jueves, 24 de noviembre de 2011

PRIMERA DE LES TAULES SOBRE MOBILITAT SOSTENIBLE






AHIR, TAL I COM ANUNCIAVEM, ES VA PORTAR A TERME LA PRIMERA DE LES TRES TAULES PREVISTES SOBRE MOBILITAT SOSTENIBLE, DINS DEL PLÁ DE PARTICIPACIÓ CIUDATANA PROMOGUT PEL AJUNTAMENT.


Primer es va fer una xarla amb audiodisuals per part de les técniques que han preparat el tema, incluin-se un vídeo aportat per Valldigna Accesible on es podìen vore perfectament les mancances en accessibilitat que encara te el poble, seguit de , al meu paréixer, lo més interessant i objectiu final de la taula : la participació dels presentes aportant cadascú les mancances observades al poble i possibles solucions a éstes, de lo que es va prendre deguda nota per part de les técniques, a fi de al final de les taules, fer un document que arreplegue tot açómancances i solucions, i que li servixca al govern municipal per a estudiarles i solventarles.

En fi, una bona estona que es quedà inclús curta de temps, bona senyal de les ganes ciudatanes de participar i que seguirá el Dilluns  en el mateix lloc i hora, de 18 a 21 hores, i el Dimarts en el Braç Treballador amb el mateix horari, i que tractaran més específicament sobre accessibilitat en el àmbit del esport i de les activitats económiques.

Vos anime des de açì a tots a que acudiu a elles, doncs entre tots farem un poble, també podeu participar entrant a la web participa.tavernes.es. 

Dos eixemples d' inaccessibilitat, al carrer al sur del Parc del Molló : Dalt, un pas de viandants qu'escomença en rampa i acaba en un rastell de al menys, un pam (n'hi ha un altre un poc més a ponent, quasi en el encreuament amb el camí Marenys).
I baix, un pas qu'escomença amb una senyal, curiosament la de pas de peatons, i acaba en un  rastell sense rebaixar i , per a rematar-ho, una palmera. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario