miércoles, 23 de noviembre de 2011

XARRADES A LA CASA DE LA CULTURA SOBRE JUBILACIONS I PARTICIPACIO CIUDATANA

La Casa de la Cultura acollirà dimecres dues xarrades sobre la reforma de les pensions HUI A LA CASA DE LA CULTURA DOS ACTES D'INTERÉS:


Per un costat, a les 19,00 hs. una Xarrada sobre  la reforma de les pensions en el regim agrari i a les 20.00 hs. altra sobre la reforma de la jubilació en general.


Les dos serán impartides per advocats i economistes de la asesorìa Asepyme de Tavernes amb colaboració del Ajuntament, i promogudes per Aceplat, associació de comerciants de Tavernes i la del Mercat municipal.


Per altre, i casi a la mateixa hora , de 18 a 21 hores i en el mateix lloc, escomença la primera taula sobre el Pla de mobilitat sostenible ,dirigit per la regidora de participació ciudatana , dividit en tres taules amb debat obert, on es parlará sobre la ciutat que volem .
Seguirá amb altres taules el Dilluns a la mateixa hora i lloc i el Dimarts a la mateixa hora peró al Braç Treballador.


Es una llástima que les dos coincidixquen donat que molts dels que anem a participar en una voldríem fer-ho també en l'altra, donat que som empresaris, com el meu cas, pero també som ciudatans compromesos amb el nostre poble . 

Anem a intentar parlar amb Asepyme i amb Karina Vercher per vore si es pot acurtar una i retardar l'altra una estona, i així poder assistir a les dos els interessats que crec deguem ser tots.

Vos informem.

1 comentario: