martes, 26 de febrero de 2013

PARTIT POPULAR : Subvenció no publicitada

EL TRIPARTIT CALLA QUE TAVERNES HAJA REBUT 111.000 EUROS DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

La Diputació de València ha concedit una subvenció de 3.999'29 euros a l'Ajuntament de Tavernes. Eixa ajuda servirà per renovar i ampliar el mobiliari municipal. De fet eixa ajuda serà per adquirir cadires de plàstic del tipus que s'utilitzen en actes puntuals o espectacles a l'aire lliure.

L'ajuda de la Diputació a Tavernes es va publicar al BOP el 13 de febrer, han passat quinze dies i ni l'ajuntament, ni el gabinet de premsa han donat difusió a estos diners que arriben a la nostra ciutat.

El Grup Popular no entén  r quin motiu el govern del Tripartit ha ocultat esta bona notícia. Sí que ha donat cabuda a temes municipals amb quantitats molt més inferiors a la que ha donat Diputació. Per exemple, han fet dos comunicats informant de que s'augmentaven en mil euros les ajudes a l'ús del valencià a les falles, o mil euros més a les subvencions als comerços que utilitzen el valencià.

Per eixos fets sí que el Tripartit ha utilitzat el gabinet de premsa, però no per a dir-li a la ciutat de Tavernes que Diputació ha destinat 3.000 euros per millorar el mobiliari municipal que està al servici de veïns i entitats de la ciutat.

És la segona vegada en una setmana que el Tripartit calla una ajuda que arriba de la Diputació. No va donar ressò a l'ajuda de 107.000 euros que pagarà l'entitat provincial per a remodelar la Plaça del Tio Julio del carrer Calvari i ara tampoc ha dit res de l'ajuda a mobiliari.

En total més de 111.000 euros que han arribat a Tavernes gràcies a la Diputació sense que el Tripartit i el seu gabinet de premsa haja dit res públicament, ni haja informat.

Pel Partit Popular eixa falta de comunicació mostra una clara manipulació informativa per part del Tripartit que oculta tota bona notícia que arribe a Tavernes i que tinga que vore amb gestions que es fan des d'un organisme on té la potestad el Partit Popular.

3 comentarios:

  1. Jo tampoc no entenc perquè la gent del PP no llig com cal el Butlleti Oficial de la província de València (13-2-2013) i s'entera bé de els coses abans d'escriure i no fa el ridícul.
    Es pot llegir a la seua nota de premsa que "eixa ajuda serà per adquirir cadires de plàstic" i que l'ajuda es publica en el Butlleti que hem dit.
    Ai, mare, si tot ho feu igual....!!!! Eixe butlleti ho diu ben clar: l'ajuda es va publicar el mes de juliol passat i ara, una vegada ja pagades, amb les cadires en els pobles i un llarg etcetera la diputació, tal com diu el butlletí "procede a dar publicidad" de quins pobles es van beneficiar i els diners. A Tavernes 3.999,29 euros.
    O siga, és un ajuda que Tavernes va demanar l'any passat a juliol, que ja fa temps que estan les cadires en el poble i s'han gastat en alguns actes (la paella dels majors per festes del poble??) i que ja fa mesos que tot el procediment està tancant i acabat.
    I ara vénen i diuen que es una ajuda "per adquirir cadires de plàstic". No s'enteren.
    No s'enteren i li costa al poble 50.000 euros (grup municipal a banda) a l'any la paga dels regidors del PP perquè no s'enteren i escampen mentires dels temes municipals. I damunt quan el butlleti del passat dia 13 diu ben clar les dades de sol·licituds i concessions que són de l'any passat.
    Ara el que fa la Diputació es fer-se publicitat "por el presente anuncio se procede a dar publicidad a los beneficiarios de la convocatoria... y las cantidades concedidad".
    Regidors del PP, que agua pasada no mueve molino. I que no s'entereu que encara que ho feu en futur, esteu parlant d'una cosa passada. ¡Que fort!
    I sobre la replaceta del Tio Julio, mes mentires, perquè els diners encara no estan. No han vingut encara i tardaran. Que no hi ha encara constancia oficial de res ni de quan vindran. Ara una cosa está segura: primer pagarà l'Ajuntament l'obra i després ja cobrará.
    I crec que el tripartit com sempre ha fet, ho dirà. Com sempre ho han dit quan la diputació ha pagat alguna cosa i si no consulteu les hemeroteques sobre les obres de l'entrada a la platja o l'ajuda de material esportiu, si s'ha dit o no. Clar que s'ha dit.
    Es completament fals això de la manipulació informativa perquè aci mateixa, en la Veu, s'ha pogut llegir la confirmació d'ajudes de Diputació.
    No s'enteren. O no volen enterear-se per armar folló.

    ResponderEliminar
  2. Queda clar que el tripartit calla les subvencions que li dona la Diputació.
    L'Ajuntament ja te les cadires pero el tripartit va callar que les habia pagat la Diputació.
    Es de biennacidos ser agradecidos pero estos del tripartit son uns desagraits i per aixo Tavernes rep cada vegada menys ajudes.

    ResponderEliminar
  3. Si Tavernes rep menys ajudes cada vegada només vol dir que el PP des de la Diputació està discriminant Tavernes per no tindre un govern del seu mateix partit i això seria molt greu. A vores si al final es veritat això que es diu que Manolo ja s'encarrega d'anar eliminant-les totes les que pot i posar totes les traves perquè no en vinguen més de les que pertoquen. No ho dic jo, ho estas dient tu de manera implicita.

    Igual es que volieu que els del triparit anaren pel carrer a bombo i plateret dient que les cadires les havia pagat ( o les pagaria Diputació). Si total són 3.000 euros, casi com cobra Manolo de Diputació al mes. O siga una merdeta, amb perdó.
    El que havia de fer el tripartit es anar pasant totes les vegades que plou el cotxe i dient que si s'inunda el poble i no tenim la circumval·lació es perquè el PP ha votat en contra tots els projecte i no posa diners. Això si que és important i no els 3.000 euros en cadires.
    I el que te que fer Manolo es conseguir mes coses per a Tavernes, pero coses on es veja clarament que les ha demanades ell i que s'ha pelat el cul per aconseguir-les.
    Mentrestant les tonteries de les cadires les digueu per tapar que el PP del poble no està fent res per conseguir coses per a Tavenres o per amagar que està posant traves perque, com tu dius, Tavenres rep cada vegada menys ajudes.

    ResponderEliminar