domingo, 3 de junio de 2012

EDITORIAL : Per una UE de persones i no de mercaders / EVOLUCIÓ D'ENTARDES AL BLOG / NOTA DEL ADMDOR./EDITOR

Que la UE s'ha convertit en un " club de mercaders" i que els nostres polítics tenen que anar de vers en quant a rendir pleitesía al amo, en este cas, ama, d' aquest club que tans diners i disgustos ens dona ? 



Per a mi no hi ha cap de dubte de que així eu es. 



Farà falta que arribe altre Jesucrist i els traga del temple-Parlament a Patades ? 



El problema es que eixe Jesucrist no es gens cristià, doncs discrimina a les persones per la seua raça, religió, etc. i ni siquiera creu en la UE, vol estar dins del sistema per a dinamitar-lo des de els seus fonaments, i a cada vegada està prenent més força per l'hastío de la gent.



A més té com a referencia al major genocida de l'historia de l'humanitat



O fiquem remei, i prompte, o el parlament europeu s'omplirà de xicotets projectes de genocida.



De fet ja hi han que jo recorde, francesos de segur i algun altre més crec que britànic, i de segur que entraràn-hi de grecs en les properes europees, això si Grècia aguanta, que eu farà, la butxaca es juga, dins de la UE .



Sí a la UE europea , però la dels pobles i les persones i no aquesta dels mercaders.







EVOLUCIÒ D'ENTRADES AL BLOG





NOTA DEL EDITOR/ADMINISTRADOR DEL BLOG : 

EN PRINCIPI, ESTE BLOG NO S'ACTUALITARÀ DE FORMA REGULAR ELS FESTIUS PER DESCANS DEL ADMINISTRADOR, DONCS M'AGRADA, COM  A LA MAJORÍA DELS LECTORS, SOL HI QUE VORE LES ENTRADES ELS DIES LABORABLES I ELS FESTIUS,  GAUDIR DELS DIES D'OÇI FORA DE CASA,  A MÉS DE QUE EL OBJECTE D'ESTE, EL INFORMAR I COMENTAR PER A QUE ES REFLEXIONE SOBRE EL TRACTAT, I SOBRE TOT SOBRE LES NOTICIES LOCALS I COMARCALS, ES VEU MENGUAT DONAT QUE, COM TOTS SABEU, LA MEUA FONT D'INFORMACIÓ SON ELS DOS PERIÓDICS REGIONALS DIGITALS I ESTOS NO S'ACTUALITZEN ELS FESTIUS NI  ELS DILLLUNS.


 O POT SER, COM HUI, NO CONTINDRÀ TOTS ELS ARTICLES ORDINARIS .


ESPERE AÇÒ NO MENGÜE EL SEU GRAU D' INTERÉS.


AIXÍ QUE, BON DIUMENGE A TOTS,  QUE EL GAUDIU TOT EL POSSIBLE, I GRÀCIES A TOTS DE BESTRETA PER LA VOSTRA SEGURA COMPRENSIÒ.

No hay comentarios:

Publicar un comentario