-legacons als pressupostos. Pensaveu que tot era molt fàcil i podíeu donar per aprovats definitivament eixos pressupostos presentats. Ara resulta que hi han al-legacions i s´han de tindre en compte i acceptarles o no, tot això portarà un tràmit i un temps i tot per presentar un pressupost tant tard per les diferències que teniu entre els mateixos membres del govern. El govern està trencat i ara voleu tirar les culpes a uns i a altres.
      No heu fet bé el vostre treball. Presentant tard i mal i ara repartiu culpes quan els unics i vertaders culpables sou vosaltres.

      Eliminar
    4. " i s´han de tindre en compte i acceptarles (sic) o no, tot això portarà un tràmit i un temps".

      Per això les heu presentades, per impedir que les partides consignades s'apliquen ja i es paguen proveïdors, es paguen els actes de festes del poble, per impedir que comencen a fer coses en el poble.
      L'insconcient vos traiciona i es delateu, i deixeu clar quin es l'unic objectiu: paralitzar, impedir el govern de Tavernes, posar problemes a la gestió.
      I el bo i millor de tot és que aneu a fer el ridicul novament. Ja ho voras. Temps al temps.

      I seguiu sense respondre:

      ¿Perquè el PP no va fer cap proposta o consensuar res en els dos mesos, abril i maig, que vau negociar amb el govern? Dos mesos perduts per culpa del PP.
      ¿Perquè el PP no va presentar eixes al·legacions en forma d'esmena en el ple?
      ¿Perquè el PP no va presentar cap esmena com i quan tocava en el ple o un pressupost alternatiu?

      ¿Perquè demana el PP que s'augmenten subvencions quan ells amb 19 milions de pressupost les retallaren en el 2009, quan no hi havia crisi, i no les augmentaren en el 2010 amb un presupost de 23 milions? Ara no arriba a 15 milions.

      Eliminar
    5. "Per això les heu presentades, per impedir que les partides consignades s'apliquen ja i es paguen proveïdors, es paguen els actes de festes del poble, per impedir que comencen a fer coses en el poble". Dius estes coses i no el cau la cara de vergonya?
      Presenteu el pressupostos en el mes de juliol i es per "que comencen a fer coses en el poble"?, en el mes de juliol? No teniu vergonya, no sou responsables en la vostra gestió i en preparar un pressupost ben fet i presentar.lo promte i eixa es la forma de fer coses per el poble. No tenir un pressupost prorrogat desde 2012, estar barallats i per això no heu segut capaços de presentar.lo abans, heu tingut que tirar a Bufante per exigències de Borràs per a presentar el pressupost i ara tireu les culpes als altres per la vostra mala gestió. Si esteu barallats i no us aclariu accepteu els vostres errors i no tireu les culpes als demés. Ara està eixint tot el que s´ha anat acumulat tota la legislatura.
      Ací l'única cosa que delata i traiciona és la vostra ineptitud i la vostra supèrbia creient que podeu fer les coses tan mal i que ningú puga presentar al·legacions.
      Estem al mes d´agost i encara no tenim pressupost i "voleu començar a fer coses en el poble", en el mes d´agost. Tot açò es igual que el retén de la policia local, encara tancat i pagant lloguer i estem al mes d´agost.
      Asumiu les vostres responsabilitats, no tireu les culpes als demés, feu les coses que vos toca fer com a governants. Igual que Llácer, en la premsa, tirant les culpes a Simat i Benifairó per no netejar el riu, i vosaltres qué feu? Els peixos morts al ullal, la part nostra del riu Vaca per netejar en un tramo molt gran, la platja abandonada, els llums de l´avenida de la platja moltes vegades apagades, el motor per desaiguar va ploure i no va funcionar ...
      SOU UNS INEPTES I ESTEU BARALLATS NO TIREU LES CULPES ALS DEMÉS DE LA VOSTRA DESIDIA.

      Eliminar
    6. No vos arriben a la sola de la sabata en la vostra ineptitud. Tan ineptes que ni foreu capaços de fer una mocio de censura i guanyar-la, o presentar recursos per drets fonamentals i perdre'ls, obligar a fer un plenari l'estiu passat en agost que era il·legal i ara tornareu a fer el ridicul amb la presentació d'al·legacions. Temps al temps.

      I quan responeu:

      ¿Perquè el PP no va fer cap proposta o consensuar res en els dos mesos, abril i maig, que vau negociar amb el govern? Dos mesos perduts per culpa del PP.
      ¿Perquè el PP no va presentar eixes al·legacions en forma d'esmena en el ple?
      ¿Perquè el PP no va presentar cap esmena com i quan tocava en el ple o un pressupost alternatiu?

      ¿Perquè demana el PP que s'augmenten subvencions quan ells amb 19 milions de pressupost les retallaren en el 2009, quan no hi havia crisi, i no les augmentaren en el 2010 amb un presupost de 23 milions? Ara no arriba a 15 milions.

      Eliminar
    7. No el calfes el cap contestant als pepius.
      Ara resulta que diuen que hi ha diferencies entre els dos partits del govern. Menuda barra tenen, ells que en la passada legislatura el seu partit era una caixa de grills entre ells per arreplegar les dedicacions, mals morros i males cares perque tots volien alliberar-se i hagueren de fer virgueries per contentar a tots, arriban a l'extrem de pagar per assistencia a comissions d'educacio i consells escolars que mai s'havia pagat.
      I vols que parlem de la regidora de Hisenda que va acabar fins el "pirri" de Manolin i les seues exigencies en manar dels pressupostos i no deixar mai fer a elli ni tan sols que parlara la regidora en els plens. Si recordeu, Lluisa Mifsud mai va intervindre en un ple, i menys per a parlar i debatres o contestar coses dels pressupostos, sempre era jo, jo i jo o siga Manolin. Borras si que ho fa, parla i explica.
      Que tenen diferencies el Bloc i PSOE? Normal, si no les hi hagueren no serien dos partits sino un.

      I que no hi ha pressupostos? Això no es veritat. El prorrogat es pressupost per això paguen i cobren. I tant com es pressupost. Hi hagut anys que el PP sobre tindre majoria absoluta va aprovar els pressupostos en juliol i en octubre.

      El colmo de la desvergonya es que diguen als altres ineptes, ells que deixaren 16 milions de deutes en bancs i els ineptes d'ara l'han deixat en 14; ells que deixaren 3'5 milions sense pagar a proveidors i ara els ineptes els han pagat tots; ells que deixaren 2'4 milions sense pagar d'aparcament (rebaixat despres gracies a la "ineptitud" dels de ara a 1'7 miiions), ells que pujaren l'IBI i els ineptes d'ara han rebaixat un 20% d'eixe IBI que anava a pujar fins els 2016 per culpa d'ells... Vols que continuem? Em reserve per a la próxima balafiaments d'obres i diners gastats que s'ha vist no aprofiten per a res i que demostra més encara el vostre grau d'ineptitud. Palmero sube a la palma....

      Com la cançó: Tots en tiren pedraetes, i jo pedraetes no en vull, però si me les tira el meu novio, vinguen pedres com a punys.

      Doncs jo igual: ineptes no en volem ni un ni mig ni cap, però si els ineptes han de ser tan eficaços com este govern... que vinguen anys governs d'ineptes.

      Si saberes on el cau la càrrega, no escriuries burrades com les que has escrit.

      Eliminar
    8. No pense contestar mes. Quin demòcrata eres tu que et sap greu que s'utilitzen els ressorts legals que existeixen. Bé siga per a una moció de censura, per a al·legacions a un pressupost o per al que siga. España es un pais lliure i cada ciutadà es lliure de fer el que crega, sempre dins la llei clar, i fer.se responsable de les conseqüències de les seues accions. Si el Partit Popular ha considerat oportú presentar al.legacions està en el seu dret. Les conseqüències de les seues accions seràn responsabilitat seua, al igual que les responsabilitats de presentar un pressupost tard i mal es responsabilitat vostra, vullgues o no. No hi ha mes ceg que el que no vol veure. La teua ràbia i el teu fanatisme son la teua ceguera total. Ja tens prou mal.
      Lo dit no pense contestar.te mes. Punt i final.

      Eliminar
    9. Les veritats dolen. Ho sent, però la veritat es farà lliure, i tu vius esclaus de les doctrines del teu partit i no veus mes enllà dels nassos.
      Jo mai t'he dit que no uses uns recursos legals. Estan per usar-se. El problema rau quan tothom - inclós el PP- sabia que eixe recurs no el podia usar: primer, perquè era un firmant del pacte antitransfugisme i segons perquè no es podia fer una moció de censura amb una trànsfuta. I la sentencia de Oviedo ja existia.
      O siga que no desvies el tema. És com si jo ara perquè el meu cotxe ho permet vaig a 100 dins del poble sabent que no puc anar a més de 30. I tu ho has dit, ha de fer dins la llei, i la llei antitransfugisme ho deia ben clar i el PP l'havia firmat. Per tant, punt i final.

      No es el tema si el PP considera o no presentar al·legacions. El tema és: pot el PP presentar al·legacions? Legalment i eticament pot després de no presentar cap esmena en el debat?

      Com tu dius, estem davant el manament de la llei: Dis-me on està eixa llei que obliga a presentar el pressupost dins d'un termini ¿Tu coneixes alguna llei que obligue i que impose sancions si no es fa? Jo no. Al contrari, si la llei preveu la prorroga de pressupostos sera per alguna cosa. Per tant, punt i a callar. Ara, si que tens tota la raó: responsabilitat del govern de presentar el pressupost, no serà de l'oposició. Ja voldrieu vosaltres: tots els anys més deficit i mes deute. Que vos coneixem.

      I efectivamenm, ets prou cec en no vore els disbarats del teu partit i dir-nos als demés fanàtics quan te'ls recordem. I jo si, continuare responent a les mentires, manipulacions i demés del PP.

      I per cert, quan aneu a respondre:
      ¿Perquè el PP no va fer cap proposta o consensuar res en els dos mesos, abril i maig, que vau negociar amb el govern? Dos mesos perduts per culpa del PP.
      ¿Perquè el PP no va presentar eixes al·legacions en forma d'esmena en el ple?
      ¿Perquè el PP no va presentar cap esmena com i quan tocava en el ple o un pressupost alternatiu?

      ¿Perquè demana el PP que s'augmenten subvencions quan ells amb 19 milions de pressupost les retallaren en el 2009, quan no hi havia crisi, i no les augmentaren en el 2010 amb un presupost de 23 milions? Ara no arriba a 15 milions.

      Eliminar
  5. Xe Enrique de tot el que diu el document d´al.legacions del pp tú sols el pares a parlar de incongruencies del pp per tindre eixa llei. Podrem tindre cadasqu l´opció política que siga pero el que està mes que clar es que voler vore en eixe document el que tu veus es tindre una visió molt sesgada i voler aprofitar qualsevol motiu, encara que no siga reial, per a criticar i donar canya al pp.
    Ja fa dies que vas donant canya al pp per qualsevol motiu, avant, no pares, ara ja se te veu masa el plumero.
    Ni una referència als autors del pressupost, ni una referència al retràs en presentar-ho, ni una referència al informe de intervenció, ....
    Això es una interpretació molt equilibrada i neutral si senyor!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qué mal vos sap que vos diguen les veritats

      Eliminar
  6. Anem a vore senyors populars : Ho fiqueu dia a dia a huevo per a que vos traguen els colors, incluit a nivell local, i después veniu també amb el cuento de si Enric vos ataca? Sou vosatros mateixa qui s'afoneu poc a poc, no vos fa falta ajuda.

    ResponderEliminar