martes, 12 de febrero de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

Tavernes asegura que la vecina que recibió una notificación de embargo no se quedará sin casa
Qui està darerre merenjant els fils ?
Huí sols trovem en Las Provincias l'aclaració del Ajuntament sobre la veïna que denunciaba que volíen embargar-li i fer-la fora de sa casa per un deute amb el municipi, de lo que ja donarem compte dies arrere amb la publicació d' una nota remesa pel Gabinet de Premsa Municipal, en que aclaría que sols era un pas més d'un procediment de constricció, que en ningún cas volíen desdonarla i que había rebut per contra 3.000 euros en ajudes socials del consistori.

Però fins este tema sa polititzat en els blogs locals, aprofitant uns per atacar al govern municipal i altres per atacar al govern anterior del PP .

I jo em torne a preguntar : Perquè tot s'ha de politizar ? Qui a espentat a esta veïna a fer unes declaracions a un periódic  en tò alarmista e incert ? Perquè no crec que ella vaja anat a buscar al periodista ...

1 comentario:

  1. Redimonis Enrique. ¿Tu qui creus que meneja els fils? Esta clar , no? És el govern de Jordi per fer-se propaganda i eixir al diari i a la tele.
    Que parlen d'ell encara que siga malament.

    Que no, que no ha sigut el PP qui ha menejat els fils, encara que tots ho cregueu. Com van a ser els del PP, la seua moral i fe cristiana els prohibix dir mentires i alçar falsos testimonis ¿no? Per tant no poden ser ells.
    És Jordi qui ho va filtar a Las Provincias per eixir als papers. Si està clar.

    ResponderEliminar