miércoles, 27 de febrero de 2013

A VOLTES SOBRE POSSIBLE DISCRIMINACIÓ IDEOLÓGICA

En referéncia amb lo tractat ahir en l'editorial sobre possible discriminació a empresaris per motius ideológics, rep huí un e-mail en el correu electrónic en el que altre empresari denuncia discriminació ideológica per haver treballat abans amb el PP , de fet el denunciant signa com a " Un discriminado por ideas políticas " .  

I tot pareix assenyalar a un mateix regidor/a, amb una ideología molt marcada .

Pot ser es tracte d' algo real però també podría ser una vengança política.

Per això, jo ni posse ni lleve en este tema doncs no tinc proves fehacients per a fer-ho, però si dic que açò comença a oldre, per el que seguirem investigant i per a això demane si algu vol aportar algo més sobre el tema de forma discreta i complétament anónima, pot fer-ho enviant-nos un correu electrónic o mitjantsant comentari a este article , a fí de donar llum sobre el tema.

22 comentarios:

  1. Enrique, seguim sense controlar massa ni l'ortografia ni la gramàtica.
    Com va eixe curs que estaves fent? Tenim tots moltes ganes que poses en pràctica el que has aprés.
    De veres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sempre parla qui ha de callar
      "has après"
      "de veritat o de debò"

      Eliminar
  2. Per desgràcia i per motius de salut, gràcies a deu no greus, el vaig tindre que deixar a mitjanies, però espere poc a poc amb el que llixc , el que es- tudie particularment i el que escric , poder anar aprenent i millorar dia a dia. Mentres tant, demane paciencia , gràcies de bestreta per la vostra comprensió .

    ResponderEliminar
  3. Enrique. No cambies de tema i explica un poc mes del tema de la discriminació ideologica del tripartit i quin es el regidor que discrimina

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quant tinga proves fehacients, de moment sols son especulacions salvo en el cas de Sala, sense ratificar amb noms i cognoms .Hi ha que ser prudents, doncs el tema pot ser greu, molt greu .

      De totes formes, es algo habitual i tots eu sabem, que es discrimine tant a nivell d'administracions com fora d'elles, per motius ideológics als adversaris, sempre s'ha parlat de a qui beneficia i a qui no les administracións provincial i autonómica .

      Això no implica para que degam de denunciar-ho per a que no siga així,no?

      Eliminar
    2. El regidor que discrimina son tots, uns directament i altres alliçonats pel partit. El Bloc ha marcat be qui son l'enemic o qui no parla be d'ells. El PSOE també tindrà els seus preferits, pero son mes prudents, no fan tant de soroll i van a la seua. També tenen moltes menys competències. Karina ja farà prou si no li coloquen ningú els demés a ella. Per ara ja li han invadit Foment, ara es diu Foment Jove.

      Eliminar
  4. No crec que hi haja discriminació des del moment que l'Administració ofereix per concurs les ofertes i altres coses i supose que això s'estarà fent aixina perquè queixes en este sentit no n'he llegit cap.
    Una altra cosa es pensar, com presumptament hi ha empresaris del poble que ho pensen, que ells estan discriminats perquè ara no passa com abans, i les faenes no es donen perquè si.
    Com dic, potser caldria vore quines empreses han fet la major part de les obres publiques en este poble durant els ultims 16 anys. I pense ara en la forma com es van donar les obres del Plans E fa uns anys. Es va parlar prou eixos dies en el mon empresarial d'una serie de reunions al despatx de l'alcalde, uns dies anaren uns, els forts i altres els menys forts, jo puc fer això i tu pots fer allò i a repartir-se la faena. Algu es va va cabrejar i va decidir fins i tot deixar ho correr i no acudir mes.
    Ara pareix ser que les coses es volen dur bé, i es donen els treballs per qualitat de l'oferta i no per altres motius. Ara, ja veus quines coses passen, pareix ser que els que s'emportaven tot el treball no poden competir en concursos amb altres i acusen al govern actual de fer precisament allò que ells van poder disfrutar molts any, de les obres que feien sense passar per concurs o per diverses ofertes.
    Vinga, que al final ens feu a tots tontos. Jo no em crec que este Ajuntament amb la necessitat de diners que te done treballs i coses a fer més cars només perquè si i a algu, sinó que les donarà a aquells que els oferixe a fer a un preu més baix. Que no diguen que son motius ideològics, sino que l'oferta que ells presenten no es millor que la que presenta un altre. Vols que et donen eixa faena? Fes una oferta competitiva i millor que la dels demes. Si es molt senzill.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amic, sobre els contractes d'un Ajuntament sembles molt iluso o manipulador. Una de les dos coses, quan dius que tot es dona per concurs. Aixo nomes passa en els grans contractes, la cavalcada ha costat 40.000 i 27.000 € als ultims anys i sense concurs, a l'igual que la empresa que ha fet en varies fases les zones de columpis i aixi, en no superar el maxim economic ho ha pogut fer unicament per decissio politica (a dit). Sobre el constructor que es va cabrejar falta saber el perque i si tenia raó o no per a prendre una postura al tema. En les qualitats dels serveis o obres als concursos no hi ha discussió, hi ha un concurs i unes bases, la pega es quan es decisió purament política, i ací parleu com si això no fora així o no vullgueres que la gent s'enterara.
      Este ajuntament te falta de diners, si, pero no es nota molt amb el Festivern, cavalcada i actes culturals amb l'auditori buit. Estalvia només en retalls socials i puja impostos. I després retalla alguns contractes si, altres no, i altres els dona a dit. A mi tampoc em feu tonto. No es pot donar una oferta ni bona ni roina si ja han pensat en altre. Solució? Tot per concurs i presentar-se qui vullga. No ho faran, es massa senzill.

      Eliminar
    2. Perdoneu, però no vaig signar el comentari d'abans, s'em va passar, mai ho faig anònimament.
      Estava preocupat peruqe no l'havereu llegit o que com era d'un anònim us havera semblat bé.
      Bò, ara ja sabeu de qui és, ja podeu atacar.
      Enrique, SEGÜENT ANÒNIM!

      Eliminar
  5. Ha sigut entar Juanjo en acció i desaparèixer Robinjut.

    ResponderEliminar
  6. D'aixo res, encara estic per ací, donant-vos el plaer de rebatre i aclarir les coses.
    Tots sabeu que dins dels concursos per obra i serveis si l'actuacio no es molt forta econòmicament, l'administracio pot convidar les empreses, per tant només poden accedir les que ells vullguen. I si son per davall d'eixe nivell econòmic, directament es pot adjudicar a qui vulga l'Ajuntament. Després hem vist com astutament es desglossaven obres o serveis per no aplegar a eixos topes o "facilitar" els concursos adequant-los a qui es presentava, donant-li mes importància als apartats tècnics, econòmics o financers. Això s'ha fet sempre com a les oposicions, no hi ha llei massa estricta en quant a les adjudicacions, i a mes a mes sempre s'ha dit que som un país de espavilats i anem moltes vegades amb la trampa per davant de la llei.
    Altra cosa es que no s'aplegue al nivell caciquil amb que teníem amb el PP, pero això tan sols es consol de tontos.

    ResponderEliminar
  7. Home Enrique hauràs de denunciar-ho quan tingues proves del que estan dient. És com si jo demà escric un article dient:
    "He rebut un email d'una persona que diu que Enrique s'ha afiliat a Falange Española. Jo no ho sé però m'han dit que és així i que l'han vist desfilar cantant el cara al sol davant la tomba de Franco. Jo no ho sé. No puc confirmar ni desmentir res. Seguirem investigant perquè el tema pinta mal. Per favor si algú ha vist a Enrique desfilant que ens avise."

    Permitixme la broma des del respecte que em mereixes. Téns tot el dret de denunciar però crec que has errat en la metodologia. I més quan les úniques proves que téns és la d'una empresa que diuen que ha facturat 40000 € (molt vetada no ha d'estar) i la d'un anònim. Poc bagaje vec jo ahí.
    Gràcies

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per açò mateix no afirme res , perquè efectívament el bagatje es curt encara i no se si el anónim es o no veritat, per això demane més proves si algú les té , però amb noms i cognoms .
      En quant a Juanjo sí li done credibilitat perquè dona la cara amb noms, cognoms i DNI i a més se qui es i en este poble tots ens coneguem .
      No solc eixir a caçar sense gos, així que quant sapigam algo més, seguirem.
      Gràcies a tú pel teu respecte , comentaristes així son els que fan que vaja creixent este blog..

      Eliminar
    2. No van poder clavar a l'empresa seua a pesar de les martingales que van usar i al final s'ho va quedar el millor. D'ahi el gran enfadament de la regidoria de contractacio a la mateixa taula el dia de l'adjudicacio, deixant als funcionaris amb cara de pocker. En els contractes per concurs es el que te, que no sempre els polítics poden decidir qui se l'emporta, per a això estan fets. En això encara tenen molt que dependre del PP, vertaders mestres de la influència.
      Enrique, SEGÜENT ANÒNIM!

      Eliminar
    3. Robinjut: pseudònim que utilitza Juanjo Tradicions per despotricar.
      Enrique, MAS MADERA¡
      Jajajaja
      M'encanta este blog.

      Eliminar
  8. A mi també m'agrada. T'ho publiquen tot, tu!

    ResponderEliminar
  9. Jo flipe de vore les bovades que es diuen sense cap fonament, sense cap argument nomes que les seues tiries personals i sense cap document que ho demostre.
    Quasi quasi si les llegiren per la ràdio "Tres Creus" seria un bon programa, no creus Robinjut?

    ResponderEliminar
  10. Jo si que flipe dels teus arguments.
    Sobre qué vols documents?
    Sobre la modèlica gestió de les contractacions de l'escola d'estiu? Vas a contractació i que t'ho ensenye Llum. Que t'ensenye a qui proposàren i quina puntuació van traure. Pots veure'l pel facebook darrere Jordi riguent-li les gràcies, té una foto de Richard Gere, amagant-se com els anònims que ho feu per ací.
    Sobre el cas del curs de monitors? Ja s'ha contat i ningú del Bloc ho ha desmentit. Pregunta-li a Llàcer.
    Sobre la inscripció misteriosa d'eixe curs? Pregunat-li a Foment (per cert, ara ja és del Bloc?) i al Diari de la Valldigna, com li apleguen documents oficials abans que a la Plaça Major, nº 1.
    Sobre les influencies per a colocar gent? Preguntali a Jordi perque crida empreses al seu despatx per donar insistentment curriculums de gent fora de l'àmbit de la feina en qüestió. Tampoc ho ha desmentit.
    Seguin-te la broma de la ràdio, quasi quasi si no canvia la cosa continuarem amb la quarta creu que tenim a Tavernes: els polítics. Ja poden ser progressistes i d'esquerres que no acaben de posar-se al lloc, creuen que millorant el d'abans ja ni ha prou per unflar pit.
    Enrique, SEGÜENT ANÒNIM!

    ResponderEliminar
  11. El Ventilador acaba de ventilar a una empresa, de fora com sempre fa el Tripartito, li ha adjudicat a dit, i en mes i mig, la cavalcada de reis, el carnestotes i una obra de teatre.
    Estos discriminen per motius ideologics i per motius de procedencia (si eres del poble no et contracten).
    Ara es la Regidora de Cultura la que ho fa

    ResponderEliminar
  12. Nom, cognoms i delicte comés.

    ResponderEliminar
  13. Això tampoc és així, anònim de les 06:54. El Ventilador i el Diario haurien de deixar de pegar puntaetes al govern aprofitant el soroll sentit els últims dies, perque no és cert que l'Ajuntament busque empreses de fora i vete a les del poble. No es deu generalitzar tant a la lleugera, i menys des de uns espais on ensalzen als reis de les martingales mostrades a les passades legislaturres. Sí s'ha produit algun cas puntual com els que jo he exposat, però el leitmotif no ha estat el lloc de naixença de l'afectat ni tampoc la seua ideologia. Com ja he escrit al Ventilador* ,no cal tenir res en compte a eixa empresa de fora, ni als tècnics de cultura, altra cosa són els càlculs i conclusions que podem fer els ciutadans sobre el concepte preu-efecte, i per tant als polítics que hajen pres la decissió.

    * http://elventiladorpertavernes.blogspot.com.es/2013/02/que-va-costar-lobra-de-teatre-que-es-va.html#comment-form

    ResponderEliminar