viernes, 22 de febrero de 2013

A VOLTES AMB EL B.I.M.

En estos moments s'està repartint  pel centre de la població el Bulletí famós i que tanta polèmica està portant.

Almenys servirà per a algo de segur : Ha creat llocs de treball , encara siga  puntualment una vegada al mes .

26 comentarios:

  1. Quins llocs de treball s'han creat a Tavernes?
    El BIM s'ha fet fora del poble.

    ResponderEliminar
  2. Jo em referisc en este cas al de la persona/persones que el repartixen, i que en este cas tindràn faena una vegada al mes almenys.

    Per lo demés,i com dius, com amb la cavalcada : La faena per als forasters.

    ResponderEliminar
  3. Si els repartidors de Flyers han de menjar tot un mes de treballar un dia, i el 90% del pressupost se l'emporta la imprempta... poc deixen al poble. De totes maneres, jo crec amb açò, com el Festivern i la Cavalcada, per la meitat del preu es podria fer amb un resultat molt semblant, per no dir el mateix.

    ResponderEliminar
  4. El tripartit fa com sempre. No hi ha novetat.

    La faena i els euros per als de fora i els impostos i les retallades per als del poble.

    ResponderEliminar
  5. Només un consell, pren-t'ho com vulgues.22 de febrero de 2013, 19:57

    Portes mal camí Enrique. A vores si m'entens, no és que ho faces malament ni cosa semblant. Sino que estos del PP si el fixes cada dia més el prenen com un mitjà de la seua corda i estan fent tots els comentaris i entrant cada dia mes i marcant la línia ideologica que dus, perque al cap i a la fi, un sempre fa cas d'allò que veu publicat i seguit més vegades.
    Poc a poc el que vas publicant s'acosta cada dia mes a un costat de l'espectre politic i no cap a una independencia de publicacio i això passa perquè la gent que podria fer contrapes, l'esquerra civilitzada i moderada i que pensa i argumenta, no entra a llegir-te ni fa comentaris, excepte alguns que veiem cada dia com s'esta capgirant la cosa des del PP i entrem menys.
    Tu mateix. Avisat estas.
    I fixat que cada dia tens menys entrades de la gent que veu com t'estas convertint en un ventilador un poc mes participatiu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tú creus ? T'asegure que estic ben lluny del PP , tant a nivell local (lliste l'editorial "Oposició de papers") i ja no el dic del nacional (editorials quasi a diari ) , l'ùnic que faig es opinar sobre el que crec que es fa bé i el que no, siga el govern o l'oposició. El que passa es que del govern eixen, com es normal, més noticies i de ahí que puga pareixer que el ataque més :Fer el contrari sí sería ser parcial.
      I en quant a les entrades, ahir es va batre el récord d'este blog amb 195 entrades en un día, quant la mitjana es d'unes 100-120 .
      Que entren a cada día més de la dreta ? Doncs millor, perqué si no sí seríem un blog monocolor, con altres tres que tots coneixem .
      No obstant, sempre agrairé qualsevol crítica o comentari constructiu, amb i tolerancia i respecte com has fet tú, per lo que teu agraixc i t'anime a que seguisques, al igual que t'asegure faig jo, a comentar el que cregues sense lligaçes ideológiques que nubolen les idees .

      Eliminar
    2. Que gran sort que esteu els salvadors ideològics per a retornar-nos al ramat. Una mica mes i s'ens descarria l'amic Enrique. Jo crec que hauria de canviar-li el nom del lloc pel de Quadern de PPexions, per deixar entrar democràticament per aci a qualsevol. Que si escriuen molts que no son del govern per ací (que no necessàriament de dretes), perquè sabem que si opinen en contra del poder, al seu blog no entres. Per això venen ací. I ara et diuen que pares els peus a una part de la opinió com fan ells. No seria mes valent, enriquidor i productiu contestar-los amb arguments? I damunt t'amenaça avisan-te de que els d'esquerres ja no entren per ací. I diu que de tant llegir mentides de les dretes, al final ens les creiem. Que tendències, fer-nos tan babaus, com si no distingirem als adoctrinadors professionals dels dos costats. I ara et fa por dien-te que baixen el numero d'entrades al teu blog, com si fora això el quantificador de la qualitat d'un espai de notícies i opinió. No se si l'amic anònim funcionarà igual a la resta d'àmbits, pero em faria tanta o mes por que un polític (en el sentit mes despectiu de la paraula). Segueix com fins ara, amic administrador.
      Sobre el tema de les empreses locals i foranes i els serveis cap l'Ajuntament caldria que Juanjo Tradicions diguera el seu punt de vista, jo d'ell al menys em defendria de com sembla ningunejat pels qui manen. T'emplace a que ens digues la teua, Juanjo.

      Eliminar
    3. Però si Juanjo eres tú. Ho sabem tots.

      Eliminar
    4. Tots qui sóu?
      Per a mí, un anònim no és ningú.
      Un pseudònim almenys sol portar una linea editorial i també li pots relacionar comentaris.
      Ací l'únic valent que va a cara descoberta és Enrique, i això que duu una vida política activa.
      La majoria d'anònims ho sou per amagar postures intencionades i interesades.
      A lo millor Robinjut és un troll d'Enrique, no haveu deduit que sempre el defesa i pensa en moltes coses com ell?
      Si saber açò és la vostra única preocupació, amb la que ens està caiguent...

      Eliminar
    5. Téns raó Juanjo

      Eliminar
    6. Tens raó, anònim.
      Sense accent en la Tens.
      I punt a final d'oració.

      Eliminar
    7. Tens raó Juanjo.
      Gràcies. Sempre és important aprendre.

      Eliminar
    8. Anònim amb problemes d'identitat.28 de febrero de 2013, 23:22

      No soc Juanjo, soc Robinjut.
      Seré o no seré?
      :) :) :)

      Eliminar
  6. Només un consell, pren-t'ho com vulgues.22 de febrero de 2013, 20:04

    Oblidava dir-te: Quan al poble no hi ha empreses que poden fer un treball - qui pot fer avui en dia el BIM? O si vols: quants llibrets de falla es fan hui dia al poble? - el treball s'ha de fer fora.

    Quina empresa hi ha al poble que puga organitzar una cavalcada?
    Val mes que no fem demagogia en temes que hui en dia i menys quan no es pot oferir des del desert comercial i empresarial - si desert - que té Tavernes.
    I això vulgues o no Enrique, es el que estem pagant després de 12 anys de desidia i desinteres del PP.
    I tu ho saps. I ells també ho saben. Almenys el PP de sempre, el que te el cap amoblat, el que representa el sector empresarial també i per això no recolzen l'actual PP, el que veus tots els plens.
    El que sembla mentira es que tu, que coneixes el percal, sigues coses com : per lo demes i com la cavalcada la faena per als forasters.
    Enrique, dis-me una empresa local que la poguera organitzar. Nomes una. Ho sent, no hi ha cap.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Una empresa ? Juanjo Tradicions, per exemple.
      I les falles ? T'asegure que amb eixe dineral faríen una cavalcada inolvidable.
      I sí s'ajuntaren ab dos, ni te dic : Juanjo amb les "fantasíes" i les falles amb les carroses i gent en general (vamos, com han fet este any), insuperable de segur.
      Es més, estic segur que amb la meitat del pressupost d'este any, cavalcada de segur de categoría .
      I a més, els diners en profit de ciudatans del nostre poble.

      Eliminar
    2. Eixa empresa esta vetada a l'Ajuntament. La feina no la volen per a qui millor treballa per al poble, sinó per al qui millor parla dels polítics (i si coloquen a algú dels seus, millor).

      Eliminar
    3. Això és fals. I per tant tu eres un mentider. Eixa empresa ha treballat amb el PP i treballa ara amb el tripartit. Però a més a més no pots posar damunt la taula ninguna prova mínimament solvent per a demostrar el que dius.

      Robinjut deixa de fer el ridícul ja. No cola.

      Eliminar
    4. Jo no he dit que eixa empresa estiga vetada a l'Ajuntament i si ha treballat a l'Ajuntament o no amb uns i altres i com ho ha fet, que ho diga ell o qui l'haja contractat, no jo ni uns anònims que no sabem qui sou. No crec que a ell li digueu mentider en cap cosa de les que haja pogut escriure als blogs.
      Sense declaracions de les parts implicades tot són suposicions. Ni uno ho posa damunt la taula ni els altres ho desmenteixen formalment.
      De totes maneres, per aquest blog ja s'han escrit sobre moltes proves de l'amiguisme a dins l'Ajuntament i altres ni calen argumentar-se, ja tan sols amb els fets del govern ho diuen tot, són fets que no s'en parla a cap lloc (excepte als blogs de l'oposició per interés i ací per democràcia). Luego, quien calla, otorga.

      Eliminar
    5. Per al•lusions:
      Vaig a contestar,desmarcant-me del que puguen haver dit anònims i pseudònims. Crec que el que importa és el contingut i no el missatger,del que vaig a dir ara sí em faig 100% responsable. Sobre Juanjo Tradicions(J.T.)i l'Ajuntament ja s'ha parlat molt i s'ha dit de tot,també s'han obviat coses.Però tinc la impresió de que si no hi ha veto,sí indiferència.
      Expose:
      Al igual que amb el PP,a principis de legislatura em vaig presentar a l'alcaldia i regidoria de festes,com a única empresa local d'animació infantil i especialitzada al país en jocs tradicionals,amb la idea que els nacionalistes tindrien interés. Em van adreçar a la regidora de festes on va agradar només els castells i rebutjar els jocs valencians.Eixe primer estiu vaig treballar a festes i guanyar el contracte de l'escola d'estiu. La feina va anar bé,amb els clients satisfets.A l'any següent, com ja ens coneixien no vaig tornar i no es va contratar res,no passava res,com amb el PP.
      L'hivern passat vaig oferir colaboració desinteresada a la regidoria de joventut per assessorar en activitats per als joves,sense parlar-ne de feina ni preus.El sr. Llàcer no va tindre interés en contactar,sí després per a demanar colaboració fora de la empresa per al Festivern, no tenint cap problema,i debades. Després de la 3ª escola d'estiu i per millorar la formació,volia organitzar el curs de MTL de l'IVAJ,coneixent a bons professors amb experiència,la qual cosa vaig traslladar al sr.Llàcer i a COST ZERO(d'ahí la diferència de preus).I direu,com una empresa perd diners?No suposa cap pèrdua sino inversió,millorant i ampliant la borsa de J.T.al poble.Tots eixiem guanyant,ara ens farà la feina altra empresa,però costarà més als joves del curset.Em va decebre quan ja estava tot mig embastit que buscaren als pocs dies una empresa veina sense dir res,només per educació s'avisa a un proveidor que està fent un projecte de que no el vols.Fer feina perduda senta pitjor que no fer la.Sobre la qualitat menyspreada per alguns dir que podeu preguntar als contractats (Reed21) sobre l'escola del politècnic on dirigim el Campus de Gandia tots els estius.
      Aquest ambient ja existia a l'últim contracte de la escoleta,on la regidora de contractació va presentar una guarderia sense experiència a molt a baix preu,també a qualitat ínfima(19 punts sobre 65 de valoració).Així i tot intentaren la jugada de dir-me que no es presentaven finalment perque férem el mateix,amb la qual cosa només es presentàven ells. La sra.Llum sabia que si no presentava algú seu li passaria com al socorrisme.Es veu que no perdonaren que una empresa puga treballar en l'àmbit públic i fer competència pel privat.Si haveren mirat pel poble,haveren ampliat l'escoleta a la platja en estiu,com proposàrem.I després feren un escàndol perque J.T.ho feia pel seu compte.Tampoc ens avisàren per a informar els treballadors de J.T.del curs de monitors ni de la inscripció.Pel contrari,alguns joves de la borsa de treball de J.T.s'enteraren i així es va avisar a tots,perque començaven sense publicitat oficial.
      Vist tot açò i AL IGUAL QUE AMB EL PP, J.T.té decidit no presentar cap projecte d'activitats al poble fora dels contractes per concurs, només per no perdre el temps com ja ha passat.No tornarem a proposar feina fins la pròxima legislatura.Així,Enrique,no es vorà cap cavalcada ni festes amb J.T.,per mal que ens sàpiga.Els fets demostren de sobra que els polítics barrejen la persona i la feina i sí prenen decissions segons qui eres i no pel que fas.Mai he demanat cap tracte de favor, cosa que els polítics sí fan,intercedint per que es done feina a gent concreta,això tots dues parts sabem que ha estat així.J.T. no pot demanar formació i després agafar qualsevol,i es denuncia públicament perque no torne a passar,per estima a la feina i respecte als bons monitors i monitores que hi ha al poble.
      Estos són els vertaders fets i els interesos de Juanjo Tradicions al poble de Tavernes.

      Joan Josep Sala Escrihuela
      DNI 20.007.598J

      Eliminar
    6. Téns raó Robinjut. I el que has dit demostra que la campanyeta que has orquestat amb el tema de la cavalcada i del curset de monitors ací i a altres blogs en l'últim mes era una estratègia que tenia com a principal objectiu desprestigiar la tasca que altres han realitzat simplement perquè tu no l'has feta. Tot encaixa.

      Espere que no fages el mateix amb les falles que no el contracten.

      M'en vaig al gimnàs.
      Que passeu bon dia.

      Eliminar
    7. Espere que el desfogues millor al gimnàs que ací, perquè molt a gust no t'has quedat en sentir les veritats de Juanjo Tradicions. Sembla que no us cap dret a replica quan cap dels "acusats" desmenteix res com jo, amb nom i DNI. No desprestigiar ningú, es descalifiquen tot sols pels seus actes, pregunta Jordi, Llacer i Llum si han estat així les coses o no. Jo no m'amague, sembla que ells, si. Amb les falles ni cap particular he tingut mai cap problema, no es dediquen a la política i han estat sempre contents amb la feina, no em contracten pel que pense sinó per com treballe.
      Bon dia i cada palo que aguante su vela.

      Eliminar
    8. Robinjut ja fa rato que no intervé. Qua raro.

      Eliminar
    9. Si que m'estimeu que em trobeu a faltar. Tranquils que no he desaparegut, teniu Robin per a rato, almenys mentre EE mantinga este lloc.
      Per cert el que criticàveu ja ha donat nom, cognoms i DNI, i el més important, fets.
      Ho haveu fet o fareu la colla d'anònims indocumentats?
      Por de perdre l'estatus a la secta,no?
      J.T. no el perdrà a la seua feina,de segur. No depén de cap poble, Ajuntament ni polític.

      Eliminar
    10. Robinjut deus conéixer molt bé a Juanjo. Saps que no es quedarà sense feina, que no depén de cap poble, ni de cap polític. Saps on pixa i caga?. Robinjut-Juanjo no fages més el ridícul que ja és "vox populi".

      Eliminar
    11. El conec molt a l'igual que a molts polítics, empresaris, gent d'associacions, esports, per això opine de moltes coses amb coneixement de causa. El ridícul ho fa gent anònima com tu que critica sense argumentar res i només destila rancúnia i malicsia.
      Enrique, SEGÜENT ANÒNIM!

      Eliminar
  7. Enrique: estos del BLOC estàn en contra de la llibertat d'opinió. Tens l'eixample amb el comentariste que vol "aconsellarte", lo que fan a l'Ajuntament amb els treballadors o contrates o la censura que fa la Cotorra.
    Van a per qui pensa diferent d'ells pero segur que amb tu no podran.

    ResponderEliminar