jueves, 3 de noviembre de 2011

ADVERSARIS I ENEMICS POLITICS.

Hui s’han reunit els representants del partits politics PP, Psoe, Compromís, EU, ERPV, UPyD  i PCPE per a repartirse els espais electorals. Ha reinat la tolerancia, la comprenssió i el bon fer entre tots i s’han repartit els espais en breu temps i en  total acord.

Sols una nota disonant : Al PCPE al ser el menys representatíu li han tocat els dos espais que li corresponen en la plaça dels Furs dels sequers, espai qu’en principi no era el preferit dels partis xicotets, donat que tenen cadascú  sols 2 cares de les  32 totals. Sería d’esperar que un dels “grans partits” li havera oferit a este partit el canviar ú dels seus espàis més centrics per una de les dos cares de dita plaça, pero no ha segut així, ha tingut que ser ú dels menuts el que eu ha fet. I perque eu ha fet? Perque per al representant de dit partit,  per damunt de les ideologíes están les persones i, sobre tot, els amics, i per a ell el representant del PCPE, sobre la gran diferencia ideológica qu’els diferencia es , ante tot, un bon amic, mai un enemic politic, en tot cas un adversari, que no es el mateix.
Reflexionem sobre adversaris i enemics, es molta la diferencia, i deu de prevaleixer lo primer, mài lo segón, però, per d’amunt de tot, les persones i les seues relacions personals.
Vull aprofitar este article per a homenatjear a aquells politics locals que, des de les seues discrepancies ideológiques, i en les primeres legislatures, el periode més difícil, treballaren pel bé del seu poble com a únic objetiu, amb tolerancia i respecte, rivals pero mai enemics,m’en deixaré alguns, disculpeu-me de bestreta,  però tots els recordem a tots, i a tots moltes gracies: Miquel, el Nyau,Mig cafenet, Pelagallos,Voro, Rafa,  Ressu, Ximo Bononad, Ximo Altur, Eduardo , Espinosa, Landete, Sala, Pepe Escrihuela, Venenet, Cholí, Torró, fesol i fesolet,….i tants i tants altres que han passat per este ajuntament.
Un abraç per a tots i un record per als ja difunts, I qu’els actuals i futurs politics seguixquen el vostre exemple.

9 comentarios:

  1. M'alegre de que la tolerancia i el respète es donen al nenys en el nostre poble, seguiu aixi.

    ResponderEliminar
  2. Amunt Antonirt, el poble plá estem amb tu.

    ResponderEliminar
  3. Toni, guerrillero, fins al fi.

    ResponderEliminar
  4. Amunt els de la cullera ...4 de noviembre de 2011, 13:56

    M´agrada lo qu' estic llegint fins al moment en este nou blog, vos seguire , ánim a tots els petits, alguna vegada tots eu hem sigut i poc a poc , uns menys i alters més, en creixcut.

    ResponderEliminar
  5. Toni, a mort, no desfalleixques, i un deu per al que t'ajudat, aixó es ser demócrata i, sobre tot, amic,

    ResponderEliminar
  6. Llegiu, si vos plau, el que dic al respecte en l'article sobre feixisme.

    ResponderEliminar
  7. També n'hi ha gent del últim periode del régim que entraren al ajuntament democráticament, per votació popular, com el pare del editor ¿o no?. Qui no s'eu crega que pregunte als majors, sobre les elccions del any 71-72.

    ResponderEliminar
  8. Jo ahí no entre, com tu compendrás,pero recorde a ma huela mon tio, obrers i gent del carrer Buenos Aires repartint, caixa vaig l'aixella, paperetes per tots el barris, sobre tot pel seu, donat que per a ells era tot un orgull qu'entrara al ajuntament, junt als e sempre,un simple obrer naixcut al seu carrer
    I cuant el nomenaren tercer tinent d'alcalde, en el pleno no cabíen.

    Aprofite per a donar-los les gracies a tot ells.

    ResponderEliminar
  9. Esta setmana m'he trovat amb les dos cares : la feixista d'aquell o aquells que ens sabotejaren el cartell, o el feo qu'en va fer l'altre dia un concejal del PP, hasta fa poc amic, i per altre costat el carinyo qu'em demostra Carmen Canet o la salutació i les gracies qu'em doná el alcalde per haver asistit a n acte cultural, o l'apretó de mans sincer qu'hem doná un altre concejal del PP , el millor de tots en tota seguretat, fa una estona he estat amb la seua mare i la he felicitat pel fill que té,o la xarla tranquila i amigable que he tingut estos díes amb Salavert, o... es dir, millor de los segón que de lo primer, aixó vol dir que anem bé, pel bon camí, el de la tolerancia entre adversaris polítics que no enemics, sigam així i entre tots, acorralem als feixistes intolerants que tots sufrim.

    ResponderEliminar