jueves, 25 de junio de 2015

ÚLTIMA HORA, EL TSJ REBUTJA EL RECURS DE COMPROMÍS

I per tant li otorga 9 regidors a Compromíos i 2 a Esquerra Unida.

El tribunal no ha entrat en el fons de si hi havía o no una errada en la transcripció, algo més que clar pel que nosaltres mateix hem pogut vore, i rebutja el recurs acceptant les al.legacions d' EU sobre quaestions formalistes, ho podeu llegir ben explicat en La Cotorra. 
Resultado de imagen de entre lo legal y lo moral

LA NOSTRA OPINIÓ 

I nosaltres ens preguntem : 

Es sentirà el senyor Jareño a gust ocupant una cadira que sap que legalment li ha correspost però moralment no ?

Esperarà Esquerra Unida tindre en endavant bones relacions amb Compromís quant si no havera al.legat probablement el TSJ havera pogut admetre el recurs d'aquells, perquè segons hem pogut saber el fiscal estava de part del recurrent ?

A nosaltres ens han ensenyat des de sempre no voler el que no ens correspon, i per tant tenim clar que no voldríem allò que no es moralment nostre, per molt legal que puga ser i més quant ho es i ho saben pels motius que ha segut. I mai haverem al.legat sabent-ho. 

Però bé, esperem que el Tribunal Constitucional torna les coses al seu lloc,i faça prevaleixer la voluntat del poble expressat clàrament en les urnes als tecnicismes, sol ser la seua doctrina, i esperem siga prompte : La voluntat popular mai deuría poder ser variada per legalismes.

21 comentarios:

  1. Estic en tu, i EU nomes té com a mig per no ambolicar més no agarrar l'acta del segon regidor sabent que moral ni eticament li correspon, encara que estem en 16 regidors fins que falle el TC.
    Ara no ho faran, perquè si no perquè val alegar i demanar al Superior de Justicia de la CV que no tinguera en conte el recurs del Bloc?
    Això recorda el suceit de l'acta de karina Vercher de la qual tan van parlar tant que no li corresponia i ara ells han fet igual.

    ResponderEliminar
  2. Esquerra Unida inmorals

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ui,ha parlat el del partit dels assessors i col·locats a dit,el super moraliste,els que van posar un pleno a corre-cuita aprofitant que un regidor de l'opossició dimitia i quedaven en superioritat,com els futbolistes "llestos" que si usen el penal. Uns llestos i altres immorals fent el mateix...

      Eliminar
    2. Simulen els penals,volia dir.

      Eliminar
  3. Avore si ara el segon regidor de EUPV també pren possessió del lloc de regidor i torna a denunciar presions per part de l'entorn per tal que no renuncie.
    Si no recorde mal, el Sr. Jareño va manifestar inicialment en fer-se pública la noticia de l'errada en el recompte de vots a Sueca que ell no volía prendre possessió d'un càrrec que les urnes no li havien donat.
    Ara vorem que es el que fa. Si fa el que li diu el partit (acceptar el càrrec) o si fa el que es just.
    El dia 3 de juliol ho sabrem.

    ResponderEliminar
  4. Em veig vindre altre plenari amb pressions i coaccions cap a EU. Deixe-los estar i que facen el que consideren!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els membres de EUPV que facen el que consideren, però tots tenim dret a opinar i dir el que pensem.
      Les persones que estan en política han d'estar acostumades a prendre decissions escoltant les opinions dels ciutadans, encara que eixes opinions no les comparteixquen o no estiguen d'acord amb els seus plantejaments, sempre que eixes opinions es facen des del respecte.

      Eliminar
    2. Les presions no es produeixen per la manifestació d'opinions dels ciutadans.
      Les presions en política es produeixen quan des d'un partit o un estament amb poder es planteja a una persona o càrrec públic un (diguemo aixì) pseudo xantatge o quan es suborna o s'influeix amb amenaces, força o violència a algú per tal que faça, no faça o deixe fer en contra de la seua voluntat individual.

      Eliminar
  5. Em consta hi ha gent d'Esquerra Unida que no comparteix ni que es vaja al.legat ni que ara s'accepte la regidoría.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tiraran a Edu i Jareño i tornaran buscar a Karina,ja ho estic veient,ja,ja,ja.
      Els qui manegen els partits els importa molt el que pensen els afiliats...

      Eliminar
  6. EU ha furtat un regidor a Compromís. Que tornen el que no és seu!
    Compromís 10
    EUPV 1

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Igual que quan JJ va fer fora als socis i va governar tot sol,quan a principi de legislatura amb 5 regidors no li havera correspost. També va furtar l'alcaldia a altres,legalment també.

      Eliminar
  7. A buenas horas mangas verdes. Ara, que saben el que es cau damunt, donaran escuses com a estat València qui ho ha fet, aci en el poble no sabiem res, ells allí han decidit. De fet algu ja ho ha dit publicament.

    A vore a qui li fan creure que els advocats fan el recurs sense ordre o peticio de EU Tavernes i sense saber com s'havia fet i que es demanava.
    Recordem que tots els partits del poble van ser cridats per presentar al·legacions - si o no, Sr. Estruch- i nomes un es va presentar. Ací crec recordar que Estruch va dir que Units per Tavernes no anava ni a acudir i així ho van fer.

    Si no tenia interés en el segon regidor perquè al·leguen en contra del recurs?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Així va ser, nosaltres comprovarem que Compromís tenía raó i per contra li varem oferir si fea falta ratificar.ho on fera falta.

      Eliminar
    2. No us van fer cas al poble volíeu que us en feren a un jutjat?

      Eliminar
  8. Es veritat qur Compromís no anirà añ Constitucional i acepta el que ha dit eñ TSJ?

    ResponderEliminar
  9. no me gustaria estar en la piel del funcionario que tuvo el error atate los machos que vas a sudar sangre

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ni jo en el representant de Compromís que no va vore l'errada en Sueca i va signar. I dels que tampoc ho van comprovar i van deixar passar el plaç de reclamacions.
      Ah,no,que són polítics i no els passarà res.
      A pagar-la com sempre,els funcionaris.

      Eliminar
  10. Això es una animalada. Per que el funcionari te que sudar sangre? ha fet un error que havera passat sense saber-ho ningu si no afecta un regidor.

    ResponderEliminar
  11. Si mireu les actes que es van omplir a la taula electoral hi ha tres membres de taula (president i dos vocals) i després al menys 7 interventors de tots els partits i colorets, o siga 10 tios que firmen un acta (sense contar els apoderats que estan per allí pero no apareixen a l'acta) i resulta que en cap moment posen el número de vots en lletra que es el que diu l'imprés per que aixì no hi puga haver cap error i damunt posen dins del sobre l'acta que els números pijor es veuen.
    Te collons la cosa....
    El representant de compromís no revisa les actes del jutjat ni presenta cap recurs en temps i forma.
    I ara encara hi ha gent que li dona la culpa al funcionari del jutjat.
    Manda huevos...
    Per cert algú voldria explicar-me que fan els interventors a les taules electorals per que a la vista està de que estan mes pendents d'apuntar qui va a votar i qui no vota marcant-ho en la seua llista del cens que té cada partit que fent la feina que tenen que fer.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tota la raó. A saber q estava fent el/la interventor/a de compromis en comptes d tindre el cabet en la faena. Espere q eixe interventor/a no siga concejal/a pq sino, manda huevos!

      Eliminar