domingo, 24 de agosto de 2014

Editorial : LA MUJER SIN NOMBRE

Com hem dit moltes vegades, Quadern el fem entre tots, i huí arrepleguem el comentari d'un lector i comentariste d'este el nostre blog que ens ha arrivat per e-mail, que és fà i ens fa a tots les següents preguntes, que no li contesten diu en altres llocs en els que ha preguntat :

Este lector es pregunta perquè quant es referixen a Karina Vercher en certs llocs la anomenen sempre com a "la regidora tránsfuga".

I és pregunta si ho fan per menysprear-la, ningunejar-la, no donar-li bombo ... i si ho fan per "vengança" pels fets d'esta legislatura que tots coneguem, o per "poreta" pel que puga fer Vercher en un futur electoral proper.

I comenta també perquè no li apliquen el mateix criteri que el que reclamen alguns per als seus els qué denuncien que als regidors de Compromís no sel's anomena mai amb eixe nom, si no com a nacionalistes, del govern ... per a no dir aposta el nom de Compromís en un afàn de ningunejar-lo o de no donar-li bombo. 

Nosaltres a totes este preguntes creguem tindre la resposta clara, però deixarem que siguen altres qui opinen, que per a això està este blog, reflexionar, opinar i debatre. 

27 comentarios:

  1. Está clar que el bloc i els seus amics cotorros ussen el nom amb anim despectiu i per a menysprear-la tot el que puguen i més , tant per el que els ha fet com per si acas.

    ResponderEliminar
  2. Hola. Soc qui va preguntar a "La Cotorra" si el 29 de juliol es queixava de que alguns mitjos de comunicació no sabien dir Compromis perquè ells no saben dir Karina.
    No poden queixar-se de tàctiques periodistes (com algú feia a este blog) quan ells fan el mateix.
    El pitjor és que soc afí a la seua ideologia i em sap greu que no pengen tots els comentaris quan no són ofensius però sí critics.

    ResponderEliminar
  3. Qui vulga gloria que se la guanye. I eixa dona no se la mereix ni se la guanya.
    No es pot comparar els regidors d un partit legalment format i trballant i que s amague el seu nom amb el d una regidora que nomes va i ha anat a fer mal i que no te partit i que es per sentencia legal i aixi ho diu la sentencia a favor d'EU: la regidora Karina Vercher es una transfuga i no te partit.
    Tambe hi una altra sentencia que diu que justificacio que no es demana senyal d'acusacio propia I a Paco Pepe ningu li ha preguntat d'on es afi i no em crec siga del Bloc. No tindria cap interes en dir ho i menys per defensar una transfuga.

    ResponderEliminar
  4. Per a transfugues pero de idees els del bloc que igual goberneu amb el PP que amb els de esquerres, el que siga en tal de manar. Almenys Carina ha mantengut els seus ideals.

    ResponderEliminar
  5. Paco Pepe, qué estos son com els norcoreans, si s'assabenten de qui eres no el deixaran ni acostar-se a ells no siga cosa que contamines als seus caxorrets amb les teues discrepàncies, ahí no les admitixen, son dels de Maduro.

    ResponderEliminar
  6. Si mantindre els ideals es votar sempre amb el PPi en contra del govern ....

    ResponderEliminar
  7. Es trist que algu puga recolçar a una persona que va trair a molta gent que va confiar amb ella.Pels seus fets els coneixeras.Si penses com els del PP
    ,no deus presentarte per EU

    ResponderEliminar
  8. No pensa com els del PP, coincidix a nivell local amb moltes cosses amb ells, no intenteu confundir que ja no piquem, al principi sí, però se vos ha vist la cúa ja fa temps i ja sabem perquè Karina va fer el que va fer : Pressupostos antisocials a tope també este any, i això qué és digueu d'esquerres .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No pensa com els del PP, fa tot el que el PP li mana. Què és molt diferent. Coincidir amb el PP?? Però si esta xiqueta ni té criteri ni té res.

      Eliminar
    2. Ieeeeeeee si el PP tant valora a la trànsfuga i diu que és tan bona i tan vàlida, per què no la posen en llistes les pròximes eleccions??? No coincideix amb el PP a nivell local? Pues tots junts en llistes!! A què no ho fan? Ens juguem una paella??

      Eliminar
    3. ¿presupostos antisocials?
      Deixam que em riga.
      Hi ha mes diners que mai dedicat a Serveis Socials.
      per que no mires el presssupost abans de parlar?

      Eliminar
  9. Jo ni recolce ni deixe de recolçar, sols criticava una manera d'actuar que no volen per a ells.
    Si soc afí i ho dubtes és problema teu, farem com Aznar que no volia cap réplica interna al seu partit.
    I la opinió és lliure com la de tots els que opinen se'ls haja preguntat o no.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No es el mateix cas ni paregut-
      Uns són membres i treballen en un partit i no tenen res a amagar. I no els diuen mai el nom en la premsa. Ni cap protagonisme per a res. Es l'alcalde de la tercera ciutat de la comarca i fa 16 mesos que no apareix per a res. I jo no crec en les casualitats.
      Tu creus?

      La regidora ni té partit, ni treballa per cap partit i la sentencia ho diu ben clar: un cas de transfugisme, una de les coses pitjors que es poden donar en politica: trair la gent que va confiar en ella i ara recolzar tot el contrari pel qual es va presentar..
      Si tinguera un mm de dignitat ja faria temps que hauria dimitit.
      No vulgueu fer igual coses que no son iguals.

      Eliminar
    2. Dimitir dius, anónimo de les 0:56 ? Dimitir pa que? Pa que entre Jarenyo? Entonces si que anem apanyats!

      Eliminar
  10. El joc del PP dividir... Però a qui vol enganyar este PP? El fet només de que el PP la defense és motiu suficient, per a no comptar amb ella per a res. Que pena doneu els del PP, quan es poseu un pseudònim com Paco Pepe i parleu en nom d'un partit que no és el vostre. A La trànsfuga i al que vol entrar en PODEMOS Gandia se'ls ha vist a la platja preparant el plenari amb Manolo Vidal. I ella és progressista? I el PP també, veritat? Ella només ha mirat per ella i ara té el que té, el malnom de la trànsfuga per a sempre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hi ha noms que quedaran per sempre: "tránsfuga", "jornaler de la política", "estació de borderia"... un, dos, tres responda otra vez!

      Eliminar
    2. Assessor de diputació sense mèrit, "error més gran de la història de la democràcia" (encara ens morim de riure quan ho recordem), carril bici inservible, passeig de la marina sense desembocadura per a pluges, "encara tinc dinerets en el caixó per a després d'eleccions" (eren més de 1000 factures sense consignar), facturetes de caixes i caixes de champagne, alçar-se a passejar-se sense respecte als concejals en un plenari, "que compromís puja l'ibi"... Un dos tres, responda otra vez.

      Eliminar
    3. Tilin,tilin, campaaaaaaana y se acabó!!!
      Han sido siete respuestas acertadas, a 8.500€ cada respuesta: 59.500 euros!!!

      59.500€?

      Que barat! Si es menos de lo que ens costa Jordi a l'any! ;)

      Eliminar
  11. El dit , si discrepes no caps amb ells, ja no pots ser dels d'ells, entre ells tot té que ser monocolor o ja no el volen.

    ResponderEliminar
  12. Jajaja. No havia caigut en el meu nom. Ho sento per dir-me així.
    Si pose Francisco José pensareu amb FALANGE i les JONS?

    ResponderEliminar
  13. Karina és transfuga perquè ho és. No ho dic jo ho diu el jutge.

    Per altra banda si Karina té aspiracions polítiques a nivell local em sembla perfecte. Que monte un partit i a vore els ciutadans que diuen. Tan simple com tot això. Ara bé, lliçons d'ètica i de compromís social no. Una persona que deixa tirats als votants i el partit que l'han posada on està, manté l'acta de regidora i seguix cobrant pot donar classes de moltes coses però no de compromís social. Però hi ha tentacions que fins una ex-comunista no pot rebutjar.

    Tota la vida defensant la revolució i mare meua com ha acabat. Al pas que va acabarà defensant l'Escola de Xicago. Perfecte. Però posat a la cua.

    ResponderEliminar
  14. Igual que altres que van de progres i molt amics d'un partit que tota la vida s'ha dit d'esquerres i resulta que sembla que es ell el que ha inventat la escola de Xicago. Al menys Karina no ha passat ni ha ingressat al PP i les propostes que fa als plenos son de caire social. Despres dirà burrades, parlarà fora de temps i votarà amb el PP, cosa esta ultima que nomes li pot reprovar EU, perque tots els demés tambe han manat amb el PP, la UPV damunt donant-li a Eugenio l'alcaldia. Així que ves amb el mateix discurs a dins de casa. Ai mare que por em fan els dels barris alts que de hui per demà es fan de dretes en fer quatre gallets, uns fent-se defensors del PP i altres per haver jugat a les accions. Jo tambe tenia monopoli, pero nomes jugava de menut.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Karina no ha passat ni ingressat al PP perquè un jutge no l'ha deixada. Que ja ho tenia tot negociaet.

      Sí, es de veres, quasi tots han governat amb el PP. Però amb un matís. Eixos partits governaren o pactaren amb el PP perquè els seus mil.litants així ho varen acordar (encertadament o no, això és un altre cantar). Karina es va passar l'opinió de la gent del seu partit per l'arc del triomf fent el que a ella i sols a ella li va convindre. L'opinió d'EU no va valdre per a res.

      Lo important és que Karina és i serà sempre una transfuga i ho ha sigut traint la confiança de la gent que li va donar suport. I això ni tu pots disfressar-ho. Les coses són com són i cadascú que apexugue amb el que ha fet.

      I si, com tu dius, Karina és tan bona, fa tan bones propostes i la gent la vol tant pues que es presente a les eleccions. No ho farà. Ella sap, igual que tu, que políticament està acabada. En dos anys ha passat de cap visible d'EU a amiga de conveniència del PP. EU no la vol perquè els ha enganyat i el PP ara tampoc perquè no li interessa.

      Respecte al que dius de mi res a dir. Per molt que en poses a caldo no conseguiràs ni que Karina deixe de ser una trànsfuga......ni que jo m'inmute lo més mínim.

      Eliminar
    2. Quan interesa qui ha de manar son els militants, altres vegades els votants, i mentres, a molts s'els ompli la boca amb EL PARTIT. I que fa el partit pels votants o els militants una vegada aquest aplega al poder? No voldras que ens cregam que ara el Bloc va de partit modèlic on es mana des de la base?
      Que Karina no pot ingressar al PP ho sabíem tots molt abans de que ho digueren un o mil jutges, i amb que desbarata i que esta acabada tambe ho sabem, no has descobert America. Sobre la gent del seu partit i l'opinio sobre ella deurien d'haver-ho pensat abans sabent el carisma de cara al votant i el pes dins del partit local. No crec que abans eleccions a EU no parlaren la mes que possible aliança progressista amb ella, crec que mes que enganyar Karina, es va equivocar EU. Clar que el mes facil despres era carregar-li a ella el mort, com li va passar als socis de govern despres de quasi 2 anys.
      Potser li haja passat ja aixo del carisma i lideratge tambe al PSOE (un parell de vegades,manant i sense manar) i tambe ara al PP amb Manolo. Inclòs en EU la posaren a falta de buenos (o valents), tant donava, i ara vorem a les properes la seua llista. El cas es que la llei electoral es clara en que la cadira es del regidor mentres vullga i no del partit, per a be o per a mal, i que entra qui entra a manar no la canvien, es la llei "que volem" la majoria dirien els defensors dels partidismes.
      I a mi, i a la majoria de votants no partidistes (pregunta,pregunta pel poble) ens te igual si hi han trànsfugues i socis mal o ben avinguts, nomes interesa que es governe i oposite amb trellat, i aixo han demostrat tots els passats i actuals que ve a ser utòpic. I el tema era Karina i els demés. Aci no interesa si tu o jo ens immutem.

      Eliminar
    3. Ara resulta que la culpa de que Karina siga una trànsfuga és de tot el món menys d'ella. I que, damunt, a la majoria de la gent li importa un pito si hi ha transfugues o no.

      I per favor no ens vengues la moto que no eres partidista.No cola. El que no feia falta que feres es buscar tres peus al gat en tal de defensar a una trànfuga. Pots divagar sobre el carisma de l'ex-comunista, sobre la gent d'EU i sobre el sexe dels àngels. Tot això no canvia res. I la veritat, encara que a tu no t'agrade, és que Karina és i serà una transfuga.

      Acabe ací.

      Eliminar
    4. Acaba, acaba.
      Efectivament, a Karina la van fer trànsfuga en tirar-la de EU, i tots sabem qui estava darrere d'això.
      Altres són i seràn uns dictadors, per molt que ens intenten fer creure que són comunistes o d'esquerres, i uns cacics, ens agrade o no.

      Eliminar
    5. Ara resulta que quan parlem de xurres a tu et pega per contestar sobre merines. A mi i a la resta de gent no partidista (ja que dius que soc partidista,dis-me de quin,tant com saps) tant ens dona la etiqueta,procedència o padrins del politic,sino els fets i accions durant el govern,el que passa es que esta xica no ha fet ni governant ni en la oposició,perque no ha pogut o no ha sabut o no ha volgut. Mira amb estes paraules si la defense,dis-me una frase meua on la defense. Simplement ens avorreix que qui l'abraçaven i besaven (jo no era un d'ells) ara son els que la usen per a tapar vergonyes pròpies i desviar atencions, com si una sola regidora fora tan important. Sobre els funciona ments de partits i governs en politica hi hauria molt que discutir, pero el fet es que partits,sindicats i aplegats continuen montant-se-ho de categoria.
      Si dir-li a algú trànsfuga solucionara tots els problemes del poble demà mateixa penjava un gran cartell a cada cap del poble, tot i fora amb el meu nom. La gent no entén el canvi de Karina com tampoc entén el tracte del partit i els socis de tripartit, de tindre-la arraconada i sense cap paper a fer-la protagonista. Em preocupa mes el transfuguisme d'ideologies que tenen la majoria de politics quan canvia el sentit de la corrent. Eixe transfuguisme es el greu, no que a un el tiren del partit.

      Eliminar