jueves, 3 de noviembre de 2011

Nada nuevo en el horizonte.

Acabe de pagar-li una repasadeta a la premsa local i regional, i res de nou : la botella mitja buida o mitja plena, depenent del mitjà que llixques, si es progovern o anti-govern .
Sols tres noticies m’han cridat l’atenció, i les tres son de persones lloables :

Ha faltat En Vicent Sos, tercera generació d’una familia arrocera d’Algemesí, que desde un humil molí va crear un imperi i una marca d’arrós reconeguda  a nivell internacional. A més, dita familia tenía una relació molt especial en este poble, i més en concret en la meua familia : Qui no ha sentit parlar de la finca del Sos, en Tavernes o en La Barraca? Doncs les parets que rodejaven la del poble, les va fer el meu iaio patern, al qui li van proposar el adoptar a mon pare ante la manca de descendencia directa del fundador. Que sería de mi si així aguera passat? Qui lo sai.

Per altre costat llixc que Germán Bosch, ha creat un nou bombó, el cual fi es relaxarmos després d’ una dura jornada, sentaets en el sofá mentres el degustem… esperem el faja light també, per als que tenim cuerpo serrano. Un deu Germán, emprenedors com tú, gent sana i preocupada per potenciar el negoci, es el que necessitem davant este mon de botellons, drogues i demés destarifs.
Per últim, reseñar que una familia de Tavernes, els Borrasa, ha conseguit reunir a més de 70 membres de la mateixa: Açó, en els temps que corren, en que s’ha perdut el sentit de familia com a tal, es tot un notició. Enhorabona a Juan , Lucia i restants membres de la saga. 

4 comentarios:

  1. Un 10 para German que nos endulza la vida y un diez para la familia Borrasa por haber conseguido la hazaña de haberse reunido. En cuanto al Sr. Sos no lo conocia pero su marca es sinónimo de alta calidad, D.E.P

    ResponderEliminar
  2. El mateix dic, hi ha que reconeixer als emprenedors com aquestos tres casos.

    ResponderEliminar
  3. Demà mateix estic en el mercat comprant un bombó dels de Germà perquè m'endolcisca un poc la vida. Enhorabona per potenciar el negoci amb tantes iniciatives com tens

    ResponderEliminar
  4. Yo conocía al fallecido señor SOS, al que le costó un gran disgusto el vender su empresa a una multinacional pero no tuvo más remedio que hacerlo para salvarla, RIP.

    ResponderEliminar