viernes, 22 de febrero de 2013

NOTA DE PREMSA DEL PP : Presentació emprenedurisme juvenil


És va presentar ahir el projecte de recolzament a l'emprenedurisme juvenil. Comencem dient això per dir alguna cosa perquè no és va presentar cap projecte.


El senyor Llácer és va limitar a dir l'únic que sabem de tal projecte, que consta de 46 accions, que té un pressupost de 20.280 euros i res mes. Al veure el que dia i com heu dia segur que van recordar tots els presents els premis Goya, on és va premiar un curtmetratge d´animació de producció valenciana titulat “El venedor de fum”. Això és el que esta fent el senyor Llácer des del mes de setembre passat en què se li va ocórrer nomenar este projecte de recolzament als emprenedors juvenils.

No s´ha presentat ni explicat cap projecte, tan sols, tornem a repetir, que te 46 accions i un pressupost de 20.280 euros. En eixe moment van pujar dalt d´un núvol de fantasia i no ha explicat res a ningú. No anem a dir que és mal viure dalt d´un núvol, el mal és baixar i tornar a la realitat i veure que no hi ha cap projecte i sols hi han paraules i venda de fum.

En l'acte van participar diversos oradors representant a organismes i entitats de molt de prestigi, des d´ací el nostre reconeixement i agraïment per la voluntat de col•laboració amb l´Ajuntament de Tavernes. Van parlar la Sra. Miriam Marco, coordinadora del programa Emprenjove, D. Julio Guillén, tècnic del programa Emprenjove, D. Jesús Casanova, director del Centre Europeu d'Empreses Innovadores, D. Vicente Comes, president de la Federació Valenciana d´Empreses Cooperatives de Treball Associat. Tots ells feren una brillant exposició de què duen a terme els entitats a qui representaven.

Destacar un punt que van dir dos dels oradors, el senyor Casanova i el senyor Comes, i és que no sols cal pensar en emprenedors joves, cal pensar en emprenedors, tinguen l´edat que tinguen. Això fa pensar si, ja que encara no s´ha fet públic el projecte, que no siga exclusivament per a joves sinó per a tots, sense tindre en compte l´edat. Això sería mes encertat i deuría deixar de costat el senyor Llácer, com a Regidor de Joventut que és, i que el projecte d'emprenedurisme en general el gestionara Karina que pareix ser mes realista. Ara ho vorem.

Dels intervencions dels polítics locals destacar la venda de fum del senyor Llácer recolzat en tot moment per l’alcalde senyor Juan i destacar la intervenció de la Regidora de Foment Local, Karina Vercher, que entre altres coses va dir clarament que vol obrir el Viver d´Empreses. Això és dir alguna cosa important i real, que des d´ací li hem demanat varies vegades al senyor Juan i al senyor Llácer. Però clar ells és dediquen a vendre fum, i ha tingut que ser Karina la qui tinga els peus en terra i diga algo  de molta transcendència per als emprenedors de Tavernes. Felicitacions per a ella.

Li faríem una última pregunta al senyor Llácer, que sentit te presentar a unes entitats col•laboradores i signar uns convenis si no coneguem el projecte a desenvolupar i quin acomodament tindran eixes entitats dins d´eixe projecte?

El que hem dit: “Vendre Fum”

5 comentarios:

  1. Llacer va anunciar en setembre el mateix que va dir a ahir. Han pasat molts mesos i no ha fet res de res. Tot este temps venent fum.

    Ja hi ha prou de mentires i que ara Jordi deixe treballar a Karina a vore si fa algo per als desocupats i per als emprenedors.

    Pasen els mesos i el Tripartit continua sense fer res per als parats del poble. Sempre el mateix cuento: "Com no tenim competencies no fem res"

    ResponderEliminar
  2. Aixina es de trista la vida.
    Ja ho veus, estos del tripartit com no tenen competencies no fan res i els altres del PP en 12 anys, que els seus en tenien moltes i algun alcalde també en tenia prou per Valencia, tampoc feren res per la circumval·lació, el riu Vaca, el parc del Cantalot, el sector de VPO Marjaletes i Fontetes, el sector Marenys 2A...
    Ara si que hem tingut alta tensió, parking subterreani a ¿alguna empresa afi?, piscina (¿a alguna empresa afí?, palmeres i palmeres (¿a alguna empresa afi?... ¿Continuem?

    Que trista deu ser la vida sense menjar rabos de pansa.

    I a vore si s'entereu que els 1800 parats ja estaven quan el PP en juny del 2011 va deixar el govern de Tavernes.

    ResponderEliminar
  3. Val, tot clar. Però parem ja que queden encara 2 anys i escaig per a eleccions. El panorama que tenim ja el sabiem.
    Ara bé, que fem? No cal esperar res de València, menys de Madrid, haurem de fer alguna cosa des d'ací, i dir per acabar que no tot es fa amb diners, cal pegar-li més al coco i pensar més en la gent i menys en el partit.

    ResponderEliminar
  4. El BLOC continua venent fum, ara toca l'emprenedurisme igual que va vendre fum en la campanya electoral promentent, quina risa tinc de recordar-ho, el trasllat de l'estació de tren a Borderia, el macrocomplexe esportiu o el supercasal jove. Fum, fum i mes fum

    ResponderEliminar
  5. Pues mira a vore el programa del PP, més car que el de festes del poble, amb tota la seua prepotencia, que prometieu alli? no te'n recordes? més fum que en el 25 de desembre!!! i voler inagurar la piscina, l'escoleta de la platja, etc això no es vendre fum? i el carril-bici de 200.000€ això no es vendre fum?? i si passa l'alta tensió per la valldigna jo dimitiré!! AIXÒ NO ES VENDRE FUM!!!! no teniu vergonya ni la coneixeu!!

    ResponderEliminar