martes, 5 de agosto de 2014

Mini-editorial : LA NOSTRA OPINÓ DEL PLENO

Com comentem més avall , la polémica va sorgir en un tema en el que curiòssament tots estaven d'acord, perquè com diguem moltes vegades quant hi han ganes de pelea, i en esta corporació en hi ha i de calent, qualsevol tema servix per a enganxar-se, i a més el senyor Borràs té darrerament "la mosca en l'orella" constàntment i a la mínima bota : Serà que s'acosten les eleccions i s'ha de fer notar perquè sel's estàn menjant als socialistes a bocats els nacionalistes i de la seua faena s'està beneficiant sòls l'alcaldía ? . 

12 comentarios:

  1. Discrepe totalment del que es diu dalt. Discusions com les que va hi haure ahir i com les que se produeixen tots els plenos existeixen des de l'epoca que hi ha Ajuntaments democràtics i "disparitat d'opinions". I d'això fa anys, des del 1979.
    Sembla ser que hi ha interes a donar al poble que en els plenos la imatge es la baralla, la discussió continua, que tot son lios, quan no es així. Hi ha els seus moment tensos com en tots els plenaris del món.
    La passada legislatura va hi haure mes moment tensos que esta (esta fora de la moció de censura i col·laterals no hi ha hagut res fora del normal ) pero fins i tot la mocio de censura no va tindre punt de comparacio quan el folló de declaració de zona humida de la Partida per Altur, on no es va arribar a les mans (o si que es va arribar?) amb mes de 300 persones omplient el ple i les escales (antic ajuntament) o els grans follons de Jose Luis Gascon (això ho havies de saber) amb les seues polemiques que es van traslladar en premsa amb amenaces fins i tot expressades en el plenos pel "teu regidor" a regidors sobre tot d'aquella UPV, insultant-los amb frases com traidors i renegats.
    Allò si que eres baralles i discussions "dialèctiques" ( i no dialèctiques) no les quatre xuminaes d'ara.
    O els follons constants de la legislatura 1991-1995, o els lios plenari si plenari també de Lucia Bo i Eugenio Perez, sempre l'alcalde del PP retirant-li la paraula i no deixan-la parlar i diguent-li que li ho contestaria per escrit. Mai ho va fr. Això si que eren actuacions dictatorials i no les xuminaes d'ara.
    No sé quin interés teniu a donar una imatge que no es la real.
    Ahir mateix el que va passar passa en tots els plenos de tot el món. El Sr. Sansaloni va expressar al meu parer dues mentires: que l'ajuntament pot dedicar 1'5 milions a coses del poble, cosa que no es veritat per la mateixa llei del PP com li va aclarir l'alcalde i que han pujat la contribució, que tampoc es veritat quan en el passat pleno el PP va reconeixer que per a ell la baixada era del 6%.
    I se li va contestar o matisar el que havia dit: ni se li va insultar, ni se li va perdre el respecte ni res de res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estas en el teu dret de discrepar però no puc admetre que insinues interessos perquè el que he fet es constatar el que veig, i qué és que Sansaloni en el seu primer torn de paraula sòls va dir i cite quasi literalment, que era algo que ja s'havía fet altres vegades, que no era algo nou, no recorde exàctament l'expressió que va utilitzar, açò de rehabilitar amb fons locals vivendes de la Generalitat , davant el qual Borràs va replicar amb el consabut " i tú més " retragent tot el de les corrupteles del PP etc , amb el que la provocació la va iniciar éste i va ser llavors quant Sansaloni va traure a colació lo del IBI i demés.
      Per tant i objectívament, qui provocà va ser Borrás doncs la primera intervenció de Sansaloni va ser de lo més neutral i sòls constatant algo cert, ni més ni menys.

      Eliminar
    2. P.D. en ningún lloc es diu que li se faltara el respecte ni paregut, això es cossa teua, sòls que a una frase sense més li se contestà com he dit amb el " i tú més " que tant agrada, recurs per altre costat fàcil per a polemitzar qué més el que vegerem ahir.
      I tampoc afirmem ni neguem que açò siga algo anormal, si no que diguem el que diguem i qué és qué ho han ganes de rinya.

      Eliminar
  2. Crec que desvies el tema quan polaritzes la polemica entre alcaldia i PP anomenant altres legislatures per diferenciar-ho amb esta, quant ara el principal morbo,com demostra la notícia d'Enrique esta entre propis socis. Per que JJ i Victor o Bloc i PSOE sempre estan tirant-se pedretes? Per demostració d'ego i poder? Perque venen eleccions i es posen nerviosos? Per que no aplega la sang al riu com amb Karina? Perque Victor ni cap altre soci ha estat expulsat del partit com aquella i els necessiten per seguir manant? Hi ha algun altre motiu? I entre tots, els ciutadans pintem algo?
    Que baixa que ha caigut la politica,nomes interesa el partit i si de passada fem algo pel poble,pues tambe esta be. Normal que nomes tinguen temps per a les seues batalletes, l'altra part de feina es molt senzilla, ara que esta de moda les activitats i obres "a cost zero".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les tonteries de KM sense estar en el pleno. La politica no cau baixa sino els comentaris de gent que parla de coses que no ha vist.
      Sansaloni va donar una valoracio politica i se li va respondre politicament. I no va hi haver res del que tu dius.

      Eliminar
    2. Qui t'ha dit a tu que jo parle del pleno? I qui t'ha dit que no estic o no m'entere del que es diu als plenos? Parlant de plenos,dos anys votant tots socis del tripartit el mateix,despres per motius evidents,nomes dos, i ara igual voten Bloc i Karina contra PSOE i PP, cadascú va nomes als actes de les seues regidories. Mocions de censura d'esquerres contra esquerres, pressupostos amb molts entrebancs per aprovar inclòs entre socis de govern... Si aixo no es caure baix la politica, a mi em sembla mes una pelicula d'Al Capone unes vegades i de Charlot altres, tot menys normalitat politica.
      I aixo que no vaig als plenos.

      Eliminar
    3. Continues dient destrellats, fruit de la teua ignorancia del que es cou en la politica local.
      Massa parlar de generalitats, del que es diu en la premsa tots els dies, pero no del que es cou en la politica local, del dia a dia dels partits que governen i de l'oposició.
      ¿Mocions de censura de esquerres contra esquerres? Karina d'esquerres? I jo soc la reina de los mares. ¿pressupostos amb problemes entre socis? Discrepancies? Punt de vista diferent? Tot normal. Aixòes la politica o es que tu vols que siga com Franco: ordeno y mando, no es pot discrepar. El PSOE ha de votar el que vulga el dictador JJ i en pau.
      Tu el vas quedar estancat en l'any 1975 pel que es veu. En aquells temps no sabieu res del que passava, ara ho sabeu tott i qualsevol punt de vista diferent el veneu com el dia i la nit entre els socis.
      I damunt la frase lapidaria: Això es caure baixa en politica.
      Caure baix es el que tu fas: no saber de que parles i parlar com si el que dius fora dogma de fe. ¿Que cada u va als actes de les seues regidories? Ni vas als plenos ni vas a res, perque en el concert de corals estaven JJ, Perfecto, Carme Canet, Manolo Vidal.... Normal, la regidoria de Manolo Vidal ho havia organitzat. Massa traure la llengua al sol sense trellat. Cada va als actes que li agrada, li interessen i pot anar.
      Aterra xicon, aterra. I deixa de fer-nos riure.

      Eliminar
    4. Tens raó, Karina,Bloc i PSOE no son tots d'esquerres, de Karina no opinarem de la seua postura ideològica despres de la moció perque des d'aleshores en dona una de calç i dos d'arena (en aixo estarem d'acord,pero tampoc desentona en la resta del nivell), el PSOE local esta demostrant ser mes d'esquerres que a nivell nacional i del Bloc, per si hi havia dubtes, ho acaba d'aclarir el twuit de J.J. nomenant com a referent nacional el seu tocayo corrupte-català. Ja no cola aixo de que acudireu a algunes europees amb CIU obligats per les circumstàncies.
      Que les discrepàncies del Bloc-PSOE son normals en politica,diu. Ja,ja i ja. En la politica d'interessos particulars i partidistes,si,pot ser. En la que ens interesa als ciutadans no. Tambe van haver discrepàncies amb Karina i la fereu out,pero clar,no perillava el poder. Ara si, per aixo son tonteries i coses normals en la politica.
      No cal anar als temps de Franco per comparar, fa dos anys al poble es votava TOT en tripartit, que casualitat que a la primera discussió seria entre socis i acostant-se eleccions canvien els sentits de les votacions fins i tots els temes menors. I vosaltres donant lliçons de democràcia interna i alhora criticant el PP per votar diferents aspirants per triar el jutge de pau. En que quedem?
      Tambe molt clarificador quan nomenes nomes un acte al quan van la majoria de politics,per que no repases tots els demés i traus el %? Ara resulta que hi ha regidors que no volen anar als actes que no els agraden (per que els programen,doncs?) no li interesen (i es claven a politics?) o no poden (casualment tots els del mateix partit,deuen tindre agendes unificades).
      Au,iaio,deixa de riure't que la cosa no sembla de broma. Al menys,de bon gust.

      Eliminar
  3. Borras esta nervios i la paga amb qui no deu. El qui esta fent-li la fosca es el bloc

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Comença Simeon Sansaloni a clavar-se en el govern municipal i de mala manera. Esta ben explicat en la Cotorra.
      Es que sempre vos pillen, peperets i afins.

      Eliminar
  4. Eixe es el problema de Borrás: que no te partit, no te equip en l'Ajuntament i sap que es el Bloc no qui li la fa fosca sino qui li la fa clara (també perquè li interessa al Bloc), qui li soluciona moltes coses i està traguent-li les castanyes del foc en moltes, moltes coses.
    Nomes cal vore un detall: 5 d'agost i sense programa de festes, però es que no el saben ni els socis de govern. Eixe es l'equip del PSOE.
    Ara, hi ha partit que encara esta pitjor, el de Manolito nomes cal vore el desgavell de votació d'ahir en el cas del jutge: Dispersio de vots, 5 a Julio Pallàs i 3 per ahi sols, ara això si els 8 a Miguel, com a substituti, que per alguna cosa es del partit. Altres que tampoc estan ni se l'esperen.

    ResponderEliminar
  5. Victor no te partit, i el Bloc no te regidors que pinten fava, el partit son JJ i Perfecto,sobretot el segon.
    Ara la dispersió de vots dins un partit ja no es diu democràcia interna?
    Ara es diu desgavell? I quan entre dos socis de govern es fan la punyeta votant el contrari als plenos, com es diu? Magnífic equip de treball amb magnífic director d'orquestra? Que llàstima que ja no hi haja gabinet de premsa per donar-nos totes estes notícies!

    ResponderEliminar