sábado, 5 de noviembre de 2011

SOLIDARITAT, MENJAR I TEATRE.


Per fí una bona  notiçía als mitjans locals de comunicació :
Anit passaren una bona estona vegent  una obra de teatre,a cárrec dels membres del grup de teatre de la Falla La Via,escrita i dirigida per Jaime Gilabert, un foraster que ja es més valler que molts naixcuts açí i de nom "Hereus de no res". Dita representació es va fer a favor de Adisva  i va ser un éxit total de públic i de rialles.Anime als que llegiu  açó  a que demá Diumenge, a les 6 de la vesprada, ompliu la Casa de la Cultura donat que es fa una segona representació, i si viatga a  Bemofairó i Simat , també.
Per altre  costat , el proper  Dimecres es fará un altre acte , esta vegada a favor de cárites: totes les pizzes que a dos euros es venguen  a partir de les 7 de la vesprada en la pizzeria Vall exprés, del carrer Major , els seus beneficis seràn per a esta entitat , així que, el Dimecres , tots a berenar o sopar pizza, encara no ens agraden, li la doneu al gos o millor encara, a una persona necessitada que conegau.
Tavernes sempre ha segut solidaria, no fallem esta vegada, segur que no. 

6 comentarios:

  1. Tot-hom a sopar o berenar pizza eixe día, i si no vos agrada, li la doneu al gos, o, millor, a un necessitat, que de segur en tindreu algún que altre alrededor vostre, i si no, li la doneu a algú de cárites qu'estiga per allí que li la fará arrivar, encara siga gelada i se la tinga que recalfar

    ResponderEliminar
  2. Propose a La Panificadora o a Pa de Tá que fajen el mateix amb altres productes com coquetes de verdura, tomata o pesolets, per eixemple, o un Dijous amb coques de Mestall.

    ResponderEliminar
  3. Aunque prefiero una buena coca de tomaca i pebre, esa noche a comer pizza, mis nietos se alegrarán un montón y además ayudaremos a Cáritas, de la que todos formamos parte, lo necesitamos, por favor, ayudádnos.

    ResponderEliminar
  4. ¿cuando repiten la obra de teatro? todos los que fueron me dijeron que estuvo muy bien?

    ResponderEliminar
  5. Exito total las dos actividades, sigamos en esa línea de unión y cooperación y seremos grandes.

    ResponderEliminar