miércoles, 2 de noviembre de 2011

Sobre l'apertura de la piscina coberta

Donat que en diversos blogs es parla de re-apertura en primer lloc lo que tinc que dir esque sols es pot reaperturat alguna cosa que ja s'ha obert en anterioritat. Una vegada dit açò i amb el permís d'un dels afectats passe a explicar-los lo que se sobre el tema per motius professionals, com assessor legal d'un d'ells.

Estos senyors de la piscina, que deuen sols açi en el poble passa de 115.000 euros a tres proveïdors, volen obrir la piscina en el IVA que es te que tornar hisenda i que ells no han pagat als seus proveïdors, pues es l'IVA de les factures presentades i no cobrades per estos, als que ara es proposen una quita del 50% i cobrar d'açi dos anys, es dir, negoci redó, jo en volta de invertir 1,6 milions en invertix 300.000 menys i obri en diners d'altres, i com a més les possibles pèrdues les cobrix l'ajuntament, doncs mel de romer.
Peró eu tenen clar, els advocats dels proveïdors amb sol·licitat dels jutjats corresponents la retenció d'eixe IVA fins que es veguen els juís. Jo , com advocat, els he aconsellat que s'unisquen o al menys demanen al TSJ la unió de totes les demandes en un sols jutjat, es mes fàcil que t'aproven retindre el IVA a tots els acreedors junts que per separat, donat que el montant evidentment augmenta i s'equipara lo ha retindre en lo demandat.Dos d'ells hui es van a trobar i parlar i es posaran en contacte amb el tercer, i l'intenció del meu client es reunir a tots els que ell coneix i que son de Gandia, Xeraco i alrededors, i als que en total hui es deuen uns 300.0000 euros calculem.

Es, desgraciadament una realitat que ens afecta doncs la piscina m'entres parada i estropeantse, no vull pensar com estarà la sala del gimnàs que te una gotera i el parquet tot alçat.

4 comentarios:

  1. D' açó he sentit parlar en altres llocs al senyor Estruch,suposse será ell qui ha fet aquest escrit, doncs si es client seu será veritat el que compta, per a cagarse, amb perdó.

    ResponderEliminar
  2. Efectívament, soc jo , ahir vaig tornar a vissitar la piscina per temes profesionals, estaba plena d'aigua verda i els corredors amb aigua del carrer, un desastre, o eu solventen prompte o abans estrenar-la la tindrem que refer tota.

    ResponderEliminar
  3. Yo ya tengo cerca de 70 años y no se si nadaré algún día ahí, lo veo verde como el agua de la piscina.

    ResponderEliminar
  4. Que ganas tengo, editor, de que puedas contarlo todo, que ganas tengo, a mi me has contado sólo un poquito y tengo los pelos de punta, esto va a ser una ruína para el pueblo, que pagará todos los años las deudas de la piscina, y más si la abre esta gentuza a la que,extráñamente, se la adjudicaron.Dios nos pille confesados.

    ResponderEliminar