miércoles, 2 de noviembre de 2011

UPyD es presenta a Tavernes



                                                 
Rosa Diez visitarà València Capital el proper diumenge dia 6 de Novembre i el dijous dia 17 en que  
                                     tancarà la campanya electoral, abdos actes en la via pública.

               



Toni Cantó estigué en  Tavernes el dijous dia 3 de Novembre visitant el "mercadillo" i prèviament reunint-se amb Mitjans de comunicació locals i comarcals així com associacions civils i un grup de empresaris comerciants i professionals.














7 comentarios:

  1. Ahir va estar açi Toni, es va fer de besar i ferse fotos i donar autografos hasta el monyo, anem bé, molt bé.

    ResponderEliminar
  2. La gente esta pensando en un cambio y ayer recibieron muy bien a Toni, yo creo que ven en él una nueva opción que no les desagrado para nada. Estuvo muy simpático con la gente, haciéndose fotos y dando besos y explicando muy claramente el proyecto a todas las personas que le preguntaban
    Ahora hay que dar un paso y demostrar que se quiere ese cambio en las urnas, acudiendo a votar el próximo día 20N a UPyD

    ResponderEliminar
  3. Solo por ver a ese cacho tio guapo hablando en el congreso, ya le voy a votar, y si es igual de bueno que cómo actor, dos en uno.

    ResponderEliminar
  4. ¿Ese nano pelado, con cariño, no es el señor Estruch? Ay madre, ya se quién publica ésto, no me lo pierdo en adelante , ya se por que hay este articulo en este blog de este partido y nada de los otros.

    ResponderEliminar
  5. Si soc jo, gracies pel cumplido, menys mal que m'eu dius en ncarinyo, ara, al costat de Cantó...doncs que vols, encara empijore.

    En quant a altres partits, sapiques que ja els he convidat a participar en lo que vullguen, el meu e-mail no es secret, está al encapsalament del blog, sols en falta parlar amb algú d' EU, doncs sols conec a Cándido i no crec qu' ara els vullga masa a estos assenyalats.Si algú d'eixe partit eu llig, feu-ho saber al vostre partit, teniu les portes de bat a bat en este blog.

    ResponderEliminar
  6. Enrique Estruch i Ferrando10 de noviembre de 2011, 8:23

    El dissapte fem el mercadillo de Gandia, el dimarts el de Barx i el altre divendres el d'oliva, ahir un company de Xeresa estaba fent Almoines i demés pobles xicotets d' eixa zona de La Safor, en xeraco estem en fase d'implantació, per treball no será, som pocs peró bons...

    ResponderEliminar
  7. Recomane a tots els politics que xafen els mercadets, s'enssenyarán moltes cosses i sabrán el que pensa de veritat el poble.

    ResponderEliminar