sábado, 30 de junio de 2012

EL DILLUNS, PLE ORDINARI DE JULIOL


Escudo de Tabernes de Valldigna

Este proper Dilluns a les 20:00 hores i al saló de plens del ajuntament, Ple ordinari de Juliol, amb un punt estrel.la : l'aprovació dels Pressupostos Municipals per al 2012.


Amb estos , encara que condicionats per L'herència rebuda, sabrem que sap fer i no fer realment l'equip de govern actual, i per "on van els tirs"com diguem vulgarment, doncs es definiran sobre moltes coses, com les inversions, poques però alguna hi ha, a fer en el poble ( Párking, piscina, indaléciesetc.) polítiques diàries culturals, educatives o turístiques entre altres, etc.

I a partir d'ara els podrem realment criticar o alabar, doncs estos sí son els seus pressupostos i no uns heretats, com fins ara : Vos prometem que en estes planes digitals així eu farem, des de la llibertat que ens dona no estar lligat a ningú , cosa que altres no poden dir ni fer.

EDITORIAL : Ja m'extranyaba a mi ...

... que el senyor Rajoy li plantara cara a ningú en Europa : Ha sigut el senyor Monti, amb l'apoyo del senyorHollande, el que ha negociat amb Merkel el tema del que parlàvem ahir en l'editorial .

I es que el nostre president, en tal de fer-ho tot bo, es incapaç de alçar la veu.

Senyor Rajoy, està fent vostè el que tant li criticava i li criticarem a ZP : No es pot quedar bé amb tot el mon, pegue una punyada damunt la taula europea, ja hi ha prou de no enfrontar-se amb els poderosos i ofegar alsdèbils, que es el que està vostè fent, o açò acabarà com Grècia, amb la radicalització de la societat i un partit alternativa radical

CAP DE SETMANA : Memorial David Cano / Fira Marinera


El Memorial David Cano del Club Ciclista La Valldigna arriba este dissabte a la cinquena edició

Este dissabte de vesprada, Tavernes de la Valldigna acull la celebració del V Memorial David Cano, que organitza el Club Ciclista La Valldigna per cinqué any consecutiu en record del corredor valler.

Les curses començaran a les 17:00 hores i acolliran un total de 8 carreres. Les distàncies són: primera carrera, 500 metres, i successivament 1.000, 2.000, 4.000, 6.000, 12.000 i 20.000 metres.

El circuit de les diferents curses i proves ciclistes previstes en la cinquena edició del Memorial David Cano comprén la zona del passeig de la República de Malta, passant pels carrers de Na Violant d’Hongria, Joan d’Àustria, Metge Grau, Matadero i  Ombria.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha informat que “des de la Regidoria d’Esports continuem treballant i fent promoció de l’esport de base i, més concretament, de l’Escola de Ciclisme La Valldigna. És molt important realitzar activitats com esta per a fomentar la pràctica esportiva i, per això, l’Ajuntament de Tavernes sempre farà costat als esportistes, monitors i entrenadors que duen a terme esta labor formativa, treballen i s’esforcen per a aconseguir els magnífics resultats que l’Escola de Ciclisme La Valldigna ha obtingut les darreres temporades”.

En total, es lliuraran 43 trofeus a tots els participants en el Memorial, que entregaran regidors de l’Ajuntament de Tavernes.

L’Ajuntament col·labora una vegada més en la celebració de la jornada ciclista dedicada a recordar la figura del desaparegut ciclista de Tavernes David Cano. Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja, FCC, operaris municipals i membres del Club Ciclista tindran cura que les diferents curses esportives es duguen a terme en condicions.

Este cap de setmana, Mercat Mariner en la platja de Tavernes

Del 29 de juny a l’1 de juliol, la platja de Tavernes de la Valldigna acull la celebració d’un mercat especial, el Mercat Mariner, que estarà situat en l’avinguda de la Marina, acabada de remodelar.

Seran tres dies que comencen hui divendres 29 de juny, a partir de les 17:00 hores, en els quals els visitants i residents de la platja podran gaudir d’una excepcional exhibició de vaixells cèlebres.

La regidora de Turisme, M. Carmen Canet ha indicat que “les activitats d’estiu en la nostra platja, com ja es tradició, seran un dels principals eixos emprats per l’Ajuntament de Tavernes, des de la Regidoria de Promoció Turística, per a dinamitzar el temps d’oci dels veïns i visitants. Enguany presentem més varietat d’oferta lúdica, cultural, festiva i participativa per a potenciar el sector turístic, un importantíssim motor econòmic”.

Els al·licients que aporta el Mercat van des de l’artesania i productes alimentaris fins a activitats i oferta per als més menuts, amb unflables, animals, tallers per a xiquets i espectacles.

Tot açò condimentat amb camallargues, pintacares, nits de foc del Gran Faquir, entre altres espectacles que configuren el Mercat Mariner.

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, varis


L’Ajuntament de Tavernes dinamitza el valencià en la campanya de rebaixes d’estiu

El Gabinet Municipal de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes ha repartit a més de quaranta establiments de tèxtil i calçat de la localitat les etiquetes de rebaixes, perquè les tinguen a punt en les rebaixes de l’estiu.

El regidor de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha expressat “la gran satisfacció per l’acollida que estan tenint estes actuacions de promoció i dinamització lingüística. És la voluntat de l’Ajuntament continuar treballant en la normalització lingüística i fer que el valencià s’utilitze en tots els àmbits de manera normal i habitual. De fet, estem treballant per a implantar noves iniciatives de promoció i ús del valencià en la nostra ciutat”.

Esta activitat té com a finalitat impulsar l’ús del valencià en l’àmbit comercial de la nostra població, a fi que els nostres comerciants s’animen a tindre més confiança en l’ús del valencià i a utilitzar-lo cada vegada més en el seu establiment.

El mural que posa nom al parc de Cantalot ja està acabat i pròximament s’inaugurarà de forma oficial

El parc de Cantalot està obert al públic des de fa unes setmanes. En estos dies, s’ha constatat que s’ha convertit en un punt de referència per als veïns i residents de la zona

Des de l’Ajuntament han estimat dotar el Parc de Cantalot d’una tipografia especial, que puga estar en consonància amb les característiques d’un parc de joc per als xiquets.

Per a situar el nom del parc, s’ha comptat amb unes artistes locals, concretament de la mateixa zona del Cantalot, que ja van sorprendre en la passada edició del concurs de carrers engalanats de les festes patronals amb la confecció d’un mural de grans dimensions realitzat en la paret de la guarderia infantil.

Míriam Martínez Rodera, Lorena Expósito Molina i Marga Ramos Ramajo són les autores del mural que dóna al parc de Cantalot un aire més personal i pròxim, amb un toc més familiar i agradable. Una iniciativa que ha agradat bona cosa als residents de la zona.

El mural ja està acabat, i per això s’espera poder fer la inauguració oficial la setmana que ve.

Tavernes informa del resultat del procés del Pla de Mobilitat

Tots els documents que formen part dels resultats del procés del Pla de Mobilitat Sostenible ja estan penjats en la pàgina web del Pla, en l’apartat “Com marxa”.



Entrant en http://participa.tavernes.es/index.php/com-marxa es pot accedir a tots els resultats del Pla. A més, també es poden veure els vídeos de les diferents xarrades que es van fer al gener i febrer, en el vimeo del Pla, en https://vimeo.com/pmstavernes.
Els vídeos permeten a totes aquelles persones que no van poder assistir personalment a les xarrades tindre l’oportunitat de conèixer tots els punts i temàtiques tractats, que es van realitzar per a consensuar la redacció del Pla de Mobilitat Sostenible que determinarà la fisonomia i el tipus de ciutat que serà Tavernes.
Els documents recullen l’opinió dels veïns de Tavernes que han participat en el Pla de Mobilitat, i que han aportat conclusions molt interessants que s’incorporaran al document definitiu del Pla.

NOTICIES COMARCALS ARREPLEGADES EN LA PREMSA AUTONÓMICA


  
El Sindicato de Riegos de Cullera denunció a la inmobiliaria por impago tras acordar la venta de más de 28.000 m2 de suelo pero la justicia le ha embargado las cuentas tras dar la razón a la firma

Encara no es de la nostra comarca, trac a col.lació esta noticia per a que sevisca d'avís i alerta davant les propostes milionaries  que també s'han fet en el nostre poble per part d' agents urbanitzadors o promotores, i de les quals molts estàn sofrint les conseqüéncies davant el paró de la construcció : Incompliment d' entrega d'apartaments a canvi de terres, pago de IBI com a urbanitzable o urbanitzat en terrenys futurs solars, etc.  
Gandia presenta a los 6 informadores y 30 agentes turísticos
Gandia pone en marcha 30 agentes de movilidad y seis informadores turísticos para la campaña estival. Los agentes tienen carácter de autoridad en materia de tráfico y podrán sancionar a aquellos conductores que no cumplan con las normas. Los 30 hombres y mujeres ayudarán a la Policía Local a coordinar y regular la circulación ante la llegada masiva de turistas a la playa, y los informadores estarán en la playa indicando al turista lugares para ir a comer, espectáculos, alojamientos o direcciones.
No es mala mesura el tema dels informadors turístics i de segur que dins dels aturats trovem t gent sobràdament preparada per a desenvolupar la tasca, i a més amb un cost de segur baixet al emplear a desocupats, supose es pot estudiar un conveni amb el Servef al respecte : Carmen, pren nota.

NOTICIES LOCALS ARREPLEGADES EN LA PREMSA AUTONÓMICA



Un juez suspende la sanción al exjefe policial de Tavernes


De abdos noticies hem donat conte en este blog, la segona hui mateix i l'altra dies passats .


sols dir sobre la primera que , tal i com hems temíem, ja s'està politizant per part del blog portaveu del PP el tema : mal, molt mal.

deixem que parle la justicia definitívament i després ja parlarem tots de sobre si ha segut una mesura merament administrativa correcta o una mesura política, i mentres tant, millor informar objectiva i nítidament i callar : no cauarà eixa breva, seguixen en el "i tu més" i així ens va : esperem que les urnes posen a cadascú en el seu lloc, sols espere que no diga ja masatard per a tavernes.

viernes, 29 de junio de 2012

EDITORIAL : Per fi, senyor Rajoy, per fi.

Per fi s'ha decidit vosté, això si, amb l'ajuda del senyor Monti, a plantar-li cara a la senyora Merkel i posar els interessos d'Espanya per davant de tot, inclús dels seus companys europeus de partit i ideologia. 


I eu dic perquè esta matinada, Espanya i Itàlia li han plantat cara a Alemanya i s'han negat a firmar l'acord europeu de desenrotllament si no es acceptava que el deute que van assumir els bancs després de la recepció de fons europeus, uns 65.000 milions en el nostre cas, siga deute d'estos i no de l'estat espanyol, i que Europa compre deute públic. 

I que significa açò ? Que la quantitat del dèficit a reduir per l'estat espanyol en dos anys no augmentarà amb el dit deute bancari , i que es frenarà als especuladors que especulen amb el nostre deute i ens obliguen a vendre a alts tipus d'interés per mitjà de la no compra fins que el dit tipus d'interés augmenta fins a un percentatge alt, davant de la falta de finançament del nostre estat, un tipus d'interés inacceptable per a la nostra economia i que ens ofega encara més : Amb això abaixarà el tipus d'interés, a l'haver-hi un comprador que comprarà arribat un tipus d'interés màxim acceptable per al nostre país. 


Amb ambdós mesures s'alleuja la pressió sobre Espanya i amb de això sobre els espanyols : Ara només falta que el senyor Rajoy renegocie els terminis per a complir amb el dit dèficit i deixe d'ofegar a la poca classe mitjana, si és que en queda, espanyola. 


Senyor Rajoy : una societat sense classe mitjana és una societat inestable, i vosté se l'està carregant amb les seues mesures, pante cara a l'Europa dels mercaders com ha fet hui, no passarà res, no ens van a tirar de l'euro perquè això significaria acabar amb este, faça com els grecs o arribarem al que han arribat estos, amb dos partits extremistes en el parlament, un d'ells el segon més votat i alternativa de govern. 

Si així ho fa estarem amb vosté, si no pensarem en el seu recanvi : Com li digué, som molts els moderats que estem plantejant-mos eixir al carrer com en Grecia a protestar, vosté mateix.


P.D. Si a acò li afegim el "fregao" que li ha pegat Italia a Alemania en fútbol , "miel sobre hojuelas", a vore si entre tots li baixem els "humos" a eixos que es creuen els "amos" de Europa.

Por fin se ha decidido usted, eso si, con la ayuda del señor Monti, a plantarle cara a la señora Merkel y poner los intereses de España por delante de todo, incluso de sus compañeros europeos de partido e ideología.

Y lo digo porque esta madrugada, España e Italia le han plantado cara a Alemania y se han negado a firmar el acuerdo europeo de desarrollo si nos e aceptaba que la deuda que van asumir los bancos trás la recepción de fondos europeos, unos 65.000 millones en nuestro caso sea deuda de éstos y no del estado español, y que Europa compre deuda pública.

¿ Y que significa ésto ? Que el montante del déficit a reducir por el estado español en dos años no aumentará con dicha deuda bancaria , y que se frenará a los especuladores que especulan con nuestra deuda y nos obligan a vender a altos tipos de interés mediante la no compra hasta que  dicho tipo de interés aumenta hasta un porcentaje alto ante la falta de financiación de nuestro estado, un tipo de interés inaceptable para nuestra economía y que nos ahoga aún más : Con ello bajará la prima de interés,  al haber un comprador que comprará llegado un tipo de interés máximo aceptable para nuestro país.

Con ambas medidas se alivia la presión sobre España y con ello sobre los españoles : Ahora sólo falta que el señor Rajoy renegocie los plazos para cumplir con dicho déficit y deje de ahogar a la poca clase media, si es que queda, española.

Señor Rajoy : una sociedad sin clase media es una sociedad inestable, y usted se la está cargando con sus medidas, plante cara a la Europa de los mercaderes como ha hecho hoy, no va a pasar nada, no nos van a echar del euro pues eso significaría acabar con éste, haga como los griegos o llegaremos a lo que han llegado éstos, con dos partidos extremistas en el parlamento, uno de ellos el segundo más votado y alternativa de gobierno.

Si así lo hace estaremos con usted, si no pensaremos en su recambio : Como le dije , muchos moderados, como en Grecia, estamos planteándonos salir también a la calle a protestar, usted mismo .

P.D. Si a esto le añadimos el "fregao" que le ha pegado en el fútbol Italia  a Alemania, miel sobre hojuelas, a ver si entre todos les bajamos los humos, a esos que se creen los "amos" de Europa .

NOTICIES LOCALS-DE LA VALLDIGNA ARREPLEGADES EN LA PREMSA AUTONÓMICA

Levante-emv


Simat estudia también que vecinos en paro cultiven 


campos agrícolas abandonados


Donat com estan els preus al camp, per desgracia no crec que siga una eixida factible al atur


Las provincias


110 niños participan en l'Escola d'Estiu de la UD Tavernes
La UD Tavernes ha iniciado la XI Escola de Futbol d'Estiu con la participación de 110 niños que hasta el 7 de julio disfrutarán de este deporte. Los técnicos de la UD Tavernes trabajarán con los participantes de esta escuela, dirigida a los escolares de entre 5 y 13 años, para mejorar la tecnificación deportiva.
I per a fomentar-ho, ara l'ajuntament es cobra al xiquets si volen pegar-se una remullada en la pisicna municipal, cosa que no s'havía fet mai : Per ahí mal anem, senyor Llàcer.


Niños de entre 5 y 13 años, en l'Escola de Futbol d'Estiu de Tavernes. :: C.G.



NOTICIES COMARCALS ARREPLEGADES EN LA PREMSA AUTONÓMICA

Levante-emv

Pie ie d ac si ut cogiata praeclarare elonte, no nudio. Sanidad reconoce que no tiene dinero para acabar el hospital de Gandia

Que li eu diguen a un dels proveedors, al que li deuen pasa de 1.800.000 euros i al que li han dit que amb un poc de sort cobrarà en uns dos anys : Conseqüència, més d'un centenar d' obrers al carrer i un empresari ofegat.
Las provincias


Los consultorios de la Safor cierran por la tarde al haber menos médicos por vacaciones

Gandia atenderá este verano las urgencias en los centros de salud de Corea y el Grau, y Oliva lo hará en el Nou d'Octubre 
Aixó ens falta en Tavernes, que el poc servici que tenim es reduisca més encara : Així no eixirem de platja de segona.

El centro de ocio del Gandia Palace abre para atraer turismo todo el año

La empresa ha invertido 1,8 millones en adecuar el espacio con una bolera, ocho salas de cine y un restaurante mediterráneo 

Gandia abre en la playa el primer punto de oferta náutica de la Comunitat


El dit nombroses vegades, però que no em canse ni em cansaré 


de repetir-ho : 
Si sabem aprofitar el tiró de Gandia oferint a uns pocs kilómetres una platja amb un tipus de construcció diferent a eixa macro-platja masificada, mitjançant una platja verda i sostenible i amb construccions i servicis de qualitast, tenim el futur asegurat , i si no, al clot doncs no podem competir amb preus amb el nord d'Africa i l'antiga Iugoslavia.
Tenim que plantejar-mos un desenvolupament de Tavernes no basat en construír més i més volumetría, si no contruïr amb menys volumetría però amb més zones verdes i construcció baixeta, i sobre tot amb zones hoteleres,com proposaba el PAI La Vall de la Mar, el qual per a mi no es deu de desdenyar de per sí, si no que hi ha qu'estudiar-lo a fons per a fer-lo el més sostenible posible.

jueves, 28 de junio de 2012

AMB " H " D'HUMOR


Mientras paseaba por un inmenso parque en Cataluña, un hombre vio a otro que estaba abrazado a un árbol, con una oreja ajustada fuertemente contra el tronco.
Viendo esto, el hombre preguntó:
- Sólo por curiosidad, ¿qué estás haciendo?
- Estoy escuchando la música del árbol, respondió el otro.
- Vamos, vamos. Tienes que estar bromeando.
- Por supuesto que no. ¿Quieres escuchar?
No pudiendo más con su curiosidad, el paseante dice:
- “Está bien...” Así que colocó sus brazos alrededor del tronco y acercó su oreja.
Con esto, va el otro, le pone un par de esposas, le quita la billetera, sus anillos, su reloj, las llaves del coche, toda la ropa y se va corriendo.
Dos horas después, otro caminante pasó cerca, vio al hombre desnudo, esposado al árbol, y le preguntó:
- “¿Qué te ha pasado, hombre?”.
El hombre le contó la terrible historia de cómo y porqué se encontraba allí.
Cuando terminó de contarle lo sucedido, el otro movió la cabeza en señal de comprensión, caminó hasta quedar detrás de él, lo besó suavemente en la oreja y mientras se bajaba la bragueta, le dijo...
- “Me da que hoy no es tu día, campeón...”

EDITORIAL : Perquè no soc europeísta (d'esta Europa dels mercaders, que quede clar ) .

Hui m'alce amb les paraules del senyor Hollande, sobre que cal fer primer una Europa unida fiscal i econòmicament per a després fer-ho políticament : És a dir , primer la pela i després les persones (¡¡¡ I este és el socialista!!!) . 

A continuació escolte la inefable senyora Merkel dient que cal fer una Europa unida contra els mercats (el que això ens coste a les persones l' importa " una bleda ", com estem veient a Espanya amb el seu amic Rajoy) : Primer ' la pela' i després les persones. 

I després em pregunten perquè estic en contra D'ESTA Unió Europea ?"

Hoy me levanto con las palabras del señor Hollande, sobre que hay que hacer primero una Europa unida fiscal y económicamente para después hacerlo políticamente : Es decir , primero la pela y luego las personas (¡¡¡ Y este es el socialista !!!).

A continuación escucho a la inefable señora Merkel diciendo que hay que hacer una Europa unida contra los mercados (lo que eso nos cueste a las personas le importa " un bledo ", como estamos viendo en España con su amigo Rajoy) : Primero " la pela" y después las personas.

¿ Y después me preguntan porqué estoy en contra DE ESTA Unión Europea ?

Article de opinió : DIEM PROU !!!


Ahir vos escrivía un article d'opinio sobre la fartesa a la que estem arrivant els Espanyols davant la política de " primer els diners i després les persones " que està aplicant este govern, en tant de complir amb els mercaders europeus. 
Hui vos reporduïm este article que ens ha arrivat per e-mail, i que suscribim de pe a pa : Ja hi ha prou de pagar sempre els mateixos, mentres els governants seguixen gaudint d' una serie de beneficis i drets adquirits, als que no renuncíen ni per espill .

"El próximo día 2 de Julio, se producirá un nuevo ataque a la dignidad y los maltrechos bolsillo de  JUBILADOS Y PENSIONISTAS DE ESPAÑA.

 El Ministerio de Sanidad pretende cobrar por la dispensación de medicamentos porcentajes sobre el importe de los mismos, en cantidades máximas mensuales de 8, 15 y 30€. Lo que hasta ahora se nos dispensaba sin coste adicional alguno.



                       ¡¡¡¡ DIGAMOS BASTA YA !!!!


Vayamos a las oficinas de farmacia y retiremos nuestros medicamentos, negándonos a pagar. 

Según la LEY 29/2006 de 26 de Juliio DE GARANTIAS Y USO RACIONAL DEL MEDICAMENTO Y PRODUCTOS SANITARIOS. Titulo VI, Capitulo IV  Articulo 84 Punto 3, que dice:

3.- Las oficinas de farmacia vienen obligadas a dispensar los medicamentos que se les demanden tanto por los particulares como por el Sistema Nacional de Salud, en las condiciones reglamentarias establecidas.


Por lo tanto están obligadas por ley a dispensarnos los Medicamentos a pesar de que nos NEGUEMOS A PAGAR, el porcentaje con que pretende grabar el Ministerio, nuestras Pensiones y Jubilaciones.

Ni un solo € más a los bolsillos de los políticos, hasta que no renuncien a los privilegios, dietas, prebendas, coches, y al 50% de su sueldo ". 

Signat, Enrique Estruch i Ferrando, President de Grup Independent Valencià Tavernes (GIVAL-Tavernes) i de la Plataforma Units x Tavernes (PUxT).

     No estas fart de lo de sempre i dels de sempre ? 
              Va seguent l'hora de l'alternativa

NOTICIES LOCALS ARREPLEGADES EN LA PREMSA AUTONÓMICA




Tavernes recibe a los becarios de    Diputación

    ( Podeu vore la noticia completa en article d'ahir )