miércoles, 30 de noviembre de 2011

DE CARRERS, PEATONALS ? PLAÇA TEODORO LLORENTE


Tinc la sort de viure en un dels pocs carrers semipeatonals del poble, donat que en teoría sols hi poden entrar els vehicles dels propietaris podem accedir a ell amb aquestos els veïns amb gual, ens obligaren a això,la resta eu tenen que fer a peu.

I dic en teoría, perque dit carrer seguix seguint un continu pas de motos i bicicletes des de el carrer Sant Agustí al carrer Barranc , i de cotxes no, com podeu vore a la foto,  perque no poden passar, i tot, per no anar a buscar dit segon carrer des de el primer.

Hem denunciat diverses vegades el fet a diversos concejals, tant de l`'actual govern com d'el de abans, en foros públics  i a la policia des de l'epoca del anterior cap de policia fins al actual.
 I quina solució en han donat ? per  un parell de mesos, posar una senyal a l'altura del cantó entre Sant Agustí i la pujada a Teodoro llorente (en el cantó de la casa de Quiles, abans de Don Lorenzo per a que tots els més vells ens entengam), senyalitzant qu'el carrer es peatonal.

Doncs ni això :  eixos dos mesos qu'estem esperant dita senyal promesa i quant li he preguntat recienment al cap de policia per que no s'ha possatem diu que perque no n'hi han pals per a sostendre-la: de risa.

No obstant, com no n'hi ha concienciació ciudatana, si no reforçen la senyal amb presió policial anem a quedar igual, donat que quant recrimienm als motoristes o ciclistes la seua incìvica actitut encara ens planten cara i ens fan inclús la "peineta" : com sempre son els mateixos, amb qu'els es escarmenten vorás com no passen més, i a més, l'ajuntam,etn recuada un poquet, s'eu mereixen els infractors reiterats.

De moment, un veì ha posat una solució temporal, la que podeu vore en la foto, a vore si així a  algú li dona vergonya i ens posen la senyal . De moment, son les 9 i porte des de les 7 del matí escribint, no a passat ni una moto, a vore si es eixa la solució ?


Ja hem tingut quasi tres atropells, per sort, sols quasi, esperem no en tinga que n'hi haure un per a pendre solucions efectives.

ALGUIEN HA AÑADIDO ESTA MAÑANA UN CARTEL COMO EL SIGUIENTE :


De momento he de decir, dado que el despacho lo tengo a pié de calle, que ha hecho efecto pues casi no han pasado motos en toda la mañana. ¿ será esta la solución? seguiremos informando.







No hay comentarios:

Publicar un comentario