viernes, 8 de febrero de 2013

REPÀS DE PREMSA DIGITAL, noticies locals

Las provincias : 

La Mancomunitat de la Safor abre un nuevo ciclo

Los dirigentes del PP, PSPV y Compromís se citan para garantizar el futuro de la entidad tras el abandono de Gandia 

El que hi ha que replatenjar-se, i a fons, son els servicis que esta oferix i si no estàn duplicades amb les municipals o de Diputació, i si el seu cost no es major que si les oferixen estes administracions, doncs em consta que moltes vegades sí es així , competéncies que servides per Diputació son més barates, com el servici de psicopedagogía .

Jo aposte per les Mancomunitats front a les Diputacions, però tot al seu preu just.

Manolo Vidal aspira a revalidar la presidencia del PP de Tavernes


Ja informaren ahir amb la nota remesa pel PP sobre el tema. 

El Bloc denuncia que Educación no tenga previsto mejorar el Jaume II de Tavernes»


" Prometer hasta meter ..." es dir, en este cas fins a guanyar les eleccions : Prengam nota i no oblidem  de cara a les properes eleccions.
«No hay derecho a que me quiten la casa por 875 euros, cuando no tengo ni para comer»
Victoria con uno de sus hijos, ayer en Tavernes. :: LP

TESTIMONIO

«No hay derecho a que me quiten la casa por 875 euros, cuando no tengo ni para comer»

Tavernes notifica a una vecina en paro y con dos hijos pequeños el embargo de su vivienda por no pagar la tasa de basuras y la contribución 
L'ajuntament ja aclarix el tema en article que podeu llegir més abaix .

En el Levante-emv es tracta també el tema del Institut Jaume II .

13 comentarios:

  1. En la Cotorra segueixen amb comentaris cínics quan un anònim anomena el cas del desnonament volent tirar balons fora al dir que la embargada va al despatx de Manolo com ha fet sempre. No sabem si es cert, tampoc si ho es el que diuen altres de que actualment li donen feina al seu home a FCC. No crec que Manolo els envie de part seua al Nyau. També critiquen que abans s'enviaven directament a Carites o serveis socials als necessitats i que digueren que anaven de part seua. No entre a valorar a qui li donen feina o ajudes i si es sempre just o no, això es feina dels polítics i funcionaris, cosa diferent de Carites. Clar que ara no enviaran a Carites, pero a altres llocs si que envien. I també requereixen als proveïdors de serveis per "aconsellar-los" a qui llogar. D'aixo puc donar fe des de Jordi, us sona d'anteriors legislatures? Així que demanaria al Bloc que abans de criticar que prediquen amb l'exemple.

    ResponderEliminar
  2. Que bonico és dir falsetats com les que dius:

    "I també requereixen als proveïdors de serveis per "aconsellar-los" a qui llogar. D'aixo puc donar fe des de Jordi, us sona d'anteriors legislatures?

    i no donar la cara i amagar-se darrere un nom fictici.
    ¿Que tu pots donar fe? Si això que dius es veritat i pots donar fé no tindràs cap inconvenient a dir-ho de nou firmant amb nom i apellidos i DNI. Fes-ho i ens ho creurem.
    Això de llogar crec que vol dir "a qui contractar" o "donar treball".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Exacte Robinjut tú et passes la vida fent acusacions però no téns agalles en denunciarles on cal. Vas donant lliçons que tu eres incapaç d'aplicar. El teu cinisme sols és equiparable a la teva covardia.

      Eliminar
    2. Anònim de les 18:11

      Falsedats? On quedem i veus el curriculum? Ara, el café el pagues tú. M'avises, que sabras trobar-me.
      Així sabré qui eres, com que tú ací no t'amagues sense nom ni pseudònim per desmentir algo que de segur no posaries la mà al foc. Jo sí en estes coses serioses. I les dic com ja les sabia tot el món amb el PP i també amb els d'ara. No et vas enterar del escàndol del curs de monitors? Això també és fals, no? De no traure-ho el PP abans de que passara també haveres dit que eren falsedats. Poques lliçons de valentia i donar la cara pots donar tú, amic.....!
      No vaig a donar cap espectacle polític personalitzant el fet perque altres traguen rèdit, però sí contestar als que defensen la integritat dels polítics actuals denostant el ximple fet que la oposició tinga obert un despatx. Molts haverem volgut un despatx obert quan manava el PP, i major implicació als problemes del poble quan eren oposició. Continua el amiguisme i cal dir-ho, perque esta lacra desaparega. Molts han sentit a dins l'Ajuntament el "ara ens pertoca a nosaltres" i això no es pot permetre més. Algún dia s'ha d'acabar i amb el que dic, més que enfonsar carreres polítiques, perseguisc dignificar la política cap el poble. Si no es sap, o no es vol vore, mai cambiaran les coses.
      Amb lo de llogar, efectivament, vol dir contractar o donar treball, un anava a llogar-se a la plaça quan volia que li donaren treball. Ho has entés bé.
      Lo més inquietant de l'assumpte és que el curriculum era més bé fluix per no dir inconsistent, les referències dolentes i amb els plassos fora de temps i lloc. Vamos, el que es diu un consell de bon amic. Tot amb insistència però amb bones formes i paraules, això sí.
      En la Cotorra han preferit borrar tots els comentaris del cas a propossició meua, quan han insistit en els comentaris amb descalificacions personals i mentides. Però si ací us va la marxa, jo vaig contant.
      Per cert lo de Mestalla no sé de que va, ni m'interesa fins que es diga algo més consistent, però del que jo he exposat no crec que isca el partit ni l'alcalde desmentint res. Esperaran a que s'oblide i au. Per a mí és un cas més i no té tanta importància, sols intentar que poc a poc canvie esta manera de fer política. Pose el meu gra i no el llevaré. Cadascú que faça el que crega que ha de fer.

      Eliminar
    3. Robinjut però si el primer que practica el que critiques eres tu. Tú estàs en el joc. Però tú estàs per damunt del bé i del mal. Fas acusacions ací i allà, critiques actuacions, llances infundis i t'amagues darrere un pseudònim. Però que els demés fagen el que tu fas t'indigna. jajjajajajajaja eres el típic intel.lectualet que sols mira més enllà del seu melic.

      Si tan pur eres te'n vas al jutjat, presentes denúncia i així ens ajudes un poc a dignificar la política. Però per a això hi ha que trorejar. I a tu t'agrada més vore els bous des de la barrera.

      Eliminar
    4. Explica'm quin es el joc, perquè ni soc amic ni simpatitzant del PP ni del Bloc, a vore com es pot jugar així!
      Sobre anonimats dir-te que no m'amague, saps qui soc i com trobar-me. Véns i t'ho explique tot per a que pugues anar tu als jutjats, ja que tu si pretens dignificar la política. Lo dels jutjats us ho deixe a vosaltres, el PP i Las Provincias, jo a eixe joc no jugue. No ho vaig fer amb el PP, solament vaig denunciar a les urnes, crec que amb això n'hi ha prou.
      Ja he dit mil vegades que l'anonimat es per modèstia i no perdre el temps en acusacions polítiques, laborals ni personals, que sols que fan desviar-se del tema. Així i tot ho continueu intentant passar-ho a la vessant personal perquè queden mal els meus arguments. Dir que no trobareu res, a banda de que justifiquen tot el que dic, no com tu que dius que infundie. Et conteste el mateix, ves amb els infundis al jutjat i em denuncies. No tens prou classe i també veus els bous de la barrera i com anònim. Clar que després aniràs a parar la ma als qui defenses sense saber-ne ni de que es parlarà ni perquè els defens a tota costa. Cosa que jo no he fet ni faré mai. I de passada els comuniqués als teus amics demòcrates de La Cotorra que estes converses de donar-se al seu blog tampoc passaria res. Estan desaprofitant una ocasió on acabaran igual que el PP i només ens quedarà indignar-se junt el 15-M.

      Eliminar
    5. Tu estàs en el joc. Vullgues o no. Menges dels dos. Tu ho saps i jo també. Això no és delicte. Fas uns serveis, els cobres i punt. Però tu téns moltes putes que confesar. Tú les saps i jo també. A que jode?. Ací que menys lliçons de moral i honestitat que ací tu sols defenses una cosa: la teva butxaca. No em pareix mal. Però llevat la careta d'antisistema incomprés perquè, la veritat; aborrix un poc i cansa prou.

      Eliminar
    6. Ja, ja, ja. Que jo menge del PP i el Bloc!! Haurien de ser massa íntegres i honrats els seus polítics per a afavorir interessos meus després de tot el que els critique el que crec incorrecte. A mes a mes crec que tens les idees confúses de com funcionen les administracions. Al menys en teoria els polítics donen els contractes per concurs o trien de les millors i mes barates empreses, això no es donar-li de menjar a ningú. I al món empresarial ningú es imprescindible ni els clients ni els proveïdors, sols quan els clients son administracions i fan com el Gurtel o sols quan els proveïdors fan com el Bigotes que els seus clients només eren polítics corruptes. I no es eixe el cas. T'has equivocat de totes totes en l'exemple.
      I per ara no he vist cap resposta signada per ningú del Bloc ni del govern diguent el mateix que tu dius. Tampoc (i açò es mes greu) han desmentit res del joc d'amiguisme i colocació que denuncie igual que denunciava amb el PP, amb menys reso perquè encara no existien les xarxes socials ni el Quadern de reflexions, que es l'unic espai local on es pot escriure amb llibertat.
      Molt pobre em sembles les teues argumentacions, el voler menysprear el missatger per tal de desmentir la notícia, quan no hi ha cap resposta oficial mes que la callada, al igual que amb el tracte de favor al Festivern, la inscripció al curs de monitors o presentar empreses amb nul bagatge tècnic per a un concurs. No cal que em defense gens, pels fets que es veuen a la manera de governar ja es donen a conèixer els actuals polítics locals.
      Sobre la meua butxaca, per ara be, i no gràcies a cap polític. I no es per falta d'ocasions, pero com ja dic, el vostre joc no es el meu.
      I per favor, concreta, conta'ns quines son les putes i perquè me n'he de fotre. Lladres molt i no dius res. Fas be de doberman per a després parar la ma al teu amic que li agraden tant les gosses.

      Eliminar
  3. Tinc tot el dret a pensar que eixa noticia falsa i totalment tendenciosa i manipulada (si o no es aixina, Robinjut?) apareix en la premsa no per iniciativa de la mateixa persona que, per desgràcia ja te prou en poder-se explicar i segur estic que ni sap ni sap res d'anar a la premsa i coses per les estil.
    Els francesos diuen "cherchez la femme" que ve a voler dir en sentit figurat "mireu a qui beneficia" i tinc el dret a pensar el que considere sobre a qui beneficia eixa noticia i a qui li interessava que tinguera publicitat en la premsa.

    Tot el demes, com deia J. Fuster son bufes de pato.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amic de les bufes, jo no he entrat per a res en cap polèmica al cas del desnonament en la premsa. Sols he argumentat contra els qui criticàven el despatx de Manolo. De segur que li ha descarregat alguna feina a Jordi fent feina de l'Ajuntament com enviar als demandants a que els gestionen ajudes. Cada un anirà on crega que li solucionaran millor lo seu (ignorants). I els dos despatxos recomanen amb les mateixes intencions electoralistes. Ara bé, les ajudes es donaran o no independentment de si els envia el PP o el Bloc, perque els funcionaris no solen dependre de qui mana cada 4 anys.
      A mí em dona igual a qui afavorisca o perjudique, tan sols demane que els polítics facen bé la seua feina, amb despatx o sense. Jo sols aprofite l'escàndol polític per a fer reflexionar la gent i si potser també als polítics implicats, encara que només siga per vergonya o per interés.
      Tot el demés SI que són bufes de pato.
      I com també va dir J.Fuster, "No hi ha cap servilisme que sigui desinteressat". Per això intente no ser servil, sino just.

      Eliminar
  4. I jo afig:
    Els periodistes també s'han lluït, sobre tot el que obri la porta del lio, el senyor? de LP que ni contrasta ni pregunta a l'Ajuntament. Ell sabrà perquè actua així, pero em pense que quasi tots ho sabem o pensem que ho sabem.
    I l'ética professional i la professionalitat.... en la figuera.
    Això de no contrastar un tema que pot causar tant d'impacte social i tant de mal, i que ho faça un llicenciat en periodisme, catòlica apostolic i romà....

    I damunt han passat ja alguns dies des de la nota oficial de l'Ajuntament, que vosaltres i en molts blogs del poble si han reproduit, i ells autors de la bestiesa ni s'han donat per al·ludits.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Falta vore si ara podran compensar eixe periodisme groguenc amb la creació del nou BIM. El que cal esperar a vore és si faran La Cotorra II o faran un tridiari BIM-Cotorra-Gabinet premsa, amb Amador de cap. A-MAI!

      Eliminar
  5. Facen el que facen, t'assegure que això que tu dius no ho faran, i el PP estarà representant (de fet ja ho està i és un exregidor, un peix molt gros) en el consell que parla dels temes a publicar i podrà dir la seua, cosa que no passa ni passarà mai allà on mana el PP. I sino mira Gandia i el que han dit els partits de l'oposocico sobre el BIM de Torro i els seus temes.

    ResponderEliminar