miércoles, 10 de junio de 2015

Editorial : CAMBALACHE

I es que despres s'extranyaran de la seua mala imatge els nostres polítics :

Llegím en la premsa fa uns moments la suspensió d'una reunió comarcal entre socialistes i Compromís per a tancar acords en cinq poblacions saforenques.

Resultado de imagen de cambalachePer altre costat també ha quedat en suspensió l'acord ja tancat per a que Joan Ribó siga el proper alcalde de València capital.

I com tots sabeu es pels desacords a nivell autonòmic entre socialistes i Compromís.

I cal preguntar-se si perquè no s'arrive a un acord més amunt eixos pactes que en teoría anaven a ser el millor per als ciutadans d'eixes poblacions ja no ho es.

I tornes a vore que una vegada més els interessos de partit es fiquen per davant dels dels ciutadans.

I sospites que inclús eixa suspensió del Pspv de relacions amb els nacionalistes ací de sobte no es deu també a interesos del Psoe nacional pel tema del recolzament de Ciudadanos en Andalucía i la creuada d'estos contra els partits nacionalistes que podría haver exigit que en la nostra terra no es pacte amb eixos dimonis de Compromís.

Per això a cada vegada defenem més i més les opcions que no obedisquen més que als valencians.

I si per això no es tanca l'acord en la nostra terra i al final Puig es vergonyosament President amb el recolzament de Ciudadanos i l'abstenció del PP ens replantegarem alguns tornar a la guerra i en primeríssima línea perquè un President per interessos de partit acaxarà el morro en quant el partit li ho mane encara siga en contra els interessos dels valencians.

I per això ara diguem que es necessari que Oltra siga Presidenta perquè de Puig ja no ens fiem vist el vist, o com a mínim Consellera en Cap o similar.

13 comentarios:

  1. Ací no anem a parlar d'Enric, parlem del cambalache

    ResponderEliminar
  2. Comunicat de Compromís

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2015/06/comunicat-de-la-coalicio-compromis.html

    ResponderEliminar
  3. Egoistamenet crec que a Tavernes li interesa més que Monica Oltra siga presidenta. Aixina podria arribar alguna inversió al poble.

    ResponderEliminar
  4. ¿Al final serà la nostra terra la moneda de canvi perquè Susana Díaz siga investida com a presidenta d'Andalusia? Donar-li poder als de C's ací perquè no es note tant allí?
    Vorem que passa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Llig el que dic més avall, massa cassualitats.

      Eliminar
  5. Si a partir dels resultats, mirem la capacitat de formar coalicions guanyadores en què un partit decanta la majoria, ens trobem que, malgrat la diferència d’escons, el PSPV i Compromís tenen el mateix poder o capacitat.

    Si considerem, a més, que Podemos ha expressat la seua recança a pactar amb el PSPV i la seua disposició a fer-ho amb Compromís, resulta que qui te la posició de més poder i de frontissa és Compromís.

    El PSPV, en pura matemàtica, hauria de reconèixer aquesta situació i acceptar que Compromís liderés la Generalitat. Ara bé aquí s’hi afegeix un altre problema, tant Podemos com Compromís volen canviar el Règim i el PSPV no ho vol. El PSPV s’ha declarat addicte al Règim, d’aci els cants de sirena del PP i de C’s (que vol canviar les coses superficials a fi que res substancial no canvie).

    El gran dilema del PSOE és convertir-se o no convertir-se en la versió espanyola del PASOK.

    El dilema de Compromís és fins on pot portar les renúncies sense desnaturalitzar els seus objectius i ser engolit pel Règim o per Podemos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. per què ha d'acceptar el PSPV que un partit amb menys vots que ells els diga què han de fer? em fa la impressió que alguna cosa de "deliris de grandesa" hi ha pel mig. Mónica Oltra s'autoproclama única i senyora, sense cedir (aparentment) en res i damunt exigint. vamos, en la seua línia.
      Vergonya, la baralla per les cadires, vergonya.

      Eliminar
    2. Per la simple questio que es un pacte de tres no de dos. I quan es un pacte de tres, l'acord es de tres i dos son mes que un. O siga Compromis+Podemos son dos partits fronta un i mes diputats que el sou.
      Que facen una votació proporcional en base a allò que cadascu aporta: 32 front 23.
      Facil i senzill, no?
      I ja sense entrar en que l'unic que s'autoproclamat i la mateix nit electoral president va ser Ximo Puig.

      Eliminar
  6. Quin galliner hi ha en l'esquerra. No han durat ni un mes sense barallarse. Uns per altres a governar la dreta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això no ho voras per molt que ho desitges.
      I si un dialoga i es baralla per les seus propostes es perquè te alguna cosa que defensar o proposar a altres.
      I tu pensa quan trist és el PP que no té res a proposar i ningu al vol per corrumpte.
      Pensa això. Mes a soles que la una.

      Eliminar
  7. Anem a vore, no volía parlar de mi però com no pareu vaig a aclarir el que pense perquè o no s.ha entes o no es vol entendre.
    I dic que no crec en les cassualitats i menys en política. I que cassualment el mateix dia en que Ciudadanos pacta amb Susana Díaz, eixos que diuen que hi ha que parar als nacionalistes i no hi ha que deixar.los tocar poder, oferint.se a en contra allò que han anat predicant tota la campanya de que no governarien on no foren la força més votada s.oferixen per a ni més ni menys ocupar la alcaldía de València. I els socialistes valencians cassualment eixe mateix dia suspen negociacions en basse a que Oltra vol ser Presidenta, el qual ésta porta diguent.ho des del dia de les eleccions, i quant fea unes hores havian signat un acord programàtic que anaven a fer públic eixe mateix dia.
    No son massa cassualitats ? Crec que sí i per això, com pense que lo d.ací pot ser per ordres del partit des de Madrit pel tema de Andalucía no em fie de Puig i preferisc a qui tan sols rep ordres dels valencians.
    I ací tanque el tema personal.

    ResponderEliminar
  8. Les cassualitats en política no existixen i açò òl mal, però que molt mal, sona a pacte entre PP i la seua marca blanca i els socialistes per a que res canvi i menys al País Valencià.

    ResponderEliminar