jueves, 18 de junio de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

De l'escola d'estiu per a xiquets de 4 fins 13 anys ens parla huí Las Provincias, mentres que en el Levante ens parla dels éxits del valler Marcos Altur. 

Enhorabona a Altur i endavant, i en quant a l'escola d'estiu plantetjar s'estudie fer-ne una en la platja, tenim una escoleta a la nostra dispossició.

Resultado de imagen de escoleta tavernes de la valldigna platja
Que millor que l'escoleta de la platja per a fer
una escola d'estiu en ella. 

4 comentarios:

  1. De la escoleta d'estiu,una empresa del poble (la única del sector de l'animació) ja ho venia proposant tota la passada legislatura i CAP polític li va fer cas ni es va interesar. Ara ho farà qualsevol altre i diran quina idea més bona han tingut els polítics.

    ResponderEliminar
  2. Pues igual que amb l'oci nocturn,actes infantils de festes patronals,tallers i reis a nadals. Continuen amb el clientelisme heretat del PP i es veu que així es senten més còmodes. Nadie es profeta en su tierra i també,malhauradament,qui no té padrins no el bategen. Seguim amb la política del vassallatge.

    ResponderEliminar
  3. Però,al poble ja es sap quina empresa durà l'escola d'estiu? Ho han dit i publicat tots els anys i este,ni l'Ajuntament ni La Cotorra han dit ni mú per les xarxes. Tindrà algo que vore que és el primer estiu on la regidoria de Benestar social la porta Compromís? Per no dir res,s'han esperat a difondre la notícia per a que s'apunten els xiquets un 17 de juny quant la matrícula està oberta al públic des del dia 8. Una mica més i fan tard. Van a seguir fent-ho tot així?

    ResponderEliminar
  4. Pues es veu que qui calla otorga. No s'han passat per ací ni els acèrrims palmeros a donar cap explicació...

    ResponderEliminar