lunes, 1 de junio de 2015

Editorial : VA DE DESCEREBRATS

Que diu una descerebrada regidora del PP, diuen que si ja expulsada, que si a partir del 24 de Maig tornarem a la crema d'esglèsies i a la violació de monjes, entre altres lindeses. 

La semyora Marquesa donya Esperanza Aguirre, que si no se qué de soviets, de governs de concentració anti-Podemos i altres barbaritats més.

I per a rematar tota una ex-ministra, la senyora Palacios, parlant del modèl de  Le pen, del modèl del ISIS i altres referint-se al que ens arrivarà si governa Podemos.

I nosaltres pensem que : 



Perquè flac favor li estan fent al PP, este partit té falta d'un "plan renove" total, començant`pel cap i acabant per la cúa, Espanya necessita de partits moderats i buits de corruptes, bàrbaros i barbaritats.

Esperem.

8 comentarios:

  1. Llegia fa uns dies en la premsa que alguns càrrecs populars parlaven de refundar el partit i inclus de canviar-li el nom. Em va pareixer un poc exagerat però a cada vegada i vist el vist em pareix menys, perquè declaracions com estes están arrastrant dit nom per les cloaques més abiectes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El nom ja està canviat,es diu Ciutadans, ara només cal esperar el tranvassament d'un a l'altre. En un parell de votacions més,fet.

      Eliminar
  2. En la Comunitat Valenciana 14 àltíssims càrrecs estan liats judiciament en varis graus, i netre ells com sabem tots ex-consellers : O li peguen la volta com un calcetí o al clot per molts anys, sols els salvarà si la ara opossició i porbale govern ho fan tan mal com el tripartit català.

    ResponderEliminar
  3. Es verdad que el PP tiene que hacer limpieza de gentuza, impresentable,sinverguenzas,bocazas, gentuza sin moral ni etica, aprovechados (en todos los partidos hay unos mas otros menos) pero tambien hay personas serias,trabajadoras y responsables no todos son iguales no nos metan a todos en el mismo saco, los militantes del PP no estamos orgullosos de esta gentuza
    P.D. El Sr Victor Borras no se ha enterado que han terminado las elecciones la pancarta de la entrada del pueblo cuando piensa retirarla

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De doy toda la razón, tengo buenos amigos en el PP local, gente más que honrada y trabajadora que están ahí por ideales que puedo o no compartir pero lo hacen de corazón y sin ningún interés más que trabajar por nuestro pueblo, y no se merecen el descrédito en que les han metido esa gentuza, pero deben ser ellos desde las bases los que se rebelen contra esos dirigentes que quieren mantener el status quo sea como sea y a costa de lo que sea, España necesita de un partido en la derecha fuerte pero sano y si no le pegan la vuelta como a un calcetín no lo volveran a ser nunca.

      Eliminar
    2. Enric, et done la raó en quasi tot excepte en lo de "Espanya necessita un partit a la dreta fort...". Si Espanya necessita algo no és una dreta on el de menys és que siga d'ideologia conservadora o progresista,sino de que seguisca amb una ideologia ultraliberal en lo econòmic,cosa que porta al capitalisme deshumanitzat i,poc després,a la corrupció institucionalitzada. I els demés partits tampoc han estat ni estaran lliures d'eixa lacra,esperem que agafen les regnes gent honrada. M'alegra la imatge de les 3 dones a les 3 principals ciutats espanyoles juntes,però m'ha quedat mal regust quan veig que en la reunió de hui del tripartit valencìà han entrat els tres caps de partits acompanyats d'Orengo de la mà de Ximo Puig. Caldrà seguir garbellant bé dins de tots els partits.

      Eliminar
    3. Parla el tolerant

      Eliminar
    4. Jo crec que les polítiques liberals no porten neccessariament a la corrupció. Andalusia no és el centre del neoliberalisme i s'ha robat el que no està escrit, a Venezuela lo raro és vore un polític que no robe. Si el liberalisme porta un capitalisme deshumanitzat lo contrari (els neocomunistes) porten a un empobriment massiu del treballador i a un enriquiment dels quadros dirigents del partit únic. La ideología no corrompix, ho fan les persones siguen blanques, negres o colorades.
      Coincidixc en tu en la decepció de vore a Orengos i companyia i que es parle de renovació, de nous aires etc. Sols faltava Ciprià Ciscar i ja ho acabem de rematar.
      En la meva opinió el PP ho té millor que el Psoe a l'hora de reestructurarse. El votant conservador historicament ha sigut més fidel que l'esquerrà ( on hi ha més on triar). Ara bé no es poden presentar polítiques liberals i posar al socialdemócrata Montoro de ministre i que ens fregisca a impostos. Fa falta frescura, una renovació total, posar a gent jove preparada i sense complexes, que en tenen, i que es dediquen a fer política i no.ha robar. Entre Cotinos, Blascos. Castellanos i Rusos s'han carregat i arruinat tota la paradeta. Els vindrà bè dos legislatures en l'opossició. La reflexió i la lectura és bona.

      Eliminar