jueves, 18 de junio de 2015

Editorial : CANVIAR PER A QUE RÉS CANVIE

A falta de temes locals per l'impass pel que tots sabem i calladets els que esperavem haveren dit algo ja, que falta tenen, seguirem amb el temes supra-locals.

I ens referim amb el titolar al que pareix ser pensa fer el senyor Rajoy si es que ha estes hores en que esteu lleginte esta editorial no ho ha fet ja, que es canviar els collars però no de gossos o almneys sols alguns poquets però per altres gossos ja també veterans, léase Feijó i similars, al que per cert la "Marea Atlàntica" l'ha esguitat ben esguidatet.   

Resultado de imagen de cambiar para que nada cambie
I això també es el que pareix vol fer la Espe, fer un congrés però controlant-lo ella, no siga cossa que el tema li se'n vaja de les mans i acaben rodant caps de veres i no sòls d'apariència, que es el que realment dessitjen tant ella com Rajoy, encara ella ho dissimule millor. 

I ja no parlem de la Rita, que no se'n va ni a tirs, ella ahí, a salvar la pàtria valenciana d'esta colla de rojos i separatistes que han entrat a governar el "seu" ajuntament i la Generalitat. 

I Fabra, l'únic que pareix si vol renovar, li han dit que "quieto parao", fins després eleccions nacionals rés de rés, no siga cossa que els que puguen entrar i si son realment nous no els deixen eixir en la foto en éstes.

Però bé, allà ells, per a nosaltres estan ben equivocats, tornem a dir que Espanya necessita com totes les democràcies de veritat, de forces de tot tipus amb ideologíes més o menys a la dreta o a l'esquerra però democràtics, s'ha acabat l'época de la democràcia del dit i qui no ho entenga va al clot.

I Espanya necessita d'una dreta moderna i això passa per fer fora als Rajoys, Esperanzes, Rites, Sorayes, Cospedals i demés, i donar-li vidilla a gent com el portaveu del PP en el parlament Basc, Borja Semper, i altres que segur tenen per ahí, o en La Tardor l'hòstia serà més gran.

Que miren a Ciudadanos, unes cares noves seguent el missatge el mateix que el d'ells però disfressat i a arreplegar de tots costats.

I el recanvi té que ser no sòls a nivell nacional, si no a tots nivells, inclus local.

Con su pan se lo coman. 

16 comentarios:

  1. Que no hi ha cap tema local?
    Ací tens uns pocs: silenci dels caps de llista i regidors de PP, PSOE i EU, nou govern local, reten sense ocupar, pasos vianants sense pintar, inici temporada estival, festes del poble.,....
    Estos son alguns dels temes locals que podries traure a debat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique, no quieren que hables de sus Chelos, Torrons y otros ilustres con ilustres declaraciones como las de estos dos, la que contemplas hoy en cuanto al tema de Palmer y los malos deseos de Chelo Escrivá para éste, y de la burrada de Torró cuando afirma que no habrá toros y conciertos en Gandia, lo segundo mentira porque lo desmiente el nuevo gobierno hoy mismo en la prensa, y de lo primero me alegro, pero sí tiendas de marihuana.: Tela la animalada , deberías haberlo sacado también como denuncia.

      Eliminar
    2. Perdón, sí lo publicaste ayer lo de torró.

      Eliminar
  2. A vore, no se si es que no ens seguixes habitualment però justetament del tema del silenci dels caps que dius hem parlat esta mateixa setmana i ha eixit de rebot el tema dels passos de peatons i ja hem dit que fins no s.aprove una partida en els pressupostos de 2015 no es pot fer i éstos, que ens consta ja están quasi quasi o a punt del tot, no es poden aprovar fins començe la nova legislatura i com sabrás no ha pogut ser pel tema del regidor en l.aire i el recurs presentat davant el TSJ. En tot cas el proper dia 3 per llei es constituix el nou consistori es vaja o no pronunciat este tribunal i si no ho ha fet o ho ha fet en contra del recurs de Compromís amb 9 regidors d.este partit i 2 d.Esquerra Unida. I sobre tres o quatre dies despres no coneixerem el nou govern i aleshores ja parlarem d.ell, no el pareix ?, i amb ell de tot el que propose fer sobre la resta de temes que assenyales. I sobre el retén no digues que no s.ha parlat en Quadern, es i ha segut des del principi un desficaci iniciat per Borrás amb el consentiment de Jordi i que ara tindrà que tragar amb ell, vorem quina solució de fet li donen i ja ho parlarem, de moment seguix seguent un desficaci.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un altre tema local. Acabe de llegir en el Faro de Tavernes una nota molt interesant sobre la intencio de Jordi de nombrar un director general en l,ajuntament. Curios i interesant.

      Eliminar
    2. Doncs quant sapigam més sobre el tema ja ho comentem, no ha dit si serà un càrrec extern ho ho farà un dels seus regidors doncs eixa tasca es pròpia d'un alcalde però ell no estarà dia a dia en l'ajuntamnet i es normal que nomene a algú que ho faça, tal i com també va fer Eugenio quant va ser vicepresident de la Diputació, es algo rés extraordinari salvo que el nomenat no siga regidor, el que m'extranyaría, jo aposte per Perfecto, es per a mi la persona ideal per a este càrrec, al igual que ho va fer de fet Eugenio amb Manolo.

      I si es algú no regidor, mentres no aumente els costos ja destinats a retribucions dels regidors, sis mitjes jornades des de la legislatura del PP crec, tampoc veig cap problema si es fa pel bé del poble, per a que éste estiga més ben servit pels seus dirigents.

      Hi ha que tindre en compter que Jordi va a renunciar al sou d'Alcalde al igual que va fer Eugenio i això presta per a altres cosses, però millor esperem a saber més del tema.

      Eliminar
    3. Acabe de llegir-ho. Interessant el que diuen. Pero si s,han se complir tots eixos requisits no crec que nomenen que nomenen a ningu.

      Eliminar
    4. Què és això del Faro? Un nou blog? Altre mes?

      Eliminar
    5. Totalment d'acord, Enrique.
      Cal pensar, per lògica i trellat, que no es igual un grup municipal de 5 que de 10, i que necessiten una coordinació perfecta i ferma perquè no siguen com a compartiments estancs.
      Això d'un regidor amb dedicació exclusiva que faça a mes la tasca de coordinació entre tots els 10 regidors del grup municipal és normal i es una idea pense que molt encertada perquè potenciara el grup i això vol dir millor gestió i millor per a Tavernes.
      I no serà, això ben segur, cap de fora, cap increment de cost. Un regidor amb exclusiva per tal m'incline com tu dius per Perfecto, una persona que ha demostrat sobradament el seu bon ofici organitzatiu i que com a mà dreta de Jordi ha dut a Compromís on ara està: 10 regidors.

      Eliminar
  3. Ni Jordi ni Eugenio han renunciat al sou d'alcalde. Hi ha que triar un dels dos per llei. Ara cobrarà de l'ajuntament per asistir a plenos, comisions, etc.... igual que ho va fer Eugenio.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I Eugenio va triar el de Diputat, al igual que pensa pel vist fer Jodi. per tant dis-li com vullgues, però es renunciar a un dels dos per llei, però es renunciar al poder triar.

      Eliminar
    2. Hi ha gent que no veu mes allà dels seus nassos i només pensa amb diners.
      Perquè no valoreu diners&rendibilidad d'eixos diners en el poble?
      Amb un mateix sou, hi ha alcaldes molt cars i molt barats.
      Nomes cal vore que cobrava Manolo ( mes que Jordi) i com va deixar l'Ajuntament i com l'ha deixat Jordi.
      Una empresa privada, amb la gestio feta amb 4 anys, ja li hauria doblat el sueldo a Jordi.

      Eliminar
    3. Però es que ni els ajuntaments ni altres administracions són empreses privades ni cap administració té la part dolenta de les privades: responsabilitats laborals,econòmiques i contractuals dels gestors. A lo millor,per alguna de les errades,a l'alcalde o algún que altre regidor una empresa privada els hagués fet fora a mitja legislatura. És el que els propis polítics van dir dels "acomiadaments" de Karina o Víctor,quan tots sabem que no va ser per això,és un motiu que en política no té més importància perque els gestor exerceixen com a "amos" però al no ser socis capitalistes (no els posen de la seua butxaca) no li donen més importància.
      I alguns encara es creuen lo de la vocació política,no voler ser professionals de la política i altres monsergues de l'estil.

      Eliminar
  4. Confons com sempre las churras amb las merinas.

    ResponderEliminar
  5. Confons las churras con las merinas.
    No és eixe el debat.
    Redeu que pesat! Mes que una vaca amb braços!

    ResponderEliminar
  6. El debat és el que vol cadascú, i el meu és el de réplica a la última frase del anònim de les 14:54 i crec que ho faig prou argumentadament. Que a tú t'agrade o no sentir-ne parlar d'això ja és problema teu. Si tú vols,opines com nosaltres i,sino ho fas,i parles d'altra cosa,ja et contesten si volem.
    Posdata: les vaques no tenen braços,sino potes. Si d'acàs serà vaca EN braços.
    O no.
    Cadascú que llisga als pesats o als lleugers,que estem en democràcia,jo no m'he queixat de tú i això que no aportes res.

    ResponderEliminar