martes, 26 de febrero de 2013

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, varis

El Braç Treballador acull un nou curs de manipulador d’aliments el dilluns 11 de març

Els veïns de Tavernes tenen una nova oportunitat per a realitzar un curs de manipulador d’aliments.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, mitjançant l’Agència de Desenvolupament Local (COFAE), ha organitzat un nou curs de manipulador d’aliments, que s’impartirà el dilluns dia 11 de març, en horari de 16 hores a 19 hores.

El curs es celebrarà en les dependències del Braç Treballador. Totes les persones interessades a realitzar el curs poden sol·licitar informació i inscriure’s en les oficines de l’Agència de Desenvolupament Local, carrer Calvari núm. 87. Només cal presentar el document nacional d’identitat.
  
Este dimecres, la Casa de la Cultura acull una xarrada per a millorar les vendes de comerciants i empresaris de Tavernes

La Casa de la Cultura acull este dimecres 27 de febrer, a partir de les 20 hores, una xarrada de la directora comercial responsable de desenvolupament de negoci en Sparae, Romina Moya López, que, a més, és enginyera tècnica informàtica, diplomada en Ciències Empresarials i màster en direcció de MK i vendes per l’ESIC, amb més de 12 anys d’experiència en vendes.

La xarrada va destinada especialment a comerciants, empresaris i autònoms, per a donar noves perspectives empresarials en l’actual escenari econòmic. L’objectiu és que els professionals de Tavernes reflexionen i valoren com duen a terme les seues activitats comercials i empresarials, i usant el sentit comú detecten com poden millorar el seu negoci o empresa, ja que moltes vegades s’actua per inèrcia.
 
Durant la ponència es revisaran diferents dimensions comercials, que són els factors clau per a aconseguir una adequada metodologia de vendes. L’Ajuntament de Tavernes dóna suport a totes les iniciatives encaminades a millorar la competitivitat del teixit productiu local.

La regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, ha acollit positivament “la iniciativa presentada per estes empreses, que poden obrir nous punts de mira als nostres empresaris i comerciants, ja que qualsevol ferramenta que millore les seues possibilitats de negoci segur que serà ben rebuda. En eixe sentit van encaminats tots els nostres esforços”.

La xarrada està organitzada per Sparae, empresa de serveis per a empreses, i per Avant Publicitat, empresa establida a Tavernes, de màrqueting i comunicació, i compten amb el suport i col·laboració de l’Associació de Comerciants de Tavernes, l’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes (ACEPLAT) i de l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal.

El poeta Àngel Mifsud rebrà un homenatge este divendres en la Biblioteca Pública Municipal de Tavernes

La Biblioteca Pública Municipal de Tavernes de la Valldigna és l’escenari escollit per a retre un homenatge al desaparegut Àngel Mifsud Ciscar, este divendres 1 de març a les 20 hores.

L’acte recordarà la vida i l’obra del poeta valler. Ha estat organitzat pel grup d’amics d’Àngel Mifsud, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, de les regidories de Promoció Lingüística, de Cultura i la Biblioteca Municipal.

Àngel Mifsud, poeta, professor i lingüista, natural de Tavernes, va faltar a l’edat de 58 anys. Gran part de la seua trajectòria professional la va dur a terme a Menorca, on va exercir de professor, poeta, assagista i crític literari.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, participarà en l’homenatge, on també s’escoltaran les paraules de Fina Salort, dona de l’homenatjat, amb “Àngel Mifsud a Menorca”. Hi haurà lectures de poetes de Barcelona i Menorca, dels amics d’Àngel Mifsud, promotors de l’acte, i s’intercalaran actuacions musicals entre els parlaments i les lectures poètiques.

Javier Pallàs, violoncel, i Vicent Benavent, saxo, seran els encarregats de les pinzellades musicals. La cloenda de l’acte d’homenatge serà a càrrec de Joan i Ricardo Mifsud, germans del professor desaparegut.

La Taula de Mobilitat, Espai públic i Trànsit tindrà una estructura oberta de participació


La Taula de Mobilitat, Espai públic i Trànsit, constituïda oficialment entre els membres assistents este mes de febrer durant la segona sessió, tindrà una estructura oberta que permetrà incorporar-hi, amb petició formal, nous membres.

Els membres integrants de la Taula, constituïda amb algunes associacions locals, tècnics municipals i regidors amb competències en les matèries que tracta la Taula, així com diversos ciutadans que han decidit implicar-se i formar-ne part, han decidit que l’estructura siga oberta.

D’esta manera, en qualsevol moment, amb petició formal prèvia, qualsevol associació o ciutadà podrà incorporar-s’hi i donar un caràcter més divers a la Taula de Mobilitat, Espai públic i Trànsit, en què els integrants coincideixen a dir que els jóvens de Tavernes són els grans absents.

La Taula ha començat a treballar en l’esborrany de reglament per a regular el seu funcionament i recuperarà les propostes aportades en processos participatius anteriors, per a aprofitar la faena feta amb anterioritat. A més, l’equip redactor del Pla de Mobilitat Sostenible va començar a fer una exposició dels resultats de la diagnosi.

Els membres de la Taula fan una crida a la gent jove de Tavernes perquè s’hi integren i participen activament per a definir quin és el model de ciutat que volen. Tota la informació es pot trobar en la web de l’Ajuntament www.participa.es.  

1 comentario:

  1. Crec que tots els del Bloc en massa s'han apuntat al curs de manipuladors.

    ResponderEliminar