miércoles, 9 de noviembre de 2011

¿PODER VALENCIA?

Rato tiene decidido que Olivas abandone sus cargos en Bankia

RODRIGO RATO TIENE DECIDIDO QUE OLIVAS DEBE DEJAR BANKIA (Fuente, Las Provincias)


Primer Bancaja queda engolida dins de Bankia, i ara es carreguen al ex-president del consell i president de Bancaja.

La CAM eixirá subasta, i entre el possibles compradors ningú té capital valencià :SantanderBBVASabadellBarclaysIbercaja y un grup inversor. Si la compren ú delstres primers , lo mes segur es que la engolixquen y desaparega la marca o al menys tanquen oficines : recordemque açí  a Tavernes estan les dos últimes enfront o a esquenes de la CAM, mantindrán 2 oficines casi de costat? No eu crec.
Si la compra un fondo d'inversions, a saber on acaben, el seu objectiu es especulatiu..
 L'única esperança es que la compre Barclays, que supossem vols expandir-se i per lo tant mantindria oficines , o Ibercaja, ídem, donat que fa ja uns anys va buscar local per a obrir en la nostra ciutat.

Banc de Valencia : está  pendent de o be el reforçe  Bankia, donat que tenen un 30% del seu capital, la veritat no pareixen massa interessats en el tema, o l' intervnga el estat i després el venga al millor postor.

EN RESUM : Tres entitats abans valencianes en mans de forasters, i jo em pregunte, perqué no s'ha aprofitat per a nacionalitzarles amb capitàl valencià i fer una banca pública, al servici dels xicotets empresaris, comerciants i autónoms, tan ofegats per la banca? Per a Formules 1 i altres  si n´hi han diners.

TOTAL,on está el "poder valencià" del que tant s'enorgullixen alguns? Jo no el veig per ningún costat, i vostés?


Senyor del anónim, es referix vosté a èste?

3 comentarios:

  1. Pesem menys qu´'el huelo eixe de "Aquí no hay quien viva" o "La que se avecina".

    ResponderEliminar
  2. Eixe, eixe, el mateix, que bó eres, editor, el mateix pesem o menys encara.

    ResponderEliminar
  3. QUINA VERGONYA, ALTRA VEGADA ENS HAN VENUT PER QUATRE DUROS, VOTEU A PARTITS BOTIFLERS CENTRALISTES, VOTEU, ¡¡¡ VIXQUEN ELS PAISOS CATALANS, VIXCA LA TERRA LLIURE, VIXCA EL PAIS VALENCIA !!!!!!!

    ResponderEliminar