viernes, 22 de febrero de 2013

COMENTARIS ELIMINATS PER ERROR

Per un error, en vers de publicar-se s'han eliminat alguns comentaris. Creguem que dos d'ells estos , però si hi ha/n algun/s més, preguem ens disculpeu i torneu a fer-los . Gràcies .

Ja està firmat el conveni. I ara que?
Si tot depen de les accions promeses i no fetes per Llacer anem apanyats.
Pels majors que s'han quedat en el paro faràn algo?
Espere que no siga altre acte propagandístic del tripartit (en article FIRMA CONVENI EMPRENEDORS) 

Robinjut ha dejado un nuevo comentario en su entrada "EDITORIAL : Gent ingeniosa": 

Enrique, mentres no hi circulen els diners ni ningú en traga benefici sobre un altre no existeix cap relació laboral ni cap negoci, per tant ni legal ni èticament crec que hi haja cap obligació de tributar-ne res. És tracta d'un ximple intercanvi de serveis, xicotets favors en serveis o productes amb l'acord de les dues parts. Altra cosa serien intercanvis de feina entesa com a tal (a jornada sencera) o grans projectes, o venda quantiosa d'un producte sense control sanitari. Ja és una activitat amb molt recorregut ja a alguns paisos d'Europa. Jo he dir que a Holanda els pares dels xiqets fan torns setmanals per a cuidar-los les vesprades al seu esbarjo, tallant-los l'Ajuntament un carrer a propòsit.
També existeixen les cooperatives de consumidors, encara que no és intercanvi, tampoc el seu objectiu són els beneficis d'uns pocs. 
Per tant de penalització res.
La gran diferència amb el capitalisme és que els beneficis són molt més grans que per a uns que per a altres i amb l'intercanvi només pagues i cobres el just. Per tant lo del "Comercio Justo" té una bona intenció, però com a concepte és una utopia, en quant entra d'una forma o altra en algun canal de les grans distribuidores. 


També un que deia algo així com que com qualifique de intrascendent el BIM si hi han 11 comentaris al meu article d'opinió al respecte d'ell .( en EDITORIAL : Bulletí intrascendent)

DISCULPES DE NOU .

No hay comentarios:

Publicar un comentario