jueves, 21 de febrero de 2013

NOTA DE PREMSA DEL PP : Inversió Diputació en Tavernes

LA DIPUTACIÓN DE VALENCIA DESTINARÁ 107.000 EUROS PARA PAGAR LAS OBRAS DE REMODELACIÓN DE LA REPLACETA DEL TIO JULIO DE TAVERNES

El Partido Popular de Tavernes se felicita por la inversión que realizará la Diputación de Valencia en nuestra localidad.

El ente provincial asumirá este año la financiación íntegra de los más de 17 millones de euros de presupuesto que tendrá el Plan Provincial de Obras y Servicios (PPOS) 2013 destinado a sufragar obras relacionadas con servicios básicos en todos los municipios de la provincia, según aprobó el 19 de febrero el pleno de la corporación provincial.

Por lo que se refiere a Tavernes, de este PPOS 2013, la Diputación aportará 107.316 euros para financiar las obras de remodelación de la conocida como Replaceta del Tio Julio situada en la calle Calvari.

Durante el mandato del PP en el ayuntamiento de Tavernes, esta zona ya fue mejorada con la instalación de una zona de juegos infantiles y paneles informativos.

Esta nueva ayuda de la Diputación servirá para dar una imagen completamente renovada a este espacio al que acuden diariamente decenas de vecinos de la parte Norte de Tavernes.

Esta plaza es un punto de encuentro de los vecinos de Tavernes. Gracias a la implicación, primero del PP local, y ahora de la Diputación de Valencia, esta plaza será mejorada en beneficio de toda la población.

Toda la inversión que se realice en la Replaceta del Tio Julio será sufragada por la Diputación de Valencia atendiendo a sus planes anuales de inversión.

El PPOS es el plan inversor anual más importante de la Diputación, en cuanto a presupuesto, y beneficia a todos los pueblos de la provincia al regirse por una fórmula matemática que distribuye las subvenciones de forma equitativa a los 265 municipios, según su número de habitantes.

***** ****** ****** ****** ****** ******

El Partit Popular de Tavernes es felicita per la inversió que realitzarà la Diputació de València en la nostra localitat.

L'ens provincial assumirà enguany el finançament íntegre dels més de 17 milions d'euros de pressupost que tindrà el Pla Provincial d'Obres i Servicis (PPOS) 2013 destinat a sufragar obres relacionades amb servicis bàsics en tots els municipis de la província, segons va aprovar el 19 de febrer el ple de la corporació provincial.

Pel que es referix a Tavernes, d'este PPOS 2013, la Diputació aportarà 107.316 euros per a finançar les obres de remodelació de la coneguda com Replaceta del Tio Julio situada en el carrer Calvari.

Durant el mandat del PP en l'ajuntament de Tavernes, esta zona ja va ser millorada amb la instal?lació d'una zona de jocs infantils i panells informatius.

Esta nova ajuda de la Diputació servirà per a donar una imatge completament renovada a este espai a què acudixen diàriament desenes de veïns de la part Nord de Tavernes.

Esta plaça és un punt de trobada dels veïns de Tavernes. Gràcies a la implicació, primer del PP local, i ara de la Diputació de València, esta plaça serà millorada en benefici de tota la població.

Tota la inversió que es realitze en la Replaceta del Tio Julio serà sufragada per la Diputació de València atenent als seus plans anuals d'inversió.

El PPOS és el pla inversor anual més important de la Diputació, quant a pressupost, i beneficia a tots els pobles de la província al regir-se per una fórmula matemàtica que distribuïx les subvencions de forma equitativa als 265 municipis, segons el seu nombre d'habitants.

 
 

1 comentario:

  1. Com explica La Cotorra:

    És el govern municipal de Tavernes, Jordi Juan i el seu equip, qui ha decidit remodelar la “Placeta del Tio Julio” dins de les obres del PPOS 2013. Hagueren pogut triar una altra cosa pero no, s’ha decidit fer la placeta dins del PPOS (Plans Provincials d'Obres i Serveis) plans que impulsa i subvenciona la Diputació de València, però qui decideix on i en què s’inverteix és el govern municipal. És el govern municipal, no la Diputació, qui fa la contractació, avança els diners de l’obra, dirigeix l’obra i revisa les certificacions.
    De risa que el PP de Tavernes, que no ha tingut res a vore amb l’obra, s’apunte al projecte com si fora gràcies a ells. I fan una nota de premsa on pareix ser com si els de la Diputació un bon dia han decidit vindre d’excursió a Tavernes i s’han dit “Xe, tu mira, anem a remodelar la Placeta del Tio Julio!!!". No ens diuen si anaven o no acompanyats de l’assessor.
    Però clar, siga com siga són plans que es convoquen tots els anys en tots els municipis i el govern de cada municipi decideix en que va a usar els diners.

    En fi, que el PP de Tavernes vol posar-se una medalla en una cosa amb la qual ells NO han tingut res a vore. I tapar la vergonya que tenen perquè durant anys i anys han tingut la zona nord de Tavernes i els barris de Divina Aurora i Cantalot completament oblidats i ara veuen que el govern municipal ha decidit invertir en una plaça que és un lloc d'encontre dels veïns de la zona.

    ResponderEliminar