miércoles, 6 de febrero de 2013

EDITORIAL : Oposició de papers

Es para mí la que está haciendo el PP en esta nuestra ciudad : Mientras que no paran de emitir comunicados sobre temas diversos , tanto en los blogs locales como en la prensa regional, sin embargo en los Plenos mensuales apenas hay controversia .

Sirva por ejemplo el del pasado mes de Enero , en que después de criticar la política festivo-cultural del gobierno en varios medios escritos, sin embargo en Ruegos y preguntas se trató el tema de pasada, como si nada . Lo mismo ha ocurrido este mes, por poner otro ejemplo, con el tema de la modificación en guardería rural, sobre el que se ha escrito y contestado en prensa escrita por parte de los concejales Mario Enguix  y Evarist Sansaloni  con gran controversia e incluso ciertas descalificaciones, y del que sin embargo nada se ha tratado en Pleno .
Un poc més de "canya" en el cara a cara vindría bé, voríem
la valúa de cadascú, el paper es molt sofrit e informa poc
i partidistament i diu poc sobre açò , no vos pareix ?

Supongo que me dirán que todo eso se trata en Comisiones, pero es que el contenido de éstas no llega a la ciudadanía, por lo que poca, pero que muy poca, tarea de oposición nos lega a los ciudadanos por parte del PP, y menos aún si no eres asiduo a los plenos y yá ninguna si no eres habitual lector de los blogs locales y de la prensa autonómica.

No se, pero yo recuerdo tiempos antaños , en que los plenos eran un lugar de debate y controversia, porque es normal que la haya, e intenso de los temas municipales entre gobierno y oposición.

Sin embargo, parece ahora que algunos concejales del PP , y con todo el respeto, vayan a pasar el rato en dicho pleno, habiendo incluso algunos a los que apenas habré escuchado intervenir un par de ocasiones en toda la legislatura : Parece que le tengan miedo, excepto el señor Vidal, al cara a cara .

Pero bueno, es una modesta opinión de un aficcionado a la política, con muchos años asistiendo a plenos, que expongo por el bién de la oposición y con ello de una sana democracia, que no puede existir sin una buena oposición .

És per a mi la que està fent el PP en esta la nostra ciutat : Mentres que no paren d'emetre comunicats sobre temes diversos , tant en els blogs locals com en la premsa regional, no obstant això en els Plens mensuals a penes hi ha controvèrsia . 

Servisca com exemple el del passat mes de Gener , en que després de criticar la política festiu-cultural del govern en diversos mitjans escrits, no obstant això en Precs i preguntes es va tractar el tema de passada, com si res . El mateix ha ocorregut este mes, per posar un altre exemple, amb el tema de la modificació en guarderia rural, sobre el qual s'ha escrit i contestat en premsa escrita per part dels regidors Mario Enguix i Evarist Sansaloni amb gran controvèrs i certes desqualificacions, i del que no obstant això res s'ha tractat en Ple .  

Supose que em diran que tot això es tracta en Comissions, però és que el contingut d'estes no arriva a la ciutadania, per la qual cosa poca, però que molt poca, tasca d'oposició ens arriva als ciutadans per part del PP, i menys encara si no eres assidu als plens i ja cap si no eres habitual lector dels blogs locals i de la premsa autonòmica. 

No se, però jo recorde temps antaños , en que els plens eren un lloc de debat i controvèrsia, perquè és normal que l'haja, i intens dels temes municipals entre govern i oposició. 

Per contra, pareix ara que alguns regidors del PP , i amb tot el respecte, vagen a passar l'estona en el dit ple, havent-hi inclús alguns als què a penes hauré escoltat intervindre un parell d'ocasions en tota la legislatura : Pareix que li tinguen por, excepte el senyor Vidal, al cara a cara .

Però bo, és una modesta opinió d'un aficcionat a la política, amb molts anys assistint a plens, que expose pel bé de l'oposició i amb això d'una sana democràcia, la qual no pot existir sense una bona oposició. 

6 comentarios:

  1. Més del mateix, ja fa varies legislatures que no hi ha cap oposició, i comm tú bé dius, tots els esfrorços són als blogs per a fer quedar mal els altres. Això es diu electoralisme que és el que fan a tots llocs, i això no és política.

    ResponderEliminar
  2. Tota la rao Enrique.
    Les veritats s'han de dir a la cara.

    ResponderEliminar
  3. Robinjut m'ha dit un pardalet que estàs ben enxufat en Benestar Social. Jejejejejeje. Ale a seguir vivint de l'erari.

    ResponderEliminar
  4. Si, esmorze tots els dies amb Karina i treballe per als programes de desincercio de la política, Karina m'assessora, com ja no te partit! :) :)
    No patiu, encara em queda temps per a deixar-me vore per ací i altres blogs, pero treballar en l'Ajuntament no es la meua meta a la vida.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí si.....aceptamos pulpo como animal de compañía.

      Eliminar
  5. Parleu amb el Bloc i que publiquen com la de Jordi la meua nòmina de l'Ajuntament. Els done permís. Pulpo acceptat.
    I de passada, digueu que publiquen els comentaris de tots a la Cotorra, que me n'he tingut que vindré ací amb açò i li farem massa publicitat a Enrique. :):)

    ResponderEliminar