jueves, 7 de febrero de 2013

PARTIT POPULAR, elecció comité d'organització local


El Partido Popular de Tavernes de la Valldigna celebró la noche del lunes, 4 de febrero, su asamblea ejecutiva con la que se inician los trámites para las primerias municipales en el seno del Partido Popular que servirán para elegir al presidente local de este grupo político.


En dicha reunión, celebrada tras una cordial cena entre los miembros del Partido Popular de Tavernes, se decidió la composición del Comité de Organización Local que orquestará las primarias en el grupo popular de Tavernes. Dicho comité fue elegido por unanimidad y estará presidido por Amparo Espí y tendrá a Fernando Peris como vicepresidente.


Así se comienza ya a trabajar para celebrar el Congreso Local. El portavoz del Partido Popular de Tavernes, Manolo Vidal, expresó su predisposición a presentarse para ocupar la presidencia del partido.


Se dispondrá un tiempo para que se puedan presentar más candidaturas. La elección de la presidencia popular no guarda ninguna relación con la posibilidad de quien encabece la lista de los populares en las próximas elecciones municipales.


Manolo Vidal ha remarcado que se trata de procesos diferenciados ?todavía es pronto para hablar de candidatos a las elecciones. Ahora hay que centrarse en trabajar por el bien común de Tavernes y por realizar una adecuada tarea de fiscalización del gobierno del Tripartito.


Manolo Vidal, en calidad de portavoz de los populares de Tavernes, quiso indicar son tiempos difíciles para la clase política española en general. Confiamos en el buen hacer y honestidad de los concejales, alcaldes, diputados, presidentes de organismos de toda España. Queremos desde el Partido Popular que se persiga cualquier posible corrupción, desde las medidas legales, sin juicios paralelos basados en falsedades y hacia todos los partidos políticos. Hay que recuperar la confianza en la clase política desde la justicia y atender los intereses de los ciudadanos ante esta dura crisis. No hay que consentir que algunos, con un fin político, quieran desviar la atención de los esfuerzos que todos estamos realizando para tratar de poner freno a la crisis y sus consecuencias?.


Vidal también expresó su preocupación por la falta de transparencia del gobierno del Tripartito que preside Jordi Juan que en poco más de un año han reducido el número de comisiones, han provocado que temas de gran importancia no pasen por el pleno y han estrangulado a la ciudadanía con impuestos más de lo debido. 

Se ha visto que era innecesario asfixiar a los clubes y asociaciones de la ciudad, puesto que la situación económica del consistorio no era tan grave como la pintaba el Tripartito. Dinero han tenido para lo que han querido, mientras han consentido subir impuestos y rebajar servicios municipales en plena crisis.



El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna va celebrar la nit del dilluns, 4 de febrer, la seua assemblea executiva amb què s'inicien els tràmits per a les primàries municipals en el Partit Popular. En eixe procés es triarà el president local d'este grup polític.


En la dita reunió, celebrada després d'un cordial sopar entre els membres del Partit Popular de Tavernes, es va decidir la composició del Comité d'Organització Local que orquestrarà les primàries en el grup popular de Tavernes. El comité va ser triat per unanimitat i estarà presidit per Amparo Espí i tindrà Fernando Peris com a vicepresident.


Així comença ja a treballar-se per a celebrar el Congrés Local. El portaveu del Partit Popular de Tavernes, Manolo Vidal, va expressar la seua predisposició a presentar-se per a ocupar la presidència del partit.
Es disposarà un temps perquè es puguen presentar més candidatures. L'elecció de la presidència popular no guarda cap relació amb la possibilitat de qui encapçale la llista dels populars en les pròximes eleccions municipals.


Manolo Vidal ha remarcat que es tracta de processos diferenciats ?encara és prompte per a parlar de candidats a les eleccions. Ara cal centrar-se a treballar pel bé comú de Tavernes i per realitzar una adequada tasca de fiscalització del govern del Tripartit.


Manolo Vidal, en qualitat de portaveu dels populars de Tavernes, va voler indicar ?són temps difícils per a la classe política espanyola en general. Confíem en el bon fer i honestedat dels regidors, alcaldes, diputats, presidents d'organismes de tota Espanya. Volem des del Partit Popular que es perseguisca qualsevol possible corrupció, des de les mesures legals, sense juís paral?lels basats en falsedats i cap a tots els partits polítics. Cal recuperar la confiança en la classe política des de la justícia i atendre els interessos dels ciutadans davant d'esta dura crisi. No cal consentir que alguns, amb un fi polític, vullguen desviar l'atenció dels esforços que tots estem realitzant per a tractar de posar fre a la crisi i les seues conseqüències.


Vidal també va expressar la seua preocupació per la falta de transparència del govern del Tripartit que presidix Jordi Juan que en poc més d'un any han reduït el nombre de comissions, han provocat que temes de gran importància no passen pel ple i han estrangulat a la ciutadania amb impostos més del que deu. S'ha vist que era innecessari asfixiar als clubs i associacions de la ciutat, ja que la situació econòmica del consistori no era tan greu com la pintava el Tripartit. Diners han tingut per al que han volgut, mentres han consentit pujar impostos i rebaixar servicis municipals en plena crisi.


2 comentarios:

  1. Permetam sr. Administrador que quasi copie i peque d'un altre lloc, perquè les explicacions les mire molt vàlides.

    El portaveu del PP Manolo Vidal es capaç de dir que “la situació econòmica del consistori no era tan greu com la pintava el Tripartit". I ho diu quan tot el món sap i ell també que això que diu és una mentira, perquè ell va deixa arruïnat Tavernes.
    Manolo Vidal nomes busca desinformar, intoxicar la ciutadania. El govern actual no ha dit que la situació era greu, això ho deia i es deduïa dels informes de la Intervenció i la Tresoreria, avalats pels tècnics del Ministeri d’Hisenda.
    I era greu, molt greu, tant que el Ministeri d’Hisenda de Madrid va concedir un préstec per a pagar els proveïdors, eixos proveïdors als quals el PP va deixar sense pagar la passada legislatura. ¿Per què no els ho pregunta a ells, als proveïdors, que estaven un any sense cobrar quan vosté manava si era o no era greu la situació?
    El pitjor de tot, es que el portaveu del PP, que va arruïnar Tavernes, està deixant en mal lloc els tècnics de Tresoreria i Intervenció Municipal i als tècnics del Ministeri d’Hisenda, perquè ve a dir-los que no saben fer la seua faena perquè són els seus informes el que donen fe i afirmen que era greu la situació i que el PP ha deixat en la ruïna a Tavernes amb un deute de vora 25 milions.
    I menuda cara! Damunt es permet fer acusacions tan greus com “en poc més d'un any han reduït el nombre de comissions, han provocat que temes de gran importància no passen pel ple i han estrangulat a la ciutadania amb impostos més del que deu”.
    Tot el món sap que hi ha unes normes i lleis que marquen quins punts han de passar per comissions i quins pel ple, i segur estic que a comissions i als plens van els punts i temes que han d’anar segons les lleis. Ni un de més, ni de menys. ¿És aixi? I igual passa amb els impostos que són els que marca i s’aproven segons les lleis.

    Davant la seua acusació, com a ciutadà de Tavernes: 1) Li exigisc que diga públicament quines coses no fa el govern de Jordi Joan segons la llei. 2) Li demane que explique als veïns que fa vosté en l’Ajuntament i perquè no ha anat a denunciar-ho on correspon, per exemple, Delegació del Govern que es del seu partit.

    I si no ho fa la meua deducció ja la tinc: tot el que manifesta es mentira.

    I vosté torna a deixar en mal lloc a estaments tècnics de l’Ajuntament, perquè ja ens dirà com queda de tocada la Secretaria General per permetre eixes irregularitats, perquè si no estic equivocat Secretaria General de l'Ajuntament ha de garantir que es complix la llei en les actuacions de l'Ajuntament. Ja vorem quines explicacions els dóna de les seues manifestacions.

    ResponderEliminar
  2. Te tota la raó Manolo Vidal. A este home li passa com el bon conyac, va prenent solera amb el pas del temps.

    Ara, tot això està molt bé si finalment la casa no la comença per la teulada i ell mateix comença a aclarir les coses casolanes de passades actuacions del PP.

    Per tant en base a eixe interés a recuperar la confiança dels electors, seria bo que començara a traure a la llum els criteris en que es va basar el PP per a fer l'aparcament del Passeig i quins interessos hi havia, i perquè va ser eixa empresa i no un altra.

    També perque va triar l'empresa que va triar per fer la piscina quan no tenia cap experiencia i era la pitjor valorada en els informes tècnics, també quin tipus de relació hi havia entre algunes empreses de les formaven la UTE i una empresa del poble amb interessos amb parqués.

    Perquè està clar que es diuen moltes coses pel pobles i seria bo que ho deixara clar, més després de tot el que li està caent al PP per les seus relacions amb empreses.

    ResponderEliminar