miércoles, 27 de febrero de 2013

GRÀCIES

Páginas vistas
Gráfico de las vistas de la página de Blogger

Ahir es tornà a batre el récord d'entrades a este blog, amb 228, seguint l'estel d'unes setmanes en les que la mitjana ha anat creixent de forma considerable .

Sé que es una xifra per a alguns ridícula amb comparació amb altres, però per a nosaltres, els que elaborem amb sacrifici però també amb goig este blog, i vosaltres, els que colaboreu  en esta feina llegint i comentant-lo, es una espenta , un motiu més per a seguir endavant amb este projecte , i una prova de que anem pel bon camí.

GRÀCIES DONCS A TOTS ELS QUE ENS SEGUIU, I CORREU LA VEU : NO TOTS ELS BLOGS LOCALS ESTÀN PAUTATS IDEOLÓGICAMENT I ENTRE TOTS ESTEM FENT UN BLOG ALTERNATIU, INDEPENDENT I OBJECTIU .

12 comentarios:

  1. Sense contaor no crec res.

    ResponderEliminar
  2. A lo millor es que m'he inventat el gràfic...Huí, a este hores, ja anem pels 130 i pico , tú mateix .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Descregut, si despúsahir-ahir eren 228 , ahir 278 les entrades al blog : Tú mateix .

      Eliminar
    2. I hui, al pas que van les coses, en trauras mes.
      Tens un filó amb tots els palmeros del govern que, anònimament, venen a desbarrar aci, mentres deixen Cotorres i Ventiladors orfes de comentaris. Per que sera pel que allí no es pot raonar tranquilament? De que tenen por?

      Eliminar
  3. Enrique, els números en si no tenen tanta importància, pero per a un blog xicotet que no te al darrere cap partit te el seu mèrit i tot ve perquè es l'unic on es pot parlar lliurement de política local i on totes les postures son tenides en compte. A mes a mes, ací no entra ningú a dir-te lo guapo que eres, com si fan a altres llocs.
    Segueix igual, encara que baixen les entrades.

    ResponderEliminar
  4. Descregut, si despúsahir-ahir eren 228 , ahir 278 les entrades al blog : Tú mateix .

    Enrique, tan facil com ho tens. activa el comptador. i fora lios i comentaris.

    ResponderEliminar
  5. Enhorabona Enrique estàs fent una gran tasca. Entre jo i Robinjut t'hem fet pujar algo la audiència però t'agraixc la teva neutralitat.

    Gràcies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ens deu alguna comissió, si. Pero tu no cobraràs, sols amb l'anònim no et reconeixerà!

      Eliminar
    2. No passa res amic. La meva part pa tu.

      Felicitats Enrique.

      En moltes coses discreoe amb tu però crec que eres un tio serio.

      Eliminar
    3. Xe, pensa que seriós no té per que ser el contrari de divertit, i la cosa anava de broma. De totes maneres, insistisc i t'anime a llevar-te l'anonimat, així sabré també si discrepe en poques o moltes coses de tú.
      Jo també li agraisc a Enrique no la neutralitat sino el trellat i sentit comú, que en falta i molt per altres llocs.

      Eliminar
  6. Al primer anònim de les entrades, dir que ha aparegut una noticia cagaeta a esta a la Cotorra, amb dibuixet de gràfic igual que ací. Es veu que són algo egocentristes i els agrada tirar-se flors i competir per vore qui la té més llarga. Pues per allí han intentat comentar el mateix que tú, que no s'ho creien sense contador i no els han publicat! Per qué? No volen ser més que Enrique? Pues no ho demostren, almenys en transparència.

    ResponderEliminar
  7. A mi me dona igual tíndrela més llarga o més curta, el que m'interessa es qualitat i que seguisca creixent dia a dia : Ahir 268 entrades i a estes hores ja en portem huí 169.

    ResponderEliminar