martes, 22 de noviembre de 2011

JA EU DEIA EN ALTRE ARTICLE : ELS XICOTETS, TAMBÈ EXISTIM

I açí tenim la prova, tres valencians, dos d'ells de la capital i u de Sueca, nous congressistes per València en representació de partits abans xicotets,  en el cas de IU i UPyD  han passat a ser la tercera i quarta força respectìvament pel nombre de vots, que no pel d' escons gràcies a la malaìda llei d'hont, feta a la mida pels grans partits que no la volen canvìar doncs el PP no tendrìa majorìa absoluta si s'aplicara un sistema just i proporcional, el d' un home un vot,  EU tindrìa 25 escons i UPyD 17.
Així, cada escò a estes dos forçes li han costat més de 200.000 vots mentres que a Amaiur li han costat sols 47.000, a PNV 60 i poc mil, i al PP o al Psoe ni això. 
Per altra part deixa de ser xicotet, dins del seu àmbit autonòmic, també Compromís, amb un escò al congrés i 6 a València.

Per lo tant, dins de les diferencies ideològiques que al fi i al cap no en son tantes , al menys en lo social i econòmic, n'hi que unir-mos en una pinya per a qu' es canvìe el sistema electoral i el vot d' un espanyol, siga d'on siga, valga el mateix. 

Vullc per últim donar-li ànims a ERPV i en concret a Salavert i Serra, persones en les que es pot parlar i discrepar amb educació i tolerància, eixe es el camí, i no el de més de quatre desgavellats tant a dretes com a esquerres que tracten de feixiste al que no pensa com ells, per eixe camí de tolerància Serra i Salavert, sempre ens trobarem, una abraçada.
 

Açì teniu les fotos i dades dels tres nous valencians al congrés :


Toni Cantó, UPyD, 46 anys, València, actor.
Archivo:Baldo.jpg
Joan Baldoví, Compromís, Sueca, 53 anys, professor d'educaciò fìsica




      
Ricardo Sixto, EUPV,44 anys, València, Llicenciat en Geografìa e Historia
























Mireu els colors i compendreu l'injusticia de la Llei electoral : mentres el rosa o el verd son el quart (UPyD) i tercer (EU) respectìvament al gráfic dret, el dels vots, no eu son al de la esquerra, els dels escons, on pasen a ser sext (UPyD) i quart ( EU).




4 comentarios:

  1. Todos los pequeños crecen, algunos más rápido y más altos, otros menos, como tú, Enrique, pero mientras los cimientos sean buenos, y los tuyos lo son, sólo hay que ver a tu padre. Los de tu partido también lo son, no tengais prisa, poco a poco pero con base, hay un dicho que dice que "quant més gran més trompellot", que no os pase eso.

    ResponderEliminar
  2. Una llei injusta no es llei, al menys no es ética. Conteu-me amb mi a les properes, açó es "la democracia para el pueblo pero sin el pueblo".

    ResponderEliminar
  3. Hay que cambiar la ley ya, no todo es azul o rojo, hay más colores donde elegir

    ResponderEliminar
  4. anónim rosaet, abans blau o roig, depenía.23 de noviembre de 2011, 13:39

    La llei del ambut, lo gros per a ells i l'estret per a nosaltres.

    ResponderEliminar