martes, 12 de febrero de 2013

GRUP MUNTANYA VALLDIGNA, reunió presidents clubs esport

NOTA DE PREMSA
         Reunió dels presidents de Clubs de València, membres de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana a Simat de la Valldigna

         Este dimecres dia 13 de febrer, es reuneixen a la població Valldignenca de Simat de la Valldigna, els presidents de Clubs de la Província de València membres de la Federació d'Esports de Muntanya i d'Escalada de la Comunitat Valenciana.

       Estes i altres reunions ja realitzades a les altres províncies, s’estan fent per part del president de la FEMECV, Francisco Durá Sempere i membres de la Junta Directiva, a fi d’anar informat als representants dels Clubs integrants d’esta gran família d’esportistes, que aglutina a les entitats i als seus representants de les tres províncies: Alacant, Castelló i València. En la reunió es tractaran assumptes com el nou segur per a les entitats FEMECV, la Llei de l'Esport, les propostes que tinguen els Clubs de cara la Federació, per a finalitzar amb un torn obert de paraules.

         La Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, és la segona federació de l’estat Espanyol, representa a 15.000 esportistes federats i mes de 350 Clubs en tot el territori de la Comunitat Valenciana. Enguany l’entitat Valenciana esta d’enhorabona, ja que compleix el seu 50 aniversari des de la seua fundació en any de 1963.

NOTA DE PRENSA

Reunión de presidentes de clubes de Valencia miembros de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunidad Valenciana en Simat de la Valldigna

Este miércoles día 13 de febrero, se reúnen en la población Valldignenca de Simat de la Valldigna, los presidentes de Clubs de la Provincia de Valencia miembros de la Federación d’Esports de Muntanya i de Escalada de la Comunidad Valenciana.

Estas y otras reuniones ya realizadas en las otras provincias, se están llevando acabo por parte del presidente de la FEMECV, Francisco Durá Sempere y miembros de la Junta Directiva, con el fin de ir informado a los representantes de los Clubs integrantes de esta gran familia de deportistas, que aglutina a los Clubes i sus representantes de las tres provincias: Alicante, Castellón i Valencia.  En la reunión se trataran asuntos como en nuevo seguro para las entidades FEMECV, la Ley del Deporte, las propuestas que tengan los Clubes de cara la Federación, para finalizar con un turno abierto de palabras.

La Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunidad Valenciana, es la segunda federación del estado Español representa a 15.000 deportistas federados y mas de 350 Clubes en todo el territorio de la Comunidad Valenciana. Este año la entidad Valenciana esta de enhorabuena ya que cumple su 50 aniversario desde su fundación en año de 1963.

Francisco Sales Climent
Vocal Activador del Senderista
Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.
Telèfons: 96 288.50.13 – 699.808.363
Carrer de les Tres Creus nº 8-6-11
46760 Platja de Tavernes de la Valldigna
http://www.femecv.org / federacionv@terra.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario