martes, 31 de diciembre de 2013

JA, "PA CAGAR-SE" ( AMB PERDÒ )

Acabe de rebre este missatge pel facebook de Carmen Canet : 

Per ordre de l'Intendent i del sr alcale, m'ha segut comunicat a les 5 de la vesprada que no autorizen l'acte que havia programat per esta nit.

Fins ara he estat negociant el mantenir-lo pero la negativa ha estat rotunda i no ateses les meues reivindicacions.

Lamente haver trencat il·lusions, i els meus esforços per mantenir la platja activa aquesta nit.

                              Jo es que jà flipe... o no .

RASPALL FESTIVERN 2013

Rebem este e-mail del club de pilota :   

Este matí ha tingut lloc el 2on Trofeu de Raspall Festivern 2013, amb un gran nivell de joc, on Orba ha guanyat a la Vall de Laguar per 20-0.

La classificació final ha estat:

  1. Equip d’Orba.
Dimas Kruithof Perelló-Sacha Kruithof Perelló-Vicent Caselles

  1. Equip de Vall de Laguar.
Carlos Riera Mas-Aarón Oliver Ballester

  1. Equip de Castelló de la Ribera.
Ricard Sentandreu-Toni Oliver


Han participat 13 equips d’arreu del País, us adjunte fotografia d’equips finalistes.



ESTA NIT GRAN FESTA DE CAP D'ANY EN LA PLATJA ... I MÉS

Un envetllat de 250 m2 , un escenari, discomòbil amb 9000 wats de sò, inodors portàtils ... es el que ens espera esta nit , a partir de les 23 hores, en la platja en la festa de cap d'nay que ha organitzat la Regiduría de Turisme diriga per Carmen Canet . I tot això en la plaça de l'esglèsia de la platja .

I no es tot, perquè el enventlat i l'escenari romandràn fins a reis, i en ell es dessenvoluparàn més
actes, dels que no vos podem avançar més doncs estàn encara en fase de concreció . Seguirem, com sempre, informant del que ens assebentem o ens vullguen informar . 

Que tingau un feliç cap d'any i any nou .





La regidora Canet al peu del canyò 



EL QUADERN VOS DESITJA FELIÇ ANY NOU


DEMÒCRATES VALENCIANS DE LA SAFOR-VALLDIGNA : FELIÇ ANY NOU


DEMÒCRATES VALENCIANS DE TAVERNES I DE LA SAFOR/VALLDIGNA MÉS PROP

Inaugurem una nova pàgina d'informació on trobareu tot el que 
com a partit en Tavernes/ La Safor-Valldigna publiquem  : 

www.facebook.com/democratestavernes

                                                                                                    I un nou logotip comarcal: 



Un nou correu electrònic on podeu fer-nos arrivar les vostres inquietuts, sugerències ... 

dvtavernes@gmail.com

Editorial : FINS AL 2014

Huí es dia cap d'any , i nosaltres , Quadern, ens despedim de tots vosaltres fins el proper any, o el que és el mateix fins al Dijous .

I, qué esperem per al 2014 ? Doncs el mateix que tots , suposse : Pau, amor , el plus al salón ( je,je, un poc d'humor manit no va mai gens mal ), que s'acabe l'atur, que s'acabe la crisi ... 

I ja ficats i a nivell local, i no ens cansarem de repetir-ho a força de fer-nos repetitius i amb aixó cansins, uns pressupostos municipals, qué uns i altres es deixen de politiquetjos i remen tots junts per a que esta barca deixa de pegar voltes al mateix cercle viciós, que regne la concordia però la " de verdad de la buena " entre els nostres regidors, qué tots treballen per als interessos de Tavernes per damunt dels seus partidistes ... etc. etc. etc.

I al govern en concret que deixen de ser tant partidistes, que pensen que no tots els vallers son del seu caire polític o ideológic i que varíen un poc-prou sobre tot la seua política cultural i festiva ( està bé la botifarra però també un poc d' altres coses d'altre caire ) , que asumisquen qué no tenen majoría i tenen que pactar vullguen o no vullguen amb l'opossició , que fixen bé les prioritats i no ens trobem amb recurtades en alguns servicis mentres no maquen fons en cosses no tant precises, etc. etc. etc. ... Es a dir , eixe govern PER A TOTS que a cada vegada trobe més i més a faltar .

I ara anem a l'opossició : Ja teniu clar, espere, que no aneu a governar salvo més traicions,  així qué a fer una opossició constructiva de veritat, deixeu-se de tanta política de papers i treballeu de veritat per al consens per damunt d' interesos politics , assumiu que sou l'opossició i amb això que des d'esta també es pot i es deu de treballar per al bé del nostre poble , i més quant ú es del mateix caire que els governs superiors , sobre tot el de Diputació i Generalitat que son qui ens amollen i de debò els cacaus per a mantindre el poble dia a dia , i ja no dic si ú té un lloc privilegiat al costat de qui mana ...

I més, i més, i més , però no anem a fer-ho més llarc per a no aborrir i que acabeu de llegir tot l'article .

Ilussos ? Vist el vist fins al darrer plenari on pareixía haver canviat un poc la cossa, que dure, probáblement siga una ilussió, però de ilusions també es viu, i esperem que el vist en dit plenari no fora sòls una ventà d'aire nadalenc que una vegada passats els nadals se'n vaja com a vingut 

Així que fins al 2014 , ens vegem, si tot va bé,  amb molts de vosaltres en la plaça del ajuntament esta nit , a vore que ens tenen preparat, i que siga quelcom tant digne com el que hi haurà de segur un poc més a llevant . 

HUMOR " CAPDANYL "



lunes, 30 de diciembre de 2013

Editorial extra : QUÉ FORT

Estic llegint la noticia que ha publicat el Diari de Tavernes sobre un sopar a 15 eurets de benefici per als organitzadors ( a qué no s'imagineu quí son ? ) , però a costa de la nostra butxaca, utilitzant debades les nostres instalacions, la nostra brigada municipal i les nostres taules i cadires , i amb tot això fent-li una competència desleal impagable als hostelers vallers .

Per no desbaratar-me i si açò es cert, que suposse que El Diari estarà ben informat quant ho diu, sòls vullc dir, com a valler, com a blogger i com a Coorodinador demòcrata QUÉ FORT , SENYOR ALCALDE, QUÉ FORT !!! . Açí té vosté les planes obertes per a respondre i matitzar si no es així .  

I afegir que , vallers , aneu prenent bona nota .... I NO VULL AFEGIR RES MÉS PERQUÈ ESTIC CALENTET I PREFERISC FER-HO MAB LA SANC GELADA , vos ho deixe a vosaltres, estimats comenatristes, que segur que algo tindreu que dir .

ULTIMA HORA : ACEPLAT informa , festa de cap d'any en la platja

Rebem este e-mail de Concha Gòmez, secretaria d' ACEPLAT : 
Noticia de última Hora.
Por sorpresa nos monta el Ayuntamiento la Carpa de la Mancomunidad ya...............

En la Calle Aitana , cerca del Reten de la Policia de la Playa de Tavernes os seguiré informando cuando tenga mas datos, dias, horas y Actividades .

ESTE DIMARTS 31 DE DESEMBRE, A LA PLATJA DE TAVERNES HI HA ENVETLLAT AMB DISCOMÒBIL PER CELEBRAR LES CAMPANADES DE CAP D'ANY. L'ENVETLLAT ESTÀ SITUAT EN LA PLAÇETA DARRERE DE LES OFICINES POLICIALS.


La meua opinió :

Seguim amb la política de " a bot de matoll " : Els haurà agafat vergonya despres de dir-los tot el que ens hem dit estos dies ? . Seguirem informant .

Nota de premsa de Demòcrates Valencians-Tavernes sobre la sentència respecte la moció de censura .

Des de DV volem expressar el nostre desig que amb esta sentència es pose fi a la situació d'inestabilitat que significava l'estar pendent d'una resolució judicial el govern local de Tavernes , i que amb ella a este no se li pugen els fums per una victòria tant legal com moral davant quelcom intolerable com és que per una acció de transfuguisme polític es canvie a un govern , i que assumisquen que no obstant això governen en minoria i a això s'han d'atendre, posant interés a pactar allò que siga necessari pel bé de la ciutadania de Tavernes, començant per dotar a la ciutat d'uns pressupostos municipals, per a la qual cosa sol·licitem així mateix a l'oposició altura de mires , que assumisquen que són oposició i no seran govern, i per tant que facen una oposició constructiva en benefici de la ciutadania vallera . 


Des de DV ens posem i ens posarem sempre al servici del govern per a tot allò que siga beneficiós per a la nostra ciutat i la nostra comarca, no sense per això renunciar a denunciar allò que no ens parega correcte, però sempre des de la tolerància, el diàleg i el respecte a l'adversari polític, quelcom que trobem a faltar últimament .

                                          de La Safor-Valldigna

Vos desitjem un feliç any nou 

Nota d'agraïment de A.CU.DE. pel partit de fútbol al nostre benefici

En nom de l'associació A.CU.DE. volem donar les gràcies als participants en el partit de futbol que Dissabte passat a la vesprada es va celebrar a benefici de la nostra associació : Futbolistes amics de Fernan i de Dani, entrenadors, públic assistent , i en especial a Dani Vercher i a Fernan com a organitzadors de l'esdeveniment . Moltes gràcies a tots i fins a la pròxima .

Editorial : UNS TANT I ALTRES TANT POC

No volía entrar en el tema, perquè qué conste que em pareix molt bé l'acte, però també pense que va seguent hora de traure compters amb els organitzadors i que costejen, si no tot, almenys la gran part de les despesses que ocasionen per un costat , i per altre denunciar l'agravi qué està ocorrint : Hi han cosses que ja no podem aguantar, i deguem també denunciar com va fer  dia altre blog local, la lamentable imatge que dona la nostra ciutat en estes dades nadalenques . 


  Moltes vegades no fan falta ni diners ,
sòls imaginatció i voluntat de fer-ho .
No havía eixit de nit estos díes i ahir ho vaig fer , i creuà entre altres la veïna ciutat de Oliva de nit, amb la carretera plena d'arracades enllumenades , donava goig voreu . I arribe al nostre poble i que em trobe ? Una estreleta als sequers, el cartellet a l'entrada de bons nadal i poc més, Perquè per no hi haure no estaba ni enllumentat, i eren les dotze menys quart d'un dissabte, el cartell nadalenc penjat en el balcó del ajuntament : DE PENA !!! .
Podeu dir els de sempre, segur que ho fareu, que no hi han diners, que estem en crisi per culpa dels d'abans , que si ja estem atacant al Festivern perquè no ens agrada el caire d'este , etc . etc. etc. .
I jo pregunte : Siquiera hi han diners per a penjar la tira de llumetes que es ficaben entre els arbres de l'entrada a l'altura del xurrero i demés ? Siquiera per a tindre encés el cartell del balcó municipal ? Siquiera per a una tireta de llumetes de vers en quant ? Crec que és més falta de voluntat o de competència del qui ho té que manar, qué de pressupost , la veritat . 

I més quant veus que als de l'entrada del poble no es mancarà rés de rés . I torne a dir que no em pareix mal l'event, no vullgau confundir, sòls que veig que a uns tant i a altres tant poc ... i no, no soc jo sòls el que ho pensa , es l'opinió , vos ho assegure , de la gran majoría almenys del meu cercle d'amics i coneguts , i estic segur que de la gran majoría de lectors d'este modest blog .

A vorem el dia cap d'any que ens oferixen en la plaça del ajuntament, vist el vist m'espera al policia de guardia aporrejant un caldero i poc més : Espere que no, així m'ho asegurà l'Alcalde l'altre dia en acabar el pleno .

Jordi, permitis-me un modest consell, ficat les piles que no tots els vallers, siquiera una mínima majoría, som "festiverners" i has deixat un poc, prou, de costat a la resta de veïns : No has llegit les informacions que diuen que l'enllumenat anima a la gent a eixir i gaudir del carrer , i amb això s'anima l'economía local , TOTA l'economía local i no sòls la d'una part concreta ? Eixe dia em digueres sobre el que va passar el cap d'any passat, que había segut un error i que de humans es reconexeir-ho i enmendar-ho : Doncs pren nota del que el diguem fora del cercle "dels teus" qué moltes vegades sòls el donaràn una imatge parcial i que no és la real del que pensa de veritat la majoría del poble , t'ho dic amb carinyo i sense acritut , a vore si este ben proper any nou es nota que rectifiques i enmendes .  

I no vullc entrar amb lo de la platja, tingam la festa en pau, això ho deixarem per a altre dia, no obstant ja ho fa com haveu pogut vore estos dies un estimat amic i col.laborador .

HUMOR FESTER

domingo, 29 de diciembre de 2013

ON VAN TRIOMFEN

I es que els nostres jovens musiquets, els més menuts de l'escola de música, varen tornar a fer un altre magnífic concert, esta vegada dissabte per la vesprada en el centre comercial "La Marina" en Ondara, molt ben rebut pels vissitants d'eixe centre que aplaudiren a rabiar, sobre tot els extrangers que no estàn tant acostumats com nosaltres a vore tanta música manant de gent tant menuda . Com vos assenyalarem divendres, el proper any aniràn a Terol, vos informarem . 

I no vullc acabar l'article sense, com a pare i estic segur que en nom dels demés pares i de la directiva de l' Unió Musical , donar-li les gràcies a Antoniet " el lejiero " per possar a la seua dispossició gratuítament el seu trailer per al desplaçament de cadires, instruments i demés, davant la manca d'altre vehicle més menut : La Cara que deguen possar els del centre comercial quant voríen arribar el trailer : Pensaríen si havía arribat la filarmónica de Londres !!! . Mil gràcies Antonio . 



sábado, 28 de diciembre de 2013

Nota de Premsa de NNGG del PP : DESCOMPTES PER A TOTS EN EL FESTIVERN

NNGG de Tavernes sol·licita que els descomptes en el Festivern siguen per 
tots els jóvens de Tavernes
A principis d'octubre vam conéixer per les xarxes socials que el Festivern tornava una altra vegada a Tavernes, al novembre ens assabentem de la llista dels grups que participaran en l'edició d'enguany i de l'inici de la venda de l'anticipada d'entrades a 23 euros en punts de venda anticipats, a 23 euros mes gastos de gestió si s'adquirixen online a través d'una web catalana o a 26 euros si es compren en taquilla
Este és el tercer any que este festival se celebra en la nostra població i el Partit Popular, davant de la insensibilitat d'anys anteriors del govern dels senyors Juan i Borrás, va fer en el ple la petició que els nostres jóvens disfrutaren d'algun privilegi com un descompte en l'entrada.
Un mes després de la posada en venda de les entrades el bipartit anuncia que s'acceptava la proposta del Paritdo Popular i que haurien descomptes per a tots els jóvens de Tavernes. Fins ací tot va ser una gran notícia per als jóvens de Tavernes que acudiran al Festivern, però van afegir una condició molt important per a poder obtindre la dita rebaixa. A més de ser ciutadà de Tavernes cal tindre el carnet jove de la generalitat que té un cost de 8'24 euros; o siga que els que no tenen el carnet jove no tindran descompte i si se'l trauen ara, per a tindre descompte, el cost del carnet és superior al descompte obtingut.
Des de Noves Generacions del Partit Popular volem posar de manifest la poca preocupació pels jóvens de la nostra ciutat per part de l'actual govern. Volem destacar que la cortina de fum propagandística que el bipartit s'ha adjudicat oculta la voluntat de buscar el benefici de l'empresa que organitza el Festivern i no el dels jóvens de Tavernes posant traves perquè no tots disfruten del descompte ja que no tots disposen del carnet jove.
Entenem que el descompte únicament es farà en taquilla a tots els que complisquen els dits requisits amb un preu final de 20 euros. També denunciem la lentitud que el bipartit ja que ha anunciat el descompte un mes després de posar-se a la venda les entrades i que hi ha perjudicat els jóvens de Tavernes que han sigut previsors i ja han comprat l'entrada. Res ha informat l'ajuntament de com es pot recuperar el que han pagat de mes per les entrades.Exigim que es de solució als jóvens de Tavernes que han comprat l'entrada anticipadament i no s'han beneficiat del descompte per la lentitud de l'alcalde Jordi Juan.
Els jóvens del Partit Popular instem al govern local que pense un poc més en els habitants del nostre poble i no tant en el benefici d'empreses de fora. El Festivern és un acte de molta repercussió entre els jóvens i, ja que ens aporta moltes coses positives, intenten vostés aportar alguna cosa també.

Més sobre La Goleta : UNS PER ALTRES ...

Rebem altre correu del nostre amic i col.laborador sobre esta zona de la platja , en que ens diu :  

Esta mañana comentando sobre el tema de las papeleras con un empleado del servicio de la limpieza, que muy amablemente ha recogido los residuos y ha montado las papeleras, me dice que las papeleras Azules no son de ellos , que pertenecen a Costas .

Recuerdo como hace cuatro años se llevaron estas papeleras al Parc del Molló y allí continúan y claro, como son de costas pues tampoco las limpian , y lo mismo pasa con las farolas , como las quitaron del equipamiento que había echo en la calle el constructor pues no funcionan.

Las roban para hacer bonito y luego no hay mantenimiento .

UN CAMP DE SOLIDARITAT

Es en el que s'ha convertit esta matí el camp municipal d'esports , amb el torneig solidari de fútbol en que han participat 24 equips dels jugadors més menuts, 12 locals i 12 forasters de pobles veïns . S'han sortejat quatre lots i lo recaptat es destinarà intégrament a la campanya 300 caixes solidaries.

Altra vegada tenim que dir que Tavernes s'ha volcat amb els més necessitats en tots els seguint , esta vesprada les accions d'esport solidari amb més fútbol i basket a favor d'esta campanya, i a favor de A.CU.DE. , així com una cercavilla per  arreplegar menjar per les cases, a càrrec de El Fénix . 

Teniu informació completa d'estos actes en article més avall .

Una imatge de menuts de Cullera contra menuts de Tavernes 

Tots els camps s'han omplit d'activitat




S'han rifat quatre lots de regals 

RESUM SETMANAL


El dit, quant Karina parla puja el pa, top ten absolut esta setmana, seguida del tema de la sentència de la moció de censura i la foto de la paella solidaria .

El dilluns més , que passeu un bon i nadalenc cap de setmana .

EntradaPáginas vistas
24/12/2013, 33 comentarios
248
205
21/12/2013, 14 comentarios
135
98
26/12/2013, 8 comentarios
80
57
53
49
45
21/12/2013, 4 comentarios
44