viernes, 8 de febrero de 2013

Gab. Premsa Ajuntament, varis

S’ajorna fins al 10 de març el recital de poesia d’este diumenge 10 de febrer a Tavernes

El recital de poesia previst per a este diumenge 10 de febrer al Molí del Pla s’ajorna per qüestions tècniques fins al 10 de març a les 12:33, a fi que tots els aficionats a la poesia hi puguen assistir.

Infinita la carícia que ha de venir (Poetry Road Tour 2013) és una gira de poesia “intima i intimidadora”, que té com a escenaris les localitats de Vilafranca del Penedès, Sant Pere de Riudebitlles, Sabadell, València, Gandia, Tavernes de la Valldigna, Barcelona, Arenys de mar, Lleida, Sitges, Granollers, Sant Celoni i la Garriga.

 És la combinació dels universos creatius de Jaume C. Pons Alorda i d’Anna Gual, que, en la seua presència a Tavernes, comptaran amb Rubén Luzón i Pau Sif. L’acte està organitzat per Bowing Buffalo Serveis Transversals de Comunicació i Gestió Cultural, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tavernes.


L’Ajuntament de Tavernes deixa clar que no és la seua intenció desallotjar cap veí de la seua vivenda

L’Ajuntament de Tavernes, davant algunes informacions no ajustades a la realitat referent a l’embargament d’una vivenda d’una veïna de la localitat, informa que no és intenció seua desallotjar cap veí. Es tracta de la tramitació d’un procediment de constrenyiment administratiu habitual usat per totes les administracions públiques per a garantir el deute de l’habitatge.

Este procediment habitual es segueix en els nombrosos casos d’este tipus que s’inicien perquè quede constància en el registre de la propietat del deute de la vivenda. És una mesura preventiva que evita la venda de l’habitatge sense liquidar el deute, mesura establerta per llei en tot l’Estat espanyol.

L’Ajuntament de Tavernes informa que este tràmit no està aplicant-se per a desallotjar la veïna afectada, com s’ha difós de manera errònia. Davant de la notificació, la veïna pot presentar un recurs de reposició. A hores d’ara, encara no està anotat preventivament en el registre de la propietat. L’Ajuntament no ha emés cap orde de desnonament, sinó que ha notificat la diligència de l’embargament del bé com a mesura d’assegurament.

L’Ajuntament davant estes informacions, expressa que la veïna afectada ha rebut, des de juny de 2010 fins al passat mes d’octubre de 2012, en concepte d’ajudes socials de l’Ajuntament, quasi 3.000 euros repartits en 5 ajudes, una xifra molt superior al deute tributari adquirit amb la corporació municipal.

Des de l’Ajuntament de Tavernes recorden que un deute no pot ser condonat, ja que podria ser considerat prevaricació.

1 comentario:

  1. Enrique, condonar no es que es considere, és que seria prevaricació. Jo crec que ningú ha anomenat condonar, si que han jugat alguns a fer publicitat negativa del govern fent al·lusió explicita a l'ordre de desnonament i els altres contestant que no tiren ningú al carrer, tan sols s'asseguren que el deute no queda impune. Jo dic que inclòs continuaran rebent ajudes socials al ser una familia necessitada, perque la llei diu que no pots deixar ningú exclós de vivenda i menjar per molts deutes que tinga amb les administracions. Y no serà perque l'envie Manolo a cap lloc, ací l'altre bando també ha volgut fer política-propaganda barata. I això que l'home treballa ara a FCC, controlada pel Bloc. Manolo té oficina, però ja no mana, i deixar caure que té (o tenia) infuència sobre la tasca dels funcionaris és una acusació molt greu de corrupció. I ho plantejen tan ricament a la Cotorra. El que pica es que confonera la gent l'oficina del PP oberta sempre quan Jordi només tenia mitja ocupació, i que en certs aspectes Manolo siga més eficaç pels coneiximents que de la política i empreses locals. Ajuda no té perque voler dir influència ni amiguisme si que el que demana ajuda no entra en cap joc. Si que era més normal l'afluència d'amics i coneguts de polítics a empreses externes que treballen esporàdicament o de seguit a l'Ajuntament, com ha fet el PP i ara fa també el Bipartit+1. No tan sols intenten rodejar-se de gent i empreses afins (que de vegades es pot fer legalment) sino que el sr. Jordi també intenta "aconsellar" a algunes empreses a qui deu llogar, i com feia el PP, també envia gent a demanar ajudes a altres departaments, amb la mateixa "coletilla": digues que vas de part meua. Així que el Bloc no pot donar-li massa lliçons de clientelisme al PP. En això seguim igual. Guardant les formes però en el fons, igual.
    Sobre les crítiques que em fan com a que estic enxufat a l'Ajuntament (incongruència, enxufat per quí, si els polítics del govern no poden ni vorem?) els convide que publiquen la meua nòmina com bé han sabut fer amb la de Jordi.
    Els demócrates no han volgut publicar açò a la Cotorra, no volen ni sentir-ho ni que la gent ho sàpiga, quan no tenen més arguments, em diuen que estic venut als altres (!?), que em subvencionen i cobre de l'erari públic.
    Jo pense: encara manarà Manolo?
    I si abans no feia cap negoci amb Manolo, el faré ara sense saber-ho ni demanar-ho?
    Política-ficció.
    Fan molt de mal al progressisme quatre indocumentats que els tenen donant-los de menjar debades per la Cotorra.
    Ara, si ho publiquem ací, diran que també eres del PP, Enrique. A poc més que els criticares et penjarien la creu de pro-PP. Home, que tontos som, no ser-ho abans quan manàven per traure resquit!!

    ResponderEliminar