viernes, 11 de noviembre de 2011

DE MITJES VERITATS

En primer lloc, perdoneu si n'hi ha alguna falta ortográfica doncs no disponc hui del corrector per fallida técnica.

He estat seguint estos díes l'actualitat mitjansant altres blogs locals i diaris regionals, i els recomane que, abans contar una cosa, la contrasten. I vinc a dir açó donat a varios temes que afecten a la plaja.:

El clot del carrer Illes Balears es més dificil de solventar d' el que pareix, donat que per devall passa una sequia i la solució es cara i dificil, per lo tant si aixó li afegim que no n'hi ha un duro en les arques municipals, doncs aixó, paciencia que tampoc es una vía principal, jo ni sabía  on estaba dita plaça, es la de darrere del Calypso.

Depuradora: no es fa no perque el tripartit no vullga gastarse el diners en expropiacions i per aixó la Generalitat no ha previst partida per fer-la, al revés, es torna el préstec perque aquella no te previst fer-la de moment, i per lo tant, per a que volem expropiar i pagar interessos. Acás el anterior govern no havera pogut expropiar si ja fa al menys dos anys que tenen a la porta de l'alcaldia el planol de dita depuradora, o es que sabíen que no n'hi haven diners per a ella en el 2012?

El PP de Tavernes pide que se aclare el futuro de los 40 millones de euros para la depuradora (Titular de Las Provincias, edició Safor)
Seguiu així, seguiu, millor per als demés partits que ens presentarem per a treballar pel poble, i no per afonarlo en tant de no colaborar amb el govern local, seguiu .


L'escoleta : es ta ja en marxa, el seu acabament, junt a , per fi, l'urbanització de Playa Naranjos o Sardina.

Foto presa de Las Provincias 

3 comentarios:

  1. a vore si será el clot de la font...

    ResponderEliminar
  2. Sacar en Las Provincias el tema es para matarlos, vaya ayuda que están haciendo a la imagen de la laya, y Aceplat peleando por sacarla adelante, no les voteis, empresarios de la playa, con tal de castigar al gobierno son capaces de todo, incluso de dañar la imagen del pueblo, no han digerido el perder el gobierno local y más aún cuando sus compañeros están triunfando, más por desméritos del contrario que por méritos propios, en el resto de España, son unos parias dentro de su partido.

    ResponderEliminar
  3. Doncs Vicent, ara trauen també lo de la depuradora, es que no tenen remei,en tal de desgastar al govern son capaços de afonar més encara al poble.

    ResponderEliminar