viernes, 12 de junio de 2015

Editorial : DEMÀ TAVERNES NO TINDRÀ NOVA CORPORACIÓ

Perquè com sabeu tot queda pendent de la sentència del Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana davant el recurs pressentat per Compromís reclamant el dècim regidor que la Junta Electoral de Zona no li ha otorgat, en un per a nosaltres clar error de transcripció d'esta, pel que creguem que al final el TSJCV li donarà la raó al partit recurrent, encara Esquerra unida s'ha presentat alegant al seu favor.

Ja vorem si prevaeix el que ha dit el poble sobre els formalismes jurídics, eixa es la tendència del Tribunal Constitucional, esperem no es tinga que arrivar a ell perquè es crearía una situació anòmala amb una nova corporació en l'aire.     

Resultado de imagen de tribunal superior de justicia de la comunidad valencianaAixí dimecres passat tampoc es va cel.lebrar i en consecuència el darrer ple de la legislatura que marca la llei.  

En este ball de regidors dos son el protagonistes personals, per un costat la 10 de la llista de Compromís Pilar Ausina, que pensem serà la nova Regidora de Turisme per la seua formació si al final es regidora, i un veterà de la política com es Bernardo Jareño, que en tot cas passaría a l'opossició salvo acord entre EU i els nacionalistes. 

Evidénment este segon regidor per als d'EU sería un gran recolzament moral i algun ingres econòmic de més que mal no els vindría, mentres que per a Compromís no variaría la seua majoría absoluta però no sería just que per el que per a nosaltres tornem a dir pensem es un error administratiu baixaren en un el nombre de regidors.   

Sols dir que en tot cas esperem la sentència siga algo ràpit perquè Tavernes té pendents moltes cosses que un govern en funcions no pot potar endavant, i que fan molta falta. 

I no tindran ja excusses per a presentar els pressupostos de 2015, ni començar a pintar passos de zebra, ens consta que estan ja "en ello", ni moltes altres cosses encara als nous regidors els vorem de donar uns dies de gràcia, pensem es lo lògic.  

Però bé, a vorele's vindre i com sempre ací estarem per a donar els nostre punt de vista.  

24 comentarios:

  1. Nada bueno como dices Enrique el que el Ayuntamiento esté paralizado para algunas cosas por este asunto jurídico. De lo que tengo dudas es de si la nueva corporación en el caso de que el TSJ dictaminara en contra de Compromís, lo que puede suceder tengo entendido y como me parece das a entender si este tribunal entiende que se debió recurrir en un plazo y forma que no se hizo y por tanto mantiene la resolución de la Junta Electoral, qué pasa con la constitución de la nueva corporación si se recurre ante el constitucional, si se espera también a que éste resuelva, lo que puede ir para largo, o se constituiría con Jareño y sin Ausina. Porque si es así y como dices el TC hiciera prevalecer lo que han dictaminado las urnas por encima de formalismos podríamos encontrarnos a un concejal unos meses y después a la otra, lo que sería un cachondeo : ¿ Tienes idea de que ocurriría en ese caso ?, ¿ algún jurista o de Compromís o de Izquierda Unida que lo sepa ? Gracias.

    ResponderEliminar
  2. L'Ajuntament no està paralitzat per a res i continua la seua faena normal. O dis-nos que hi ha paralitzat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Resposta als dos :

      No se que pasarà si al final i ha que recurrir al TC en quant a si mentrestant es pot o no constituir la nova corporació, si algú ens ho pot explicar agraits com sempre.
      I l'ajuntament no es paralitza efectívament però hi ha una serie de cosses de calat que la corporació en funcions no pot fer i a més es clar que lo idoni es que es començe quant abans millor a treballar sobre un pressupost nou i per tant més realiste que el prorrogat i cada nou o vell regidor ja en les seues regidoríes en acord a éste.
      De fet i com diguem ens consta que s.està treballant ja en entre altres coses lo de pintar els passos de zebra o en els nous pressupostos i de calent.

      Eliminar
    2. Efectivament. Els pressupostos s'estan treballant i "a tope" de fa dies, des del 25 de maig, i no serà partir de zero sino "reacondicionar" els presentats a desembre que l'oposició no va aprovar. O siga hi havia molt fet ja.
      I els pressupostos ja saps que porten aparellats passos de vianants.

      Eliminar
  3. A vore si pinten ja els pasos de vianants.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hasta que no hayan presupuestos no hay partida para ello, y hasta que no haya nuevo gobierno no hay presupuestos, así que hasta que no se aclare lo judicial no se podrá hacer, y de ahí lo que dice Enrique de que ojalá ésto se soluciones pronto.

      Eliminar
    2. No els han pintat perque no han volgut perque ausaes que estàn fent hores netejant els solars per l'Iboga Summer Festival.
      Hagueren dedicat alguna hora a pintar els pasos de vianants de les zones més perilloses però no han volgut.

      Eliminar
  4. Estan esperant que alguns regidors del PP, es facen autonoms per a contratar-los per a pintar el passos de vianants, ja que com van dir estan disposats a pintar-los i com faran un preu especial al Ajuntament....

    ResponderEliminar
  5. Al señor/a anonimo de las 7'05 8'13 9'54 por lo que parece esta ud. muy enterado de lo que sucede en este Ayto. no sera ud. la encargada de leer comentarios en blogs locales y contrarestar informacion, porque siempre que se critica al gobierno local siempre sale un anonimo alabando al gobierno SOSPECHOSO A MAS NO PODER

    ResponderEliminar
  6. Tavernes està perdent molt de temps per tindre un govern en funcions desde el 24 de maig.

    ResponderEliminar
  7. Per a tu la burra, sabut.
    Després de quatre anys fent comentaris sempre aixi i vegent com vos ha anat no escarmenteu.
    Enterat primer de les coses i com es consignen els dos gastos en les partides i parla després.
    Si pensares un poc, cosa que pareix que no, si tot fora aixi de senzill com dius s'hagueren pintat després de nadal, sense tant de folló com va haver.
    Sembla que oblides que estem exactament en el mateix Ajuntament, el nou no esta format.
    No digues bovades per tant.

    ResponderEliminar
  8. I que te que vore una cosa en atra?? Que van a pintar els passos els de la brigada del ajuntament?? Quan tonteria xe!! El poble esta ple de "boques"!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anem a vore: Qui ha pintat els passos de vianants de tota la platja??? Com estas tan enterat segur que ho saps. No ho van fer ni tan sols amb pistola a pressio. A pinzell els vaig vore jo pintant. No va fer falta tanta mandanga. Pero clar, ara si. Aixi la culpa de q no estiguen pintats es d'altres. Menos queixes i senyalar a altre costat, que de veres es incomprensible. No entenc com resoleu una cosa d'una manera i una totalment semblant, resulta impossible de fer.

      Eliminar
  9. Si hagueren deixat fer a Manolo Vidal ja estarien pintats els pasos sense cost per l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  10. Entonces la nova corporació entrarà el 3 de juliol sense més retras.

    ResponderEliminar
  11. Els pintarà Manolo Vidal, com va proposar, que ara es queda sense treball, a no ser que el salve el negoci del marbre.

    ResponderEliminar
  12. Encara no s'acaben les excuses als de Compromís?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixes "excuses" ens han donat 10 regidors i el 50% dels vots : ¿ Als teus quants, 2 o 4 ?. Seguiu així seguiu, que aneu de categoría.

      Eliminar
    2. En tota la boca els has pegat.
      No escarmenten després del resultat que han tingut les seus actuacions, segueixen igual.

      Eliminar
  13. No cal aprobar el pressupost per pintar els pasos de vianants. Comprant pintura i pincells i la gent de la brigada a pintar pasos s'ha dit.
    Altra cosa es voler buscar excuses i que un dia atropellen a algú.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si home si, 10 excuses

      Eliminar
    2. 10 peons agraris pintaren la platja. Aixo q et diga, prou.

      Eliminar
  14. Estos peperets estan en un bon compromis....

    ResponderEliminar