miércoles, 13 de febrero de 2013

REPÀS DE PREMSA REGIONAL DIGITAL, noticies locals


Oliva roza los 3.000 parados en enero y Tavernes los 1.900, mientras que la tasa baja en Miramar, Piles, Ròtova, Xeresa y Potries 

Mala, però que molt mala noticia : De moment, jo no veig resultats de la reforma laboral, com afirma el govern central,  i vosaltres ?

Tavernes destina 6.000 euros a la promoción comercial del valenciano

La concejalía de Promoció Lingüística aumenta esta partida en mil euros más para el uso de la lengua en cartelería, rotulación y webs 

D'acò ja donarem deguda informació ahir.

6 comentarios:

  1. 1.900 parats i el Viver d'empreses fet pel PP continua tancat per voluntat del Tripartito.
    1 900 parats i el Régidor Llacer no ha concretat cap de les 46 accions anunciades en setembre mentre gasta tot el pressupost de Juventut en Diades.
    1.900 parars i el Tripartito no te cap Política d'Ocupació a Tavernes.

    ResponderEliminar
  2. El tripartit l'unica política que pot fer es la que li mana el govern de Rajoy perquè l'Ajuntament no té competències en ocupació ni en tindrà en politica d'ocupació. Per tant, no pot fer cap política propia de treball ni la pot aplicar.
    Ací al poble només val la política de la reforma laboral del PP, la de retall de drets dels treballdors que impulsa el PP, tant a Madrid com a València i que ha provocat 700.000 parats més en un any i milers i milers d'EREs.
    Qué pretens, desviar el tema? Qu el penses que ens mamem el dit?
    I quant al Viver d'Empreses, demagogia barata: quan va estar el PP no es va crear cap empresa a Tavernes gràcies al Viver.
    Va, digues-una nomes creada en el Viver d'Empreses.
    I l'unic despatx que es va ocupar durant dos mesos el va ocupar el germa de la que ara es regidora, Karina Vercher, i s'ho va deixar perquè poca calor i de tot el que li havien dit i deia el PP res de res. O siga una venta mes de fum com tantes altres del PP.
    I no es per res, però quan el tripartito va pujar al poder hi havia a Tavernes 1.782 parats.
    Quan el PP va pujar al poder n'hi havien menys de 500 i el PP els va deixar en 1782. ¿O ja no te'n recordes? Que sempre parla qui ha de callar!!!!

    ResponderEliminar
  3. Ah oblidava, el Viver no està tancat.
    Es que ni anava fa dos anys ningú ni en va ara cap.

    ResponderEliminar
  4. La política d'ocupació ve establida per la Generalitat Valenciana i el Govern Central. Cal recordar que l'ajuntament no és l'INEM. Si el PP no haguera destruït la indústria i l'agricultura valenciana en pro de la rajola, potser ens quedaria alguna opció de reduir l'atur. Per cert, em diuen els amics de Gandia que el Viver d'empreses deixa molt, molt, que desitjar... cortineta de fum...

    ResponderEliminar
  5. La mateixa excusa de sempre: "com no tenim competències en ocupació no fem res"
    Que prenguen exemple d'ajuntaments com el de Gandia (PP) o el d'Oliva (BLOC) que si estan fent polítiques d'ocupació.
    "Voler és poder" però el Tripartit de Tavernes encara no s'ha assabentat. Hi ha 1.888 raons per intentar-ho pero ganes poques.

    ResponderEliminar
  6. Quina excusa? Per que ho hem de vore com vols tu?
    Que no està fent res? El pareix poc mantindre els treballadors de l'Ajuntament i pagar els proveidors perquè no tanquen els seus negocis?

    Una cosa esta ben clara: Si l'Ajuntament estiguera pagant a un any vista com feia el PP, tots els proveidors del poble haurien tancat. I moltes de les mitjanes i menudes empreses haurien tirat fora a treballadors. Jo conec a més de tres empreses que tenien plantejats despatxar gent i en cobrar no ho han fet. I donen les gràcies al tripartit.

    Mira, t'ho cregues o no. Fa tres dies estava parlant amb un empresari del poble, té 6 treballadors. I em va dir: m'ha tractat molt mes millor el govern d'esquerres actual que els meus, els de la dreta, en els ultims 10 anys. I com jo hi ha molts i ho diuen. Lo que esta fent este xicot (referints a Jordi) de pagar els "retrassos" i prompte no te preu, i això que l'han deixat amb les mans nugades.
    Si vols t'ho creu, sino és el teu problema. Empresari del poble, que per cert ha anat en llistes del PP.

    El recorde que l'Ajuntament es l'empresa més gran de tot Tavernes, amb mes de 200 treballadors i no ha tirat a ningú al carrer, ni ha fet ERES ni res semblant. O siga, si que fa politica d'empleo, almenys la politica de mantindre els seues treballadors.

    Si damunt pensem que ha dedicat 6'5 milions en pagar factures a proveïdors entre presssupostats, acceptats i reconeixements judicials si eixos diners els haguera tingut en el caixo per a fer obres i inversions, seria a més del màxim empresarai del poble (de fet ja ho es) el que faria mes politica d'empleo.

    Pero com ho devia, primer paga i gracies a que paga son els altres els que mantenen els seus treballadors.
    Mira si es senzill.

    ResponderEliminar