jueves, 14 de febrero de 2013

DONA SANG

dona_sangDonació de sang demà divendres a Tavernes
   La Llar del Jubilats acull el pròxim divendres, 15 de febrer,  entre les 17:00 i les 20:30 hores, la unitat mòbil del CTCV per a una nova jornada de donació de sang. 

   La unitat mòbil del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana estarà situada en la Llar dels Jubilats per tal d’acollir una vegada més tots els donants que, de forma desinteressada, acudeixen cada vegada que ens visita a Tavernes. 

   La regidora de Participació Ciutadana, Karina Vercher, aprofita esta nova visita de la unitat mòbil del Centre de Transfusió a Tavernes per a demanar una gran participació als veïns de la localitat. 

   Karina Vercher ha indicat que “hem de pensar que un acte tan altruista com donar la nostra sang serveix per a salvar vides. A Tavernes sempre hem sigut molt solidaris, però, pensant en les pròximes setmanes i sabent que en estes dates sempre s’incrementa la necessitat de plasma, cal fer un esforç i acudir este divendres a la Llar dels Jubilats a donar sang”. 

   El CTCV recorda que encara no s’ha aconseguit desenvolupar substituts que permeten prescindir de la sang. El fet de donar sang no suposa cap risc per a les persones i contribueix a salvar vides. 

   Per a poder ser donant, sols es necessita tindre entre 18 i 65 anys d’edat, pesar com a mínim 50 quilograms i tindre un bon estat de salut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario