jueves, 17 de noviembre de 2011

La huida de los chinos deja los comercios de Ruzafa vacíos y hunde los precios de alquiler

                                    Made in China

Medio centenar de locales quedaron sin uso tras la marcha de los empresarios a un polígono industrial en Manises 


 I ARA ANEU I ELS SUBVENCIONEU CINC ANYS MÉS D'IMPOSTES, 
 I ELS D'AÇI, TANCANT PER NO PODER AGUANTAR LA CRISI.


8 comentarios:

  1. Informeu-se bé i no sigueu populistes. Les subvencions als comerços chinesos venen del seu govern. Si voleu fer un blog seriós, haurieu de comprovar les coses abans de publicar-les.

    ResponderEliminar
  2. Si es així, que no teu pose en duc-te, a canvi de que el seu governs els subvenciona? Per la cara bonita? NO, a canvi de la rebaixa de aranzels a les nostre multinacionals, el qual a tu i a mi, salvo que sigues accioniste d'una d'elles, es beneficia ben poc i per contra si ens perjudica les ajudes als xinesos.

    ResponderEliminar
  3. Primer que res, crec que per a escriure un blog deuries aprendre a escriure en valencià i si no vols, escriu en castellà (si saps). No es admisible que en compte de posar "dubte" poses "duc-te" (el 'te' fa referencia a tu, no es posa quan a ú li dona la gana), "aranzels" s'apostrofa, "salvo" no existeix al valencià, etc. Jo no soc ningún filòleg i sé que faig algunes faltes, pero lo d'eixe paràgraf no te nom. I tornant al tema, tampoc tens ni idea d'economia. Tant les subvencions com la retirada d'arancels son decisions unilaterals del govern xinés, que pinta el govern espanyol ací? A cas el govern espanyol bloquejaria les transferencies si no retiren els arancels? I per cert, creus que a Espanya no li convé que lleven els arancels d'exportació? Si digueres els d'importació... Quanta gent coneixes que treballe a la ford? O que exporte les seues taronges? O pernils, vins, verdures, etc... Sincerament, no tens ni idea de res.
    A mes a mes, a la primera linia de la teua resposta em reconeixes que has escrit l'article sense saber sobre que escrivies. Patètic.

    ResponderEliminar
  4. Escribo con un corrector que me da la opción de valenciano, a ver si ahí está el problema, que yo escribo en mi lengua y usted en la lengua madre.
    En cuanto a economía, no soy experto ni lo pretendo,pero reitero lo que le señalo en el primer comentario.
    Y de ahí deduce usted que no se de nada. Soy Licenciado en Derecho, acabé la carrera en los 5 años que tocaban por entonces con una media de notable, Administrador de Fincas Colegiado, Agente de la Propiedad Inmobiliaria y, desde el Sábado tengo un crédito sobre energías y he pasado a ser un firme antinuclear.
    Además he sido gerente de una constructora 7 años y de un taller mecánico, aunque de mecánica si que no tengo mucha idea, tres años más.
    Digo yo, que al menos de derecho , especialidad empresa y derecho civil, subespecializado en propiedad horizontal (solo administro ahora unas 400 viviendas, sabe, en 22 años más de 1.000 y intermediado en unas 100 compraventas) y de construcción algo habré aprendido.
    ¿Y usted, usted a qué se dedica, que ha estudiado , a que dedica el tiempo libre que decía Perales? espero que al menos sea economista o administrativo como mínimo, ya que se atreve a dar clases de economía.
    Por cierto, ¿está usted participando en las mesas sobre sostenibilidad? Si es así nos vemos esta tarde, porque yo sí que lo estoy haciendo, y si no, lea usted mis artículos sobre energía y sobre estas mesas, por lo menos ahí no me pillará y algo aprenderá.
    Saludos maestro.

    ResponderEliminar
  5. P.D. sí, he escrito "y intermediado" perdón, no me he dado cuenta.

    ResponderEliminar
  6. Supose que lo de la "lengua madre" ho dius per el tema de català i valencià. Simplement dir-te que hauràs de reinstal·lar eixe corrector ja que encara que el que utilitzes estiga basat en les normes del Puig, no tragaria eixe paràgraf que li has posat. O es mentira que li has passat el corrector, o es que no saps com funciona i qualsevol que vega el que has escrit (valencianista, catalanista o com tu vulgues) li farà mal a la vista.
    Per una altra part, veig que m'has donat la raó en tot. Si que saps escriure en castellà, enhorabona, per tant, hauries de seguir així i deixar el valencià (del Puig o com tu vulgues) a qui sàpiga escriure'l. Per una altra part, tant que has estudiat i tan sabut que et creus, no has sabut donar la més mínima rèplica al meu argument a favor del teu comentari.
    Resumint, escrius una entrada al blog i la primera rèplica em dones la raó (no ho poses en "duc-te") i a la segona rèplica em dius que tens raó per ser molt sabut i per haver estudiat tant i quant sense donar cap argument a la teua tesi.
    Ara puc dir-te, que soc professor d'economia aplicada a la Facultat d'Economia de la Universitat de València. També soc director d'un màster a la mateixa facultat. Supose que, exposats els meus galons, puc dir-te que un burro bola, ja que soc mes sabut que tu.
    Un poc de llàstima si que dones.

    ResponderEliminar
  7. Vaig a pasarme al SALT,a vore si així ens posem d'acord. Peró el recomanaría llegires la tesi esposada per una estudiant de llengua catalana en darrera taula de filología valenciana, sobre el que passa quant els que estem intentant escriure en la nostra llengua som atacats sense pietat per als puristes : que tornem al castellá, i , segón la teoría compartida per la majoría d'els presents a eixe fórum : mes val escriure en un mal valencià, donat qu'escrivint s'ensenya molt ú, que en un mal castellá. supose eu trobarás en la página web de la AVL.



    En quant a lo qu'el done la raó, doncs sí, tinc eixa manìa, la de no donar com a dogma de fé el que dic o crec sempre que algú que sápiga algo més que jo,i, com este el cas, em raona la seua discrepància en el que dic.

    Açó no es un quadern de tu dius i jo el contrari perque sí, com es fá en altres blogs, si no un blog d'encontre i de d'intercanvi de opinions, com este cas, i de reflexió final,, que en este cas es que quant parla algú que sap i prou d'economia, com es este el cas, jo li done la raó i deixe els meus errònees arguments.



    No has entés lo de la exposició dels meus estudis, teu dia en contestació a la teua afirmació de que no se de res, sols el conteste que de lo teu no sabré, eu reconec, més que tú, peró que de altres matèries ahí en podràs discutir, com he fet jo en este article de marres, peró tindràs que donar-me la raó al menys en el meu camp : el dret inmobiliari, donat el cas.

    Per últim dius que done llàstima : doncs per això es per lo que m'han convidat ùltimament per a participar a tots els fórums i taules públiques, soc el cap visible a La Valldigna d'un partit que ha obtés 327 vots a Tavernes i més de 500 a La Valldigna, he segut fins que m'he cansat secretari del AMPA del Patronat, porte ara l' assesoría jurídica i els compters de la E.P.A. i de 15 comunitats de veïns amb uns 400 propietaris, i he segut secretari local i després president local i comarcal d'un altre partit durant quasi 20 anys : Deu de ser per això, per llástima.

    El tinc que dir que amb aquest últim comentari que has fet, has "cagat" tot el bon argument que has exposat fins al moment.

    No obstant, com tots sempre errem en algo, el convide a seguir debatent el que vullgues donat que en general eres educat, tolerant i escrius amb arguments, que es el que volem potenciar en aquest blog.

    Una abarçada.

    ResponderEliminar
  8. Primer que res, reconèixer la teua gran educació y talant. Crec que, possiblement, en el fervor del debat he sigut un poc dur. No obstant, crec que si escrius a un lloc que pretén ser llegit per molta gent i sabent que fas faltes, es una falta de respecte (o gran desinterés per la teua part) no molestar-te en passar el corrector. Hui en dia tenim suficients ferramentes per a escriure bé. T'anime escriure en valencià i a ser un poc més rigorós als articles que escrius. Et recomane aquesta web http://www.softcatala.org/corrector_ortogr%C3%A0fic
    Un abraç.

    ResponderEliminar