miércoles, 9 de noviembre de 2011

EL GOVERN MUNICIPAL ES REUNIX AMB COMERCIANTS



El govern municipal de Tavernes s’ha reunit per primera vegada amb una nombrosa representació dels comerciants locals amb el fi de col•laborar amb tots els sectors i dinamitzar- los.


           La resposta dels comerciants i empresaris ha sigut molt positiva. Al voltant de 140 comerciants i empresaris locals d’àmbits molt diferents es van reunir en el saló de plens de l’Ajuntament, que és quedà menut per a acollir-los. Es van desbordar les previsions inicials, cosa que demostra el gran interés que va despertar .
    En el torn de paraules obert amb els comerciants, i a causa de la nombrosa presència de diferents sectors i la gran quantitat de punts de vista i temes que s’hi abordaren, s’acordà convocar unes properes reunions sectorials per a tractar d’aportar possibles solucions als problemes que afecten de forma particular cadascun dels sectors. 


   Les primeres accions concretes resultat d’esta primera presa de contacte entre Ajuntament i comerciants de Tavernes seran fer una campanya inicial audiovisual i potenciar l’ambient nadalenc als principals nuclis de la població, en qüestions lumíniques i sonores, per a posar a l’abast dels veïns de Tavernes un entorn més propici per a poder fer les compres al comerç local.

4 comentarios:

  1. Este article es un resum de lo que ahir es va tractar en dit acte, pero deurà d'ha-verse encapçalat i definit com una reunió amb comerciants, hostalers, professionals i empresaris, doncs de tot havia.

    Jo opine el mateix que l'alcalde : no es pot parlar amb 140 persones de diferents sectors al mateix temps, doncs al final acaba sent un guirigall.

    Per aixa, demà l'associació d'empresaris i comerciants de la plata ACEPLAT , ens reunim amb Carmen Canet, regidora de plaja, turisme i urbanisme, per a tractar els temes concrets que con a part singular del poble ens afecten : es-coleta, avinguda, sanitat, desestacionalització, comunicacions poble-plaja, etc.

    Vos mantindrem informats.

    ResponderEliminar
  2. sempre se deu citar la font d'informació o de recursos gràfics
    De res.

    ResponderEliminar
  3. Tinc permís del responsable del ajuntament per a copiar de la página web d'este cualsevol tema publicat en dita página, val?

    ResponderEliminar
  4. Para qué, luego ira el PP y os sacará los colores a la mínima hasta en la prensa regional.

    ResponderEliminar